Süper Lig'de yeni sezonun ilk 9 haftası geride kalırken farklı kulüplerden yüksek sesle hakem eleştirilerinin yükselmesinin ardından TFF ile Kulüpler Birliği arasında dün kritik bir toplantı yapılmıştı. Bu toplantının ardından MHK Başkanı Serdar Tatlı, bugün öğle saatlerinde istifasını TFF yönetimine sundu. TATLI'NIN BAŞKANLIĞI 14 AY SÜRDÜ Ağustos 2020'de Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı görevine gelen Serdar Tatlı'nın görev süresi, yaklaşık 14 ay sürdü. İSTİFASINI HAKEMLERE MESAJLA BİLDİRDİ Serdar Tatlı, istifasını görev yapan hakemlere mesajla bildirildi. Futbol yorumculuğu yapan eski hakem Deniz Çoban, hakemlere giden mesajı sosyal medyada paylaştı. Mesajda şu ifadeler yer alıyor: Değerli hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz, Merkez Hakem Kurulu olarak bugün itibari ile TFF Yönetim Kuruluna istifamızı kurul olarak sunmuş bulunmaktayız. Hepinize bundan sonraki hayatınızda sağlık ve başarılar dileriz.
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Serdar Tatlı, görevinden istifa etti. Ne düşünüyorsunuz?
Biri gider biri gelir, birkaç hafta iyi gider sonra yine eski düzene döner gibi geliyor bana. Umarım yanılırım tabi. Şampiyonluk yarışı kızışsın, rekabet ortamı olsun, yayıncı kuruluş para kazansın vs vs.. Yıllarca bir çok Anadolu takımının yani mütevazı takımların hemen her maç hakkı yendi böyle yaygara olmadı. TS FB maçında ki hakemin kararları doğru bile bence. Herkes kendi şehrinin takımına sahip çıkmadıkça isimler gelir gider düzen değişmez. Lig 3-5 takım arasında olur. Avrupa'da yeriz tokatı geliriz sonra..
Yetmez, daha o kukla federasyon baskanininda istifa etmesi lazım ama istifa kararını bile kendisi alamayacak kadar aciz, nereden alması gerektiğini biliyorsunuz. Bu zat ve tepedeki federasyon başkanı denen kukla yüzünden geçen yıl en çok canı yanan takım Fenerbahçe oldu, ikiside defolup gitsin, Erman denen hakem eskisini koysunlar orayada, algı ile yıllardır türk hakemlerine baskı kuran soytarı orada ne kadar durabilecek bakalım
Bence bu yetmez, daha o federasyon baskanininda istifa etmesi lazım sistem baştan aşağı temizlenmeli türk futbolu senelerdir algılarla amca dayı ilişkisi yüzünden bu kadar aciz talimatlarla maçlara etki ediyorlar Bu zat ve tepedeki federasyon başkanı denen kukla yüzünden geçen yıl en çok canı yanan takım Fenerbahçe oldu, ikiside defolup gitsin yabancı hakem sistemi gelsin veya futbolun gerçekten tarafsız insanlari gelmeli
Sorunlarımızın köküne inmek yerine yine günü kurtarmaya yönelik bir hareket. Ligde pis işler dönüyor. Büyük takımlar kollanıyor. Adil bir yarış yok. Hakemler günah keçisi. O yüzden bu istifa bir şeyi değiştirmez.
Doğru düzgün iki Hatem ataması yapamayan, her maçta atadıkları hakemlerin konuşulduğu bir kurul benim gözümde güvenirliğini kaybetmiştir. Geç bile kaldılar..
Yol aynı.. Han aynı. Hancı aynı.. Garsonu degiştirsen ne olacak... Sistem baştan aşagı revize edilmeli yoksa serdar gider ahmet gelir ben giderim başkası gelir fark etmez:)
Hayatımda bir kere birine açıldım ve reddedildim , aylarca acı çektim ve araştırma yaptım şimdi ise kimseyle beraber olmak istemiyorum. Kendimi eksik veya yetersiz bulmuyorum veya kimseyi suçlamıyorum sadece içimden gelmiyor nedeni ne olabilir?
@kulianne illa herşeyi bir nedeni olmaz bazen insanda.. Sade e uzak kalmak istemişsindir. Belkide öyle modda degilsindir kimbilit.. Çok ta düşünmemek lazım.. Sadece yolda gitmek gerekir bazen düşünmeden müzigi aç yola sabitlen elbet çıkar bir yerlere :)