Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu'na Almanya ligi takımlarından Wolfsburg talip oldu. Sizce Kerem Almanyada başarılı olabilirmi?

Kerem belli bir seviyenin üzerine çıkamıyor. Yetenekleri var ama nerde nasıl kullanacağını bilmiyor. Yaşıtları hızını fiziğini topu nasıl kontrol edeceğini öğrenmişken o Türkiye'nin alt liglerinde sürünmenin dezavantajını yaşıyor. Bu şartlara rağmen Almanya'ya transferi Galatasaray ve kendisi için olumlu olur ama bence bekleneni veremez. Galatasaraylı olarak ben böyle düşünüyorum.
Futbol mentalitesi yeteneklerinin çok altında olan, erken havaya girmiş bir futbolcu. Bu bakış açısını burada yakalayamacağını düşünüyorum. Wolfsburg evet belki kendini geliştirir. Yoksa olup olabileceği en iyi hali bu.
olamaz. pas oyununun olduğu hiç bir yerde başarılı olamaz
teşekkürler
hayır hayır kerem galatasarayda kalsın vermem onu
Cevap
27Cevap
Kerem Aktürkoglu şu an oynadığı oyunla anca 2. ligde oynar çok büyük bir düşüş yaşadı kaç maçtır sönük hiç bir katkısı yok umarım bir an önce toparlar
Kerem şu an için bundesliga veya laliga dışında bir ligte oynamamalı kariyer ve gelişim açısından. Zira pl veya seri a sert ligler o fizikle orada şu an için tutunamaz bir de lig 1 var orada da laliga ve bundesliga da gelişecegi kadar gelişmez
Eğer qlman disiplinine ayak uydurabilirse bence başarılı olur
Alman Ligi'nde başaralı olur ama wolfsburg tercihi hata olur. 😏
Gitmeli bence. Alman eğitimini disiplinini bir kapsın
umarım başarılı olur. başarılı olacağına inanıyorum
Başarılı olamaz. Pişmesi açısından İngiltere'ye gitse güzel olur. Bir zamanlar Emre Bölezoğlu'nun Newcasttle gittiği gibi.
Galatasaray da başarılı olduğu kadar başarılı olamaz
Herkes yaniliyor. kerem belki yurtdışına transfer yapabilir ama asla gelişim göstermeyecek çok fazla. maximum Türkiye ligi seviyesinde kalır
bence çok erken..
o olgunlukta top oynamıyor..
Kondisyon yüklerse olabilir
Göndersinler çünkü fiziği yok çok çabuk düşüyor
Top ezip duruyor satılsın
İnşallah olur
Genç ve yetenekli
Olur ya bu çocuğa knım ısındı
olamaz sıradan bir oyuncu ancak trde oynar
Sanmıyorum ama bahsedilen rakamlara gönderilmeli.
Verin gitsin, Türkiye de bir halt olacağı yok
En azından daha parlak kariyeri olur.
Mümkün değil. Ama gitsin. Para kazanırız
beğeniyorum. iş yapar..
Ben gitmeli
Resmi teklif yoktur
Olur cnmm olur
Olabilr
Olabilir
Olur
Olmaz
Gitsin bence. Keremden felan bi cacık olmaz