Bursaspor ile sözleşmesini fesheden Ali Akman Frankfurt'a imzayı attı, sizce Bundesliga da başarılı olabilir mi?

Bursaspor ile sözleşmesini fesheden Ali Akman Frankfurta imzayı attı, sizce Bundesliga da başarılı olabilir mi?
Bursaspor'la 20 maçta 10 gol 4 asist performansıyla yıldızlaşan Ali Akman, sezon sonunda sözleşmesi biteceğinden dolayı bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'a bedelsiz olarak transfer oldu. Devre arasında frankfurt'a gitmeyi isteyen ali'nin transferi sezon sonu gerçekleşti. Bursaspor ise bu transferin usulsüz olduğu gerekçesiyle oyuncuyu kadro dışı bıraktı.
Ayrılış sürecini anlatan Ali;
"Böyle olmasını istemiyordum ama Eintracht Frankfurt formasıyla gördüklerinde bu yolu seçtiler. Taraftar beni istemedi, buna bir şey yapamam. Ancak şu an çok mutluyum ve hayatıma yeni bir sayfa açıyorum"
Bursaspor ile sözleşmesini fesheden Ali Akman Frankfurta imzayı attı, sizce Bundesliga da başarılı olabilir mi?
Taraftarlara göre ali 'hainlik' yaptı!
Bursaspor taraftarları bu transferin gerçekleşmesine tepki gösterdi, kendilerine haksızlık yapıldığını düşünüyorlar. kimisine göre takıma para kazandırmadan ayrılıyor olmasının 'hainlik' olduğunu söylerken, kimisine göre amcası olan Ayhan Akman'ın Ali'yi yönlendirdiğine inanıyor.
Bursaspor muhabiri ve kongre üyesi Adnan Batır'ın Ali Akman'a tepksini twitter de şöyle açıkladı;
Ali Akman'ın gidişi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bursa halkı tepki göstermekte haklılar mı?
Bursaspor ile sözleşmesini fesheden Ali Akman Frankfurt'a imzayı attı, sizce Bundesliga da başarılı olabilir mi?