Güncellemeler
+1 yıl
Ekrem İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyaset yasağı verildi. Karar kesinleşirse belediye başkanlığı da gider.
Selam malumunuz İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanının 1 yıl 1 aya kadar hapis istemi ve siyasi yasak ile yargılandığı bir davanın günü bugün. 1 yıldan uzun siyasi yasak kararı çıkarsa belediye başkanlığında da düşecek. Durum böyle iken Ekrem İmamoğlu'da CHP nin belediye başkanıyken. CHP başkanı böyle bir günde yurt dışı ziyaretine çıkması ve sadece bir telefon ile destek vermesi ne kadar doğru?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ziyareti erteyebilirdi bence Kılıçdaroğlu. Yanlış gitmesi bana kalırsa
Yurtdışına ne gidip duruyor ben anlamıyorum, bir şeyler dönüyor ya hayırlısı.
Demek adam gitmiş sonra Ekrem beyin de ayağını kaydıracaklarını duymuş ve hemen geri dönmeye karar vermiş
Muhalefete akpliler bu kadar muhalefet yapmıyor yahu !
Kendine yakışanı yapmış yine
Çok doğru. Sen kılıçtar oğlunu diskalifiye etmeye çalışırsan oda seni harcar.
Ne kadar basit şeylere kafayı takıyorsunuz
Sana ne bey abi, ben ülkemi yönetmeye aday kişilerden veya en azından şehrimin belediye başkanının partisinin liderinden dava günü destek beklerdim.
Planlamalar yapılıyor ona göre hazırlıklar var yani o kadar hazırlıktan sonra sırf mahkeme gününe denk geldi diye ziyaret ertelenmez
İyide mahkeme günü en az 1 aydır belli planlamalar ona göre yapılabilirdi.
Almanya seyehati tatil amaçlı değil orada görüşecekleri kişilerin de programı ona göre hazırlanıyor
Ülkeye geri dönüyor zaten
çok geç
hiiç ilgilenmiyorum
Nolmuş yani kocası mı ekremin velisi mi
partisinin lideri
Olabilir Ekrem Kılıçdaroğlu'nun mahkemesine mi gidiyor p
Fotoğraf ne zamanin fotoğrafi
sanırım bu gün haber sitesinden aldım bende ilgili haberin fotoğrafıydı ama haber sitelerinin sahte fotoğraf kullandığı da görülmemiş bir şey değil. O yüzden emin değilim.
Bu bir ihanettir
Amann
Doğru değil