Sporda Abartmayı seviyorum sizce abartı mı yoksa zargana mıyım?
Bol sporlu günler sadece Agırlık calısmam haftanın 2 günü bisiklet yahut kosu yaparım
Severek para harcadıgım tek aktivite :)
güncel form : 1.78 kg: 95 yag oranı %14
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
abartı değil ama zargana da değil gelişmeye devam nırmalden biraz daha iyi bi formun var özellikle yaşına göre , bide ( bide bench yaparken barı az göğüs altına doğru indir dümdüz kafa hizanda yeterince güçlü kaldıramazsın 🙃)
eyw kardeşim yaşıma göre derken daha genciz :D saka bir yana Bench yapılan en büyük hata kollar %90 derecenin altına düşürmektir. ciddi omuz sakatlanmasına yol acıyor ondan o form yapıyorum video cekiliyor diye 100kg taktım normalde 120 ile 130 kg calısıyorum. Gögüs geliştiren press degil Fly dır :) ben Fly calısırım. video ozel aslında.
muazzam o zaman sıkıntı yok 😄 gençsin tabi genel ortalamaya göre diyorum spor bile yapmıyo onlar yağ fıçısı gibi dolanıyolar, sen gayet iyisin bas bas BAS
kendime saygım var ondan spor dediğin gibi bende o tiplerdendim 27 28 yaslarında kendime saygım icin başladıgım yolda 10 senedir istikrar bozmadım cok aksi birsey olmadıkca birakmayı düşünmüyorum Eyw Kardeşim...
O yağ oranı doğru ise benim %0 falandır bu hesaba göre :D
dün ölctürdüm makina yalancısıyım bende :) gözle kontrol ettiğime göre %1 veya yanılma payı vardır tabi
Yağ oranı ona göre hesaplanmıyor diye biliyorum
Makina ölçüyor
O makineler benim 180 boy 72 kilo olduğum dönemlerde %3 gösteriyordu.
Onların doğru ölçümle alakası olduğunu sanmıyorum.
www.agirsaglam.com/vucut-yag-orani-hesaplama/
Buradan ölçer misiniz bir daha
@içinizden_biri_23 makina ölcümünden bahsediyorum zaten yazın %12lerdeydi spor salonu olcum yapıldı
Yok hayır benim demek istediğim: sadece boy ve kiloya bakılarak doğru bir ölçüm yapılamaz
@içinizden_biri_23 haklısın makina ölcümü daha net sonuc veriyor bu arada %15 yazacagıma %14 yazmısım normal %15dir
Yazdığım siteden de deneyip sonucu yazar mısın merak ettim?
@VolkanSHNN
O makineler gerçekten epey uzak ölçüm yapıyor inanın bana.
Yaşamla bağdaşmayan %3 gösteriyordu bende 😂
boyun ve bel olculerim yok zaten bu durum saglıklı değil makina olcümü daha garanti soru sorarken %14 yazmısım dogrusu %15 tusun azizliğine ugramısım :)
Siz yine de yazdığım siteden boyun ve bel ölçümü yaptıktan sonra yazabilir misiniz?
tamam evde mesura var onla olcum baktıktan sonra yazarım..
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!