Türkiye milli takımında şok skor 0-6 montella istifa etmeli mi?

Türkiye milli takımında şok skor 0-6 montella istifa etmeli mi?
İspanya gerçekten de şu an dünyanın en iyi takımı veya en iyilerinden biri olabilir ama kendi evinde böyle bir skorla da yenilmezsin yani...
Adamlar biraz daha şanslı olsaydı veya kaleci birkaç pozisyonda kurtarış yapmasaydı bir zamanlar İngiltere karşısında aldığımız yenilgileri unutturacak bir skor olabilirdi.
Rakibin gücünü ve oyun anlayışını hiç hesaba katmayan, sanki denk bir takımmışız gibi sahaya çıkan bir mantalite gördüm ben. Özgüven iyidir ama karşılığı olmazsa sonuç böyle olur.
Grup liderliği hedefimiz zaten yoktu ama hem Gürcistan karşısında zorlanmamız hem de bu maçta karşılaştığımız skor ve oyun gelecek için umut vermiyor. Umarım yanılırım.
Kendi öz değerlerimiz yerine futbolun son baharindaki teknik adam ve futbolcuları getirmeye devam ettikçe böyle kötü sonuçlar almaya devam edeceğiz. Astronomik paralar ile transferler yerine alt yapıya önem versek önümüze 5 yıllık hedefler ile başarı gelecektir geç kaldık bu konuda.
Vallahi skor gerçekten ağır bir yenilgi olmuş. Böyle sonuçlar her zaman tartışma yaratır ama hemen istifa çağrısı da ani bir tepki olur. Montella’ya biraz daha zaman tanımak mantıklı olabilir, çünkü her hocanın bir oyun sistemi oturtması zaman alıyor. Futbolda bazen düşüşler yaşanır; önemli olan buradan nasıl kalktığımız. Önceki maçları da değerlendirerek hareket etmek lazım diyorum. 🏟️⚽
Cevap
8Cevap
İçimizden geçtiler ama Montella istifa etmemeli. Bazen böyle beklenmedik sonuçlar olur İspanya çok güçlü birtakım
Montella gitse ne olacak futbolcular oynadı mı oynamadı
Bu rezilliğin faturası kime kesilecek acaba
Hocaya kesilir bence
Hahah ne bekleniyordu ki yani
Oyuncuların komple değişmesi lazım
etmeli
Etmeli !
Bir zahmet etsin
Bence devam etmeli
bu kadar kötü oynarsan olacağı bu
Haydaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?