Evet arkadaşlar galatasaray kayserispor'a deplasmanda 3-0 gibi farklı bir skorla yenildi! Galatasaray'ın bu sezon ki kadrosuyla şampiyon olması bana göre imkansız! Neymiş? Morutan geleceğin hagi'siymiş ve cicaldau üst düzey gelecek vadeden oyuncuymuş! Geçeniz bu boş lafları, ve bana göre galatasaray'ın bu kadroyla şampiyon olması imkansız! Arkadaşlar galatasaray'ın orta sahası helva gibi ve kayserispor çok rahat geçti orta alanı! Asunçao son gün alınan boş bir transfer! Devam ediyorum, eğer koskoca galatasaray'ın duran toplarını ömer bayram kullanıyorsa kimse kusura bakmasın ama bu takımdan bir halt olmaz! Bu galatasaray'dan hiç bir şey olmayacağını 1 ay önce söylemiştim ve haklı olduğumu görüyorum :D Bu arada maçın golleri 39 ve 53(p) Mame thiam ve 45'te emrah başsan'dan geldi... Maçı nasıl buldunuz?
Kayseri Spor 3 - Galatasaray 0 ! Maçı nasıl buldunuz?
Bazı oyuncular hariç ben bu kadrodan olan ümidimi koruyorum. Para için gelen, yalvar yakar oynatılmaya çalışılan veya istese de zaten oynayamayan 50 yaşındaki bitik adamlardansa Morutan gibi hata yaptığında acı çeken hayalleri ve hedefleri olan oyuncuları izlemeyi bin defa tercih ederim. Şampiyon olsunlar veya olmasınlar... Sanki sönük yıldızlardan takım kurunca sampiyon olmanın garantisi var. "Genç takım kurduk, bu sene bizim takımdan şampiyonluk beklemeyin, geleceğimizi inşa ediyoruz." gibi saçmalıkları kabul etmiyorum. Bu takımın da hedefi şampiyonluktur, ki bu yetenek ve güç de takımda var. 1 hafta öncesine kadar Lazioyu yendiğinde Trabzonu deplasmanda elinden kacirdiginda iyiydi, şimdi birden güya çöp oldu takım. Galatasaray'ın sorunu takım gibi oynayamamak. Sahada takım yok, kafasına göre takilan 11 tane oyuncu var. Cicaldau, Morutan ve Assunçao.. bunlar iyi oyuncular. Mostafa Mohamed benim gözümde kredisini tüketti. Gol atamadığı için değil, bencilliğinden. Kaç maçtır bomboş arkadaşına pas atacağı yerde kafasına göre kaleye vuruyo. Halil ve Diagne sağlamken kafasını 180 derece değiştirmediği sürece Mohamed bi daha oynatılmamalı. Şu rotasyon saçmalığını da bıraksınlar. 3 günde maç yapılsa da her maça en iyi takımla çıksınlar. Gördük rotasyonun bi halta yaramadığını. Şu maçta Cicaldau Halil Kerem vs olsaydı, 90 dk oynasalardı daha ne kadar kötü olabilirdi daha kaç tane yiceklerdi 5 tane mi?
Asunçao bana göre galatasaray'ın kalitesinde değil! Bu aldığı oyuncular gelecek vadediyor ama iyi bir oyuncu olacaklar diye bir garantisi yok! Galatasaray'ın orta sahası helva gibi çok yumuşak ve bir tane ısırgan orta saha oyuncusu yok! Melo veya fernando tipinde bir adam alınmalıydı...
ben Cicaldau ile Morutanın şimdiki seviyelerinden de memnunum. ileride daha iyi olurlarsa daha memnun olurum tabi. kısa vadede takıma alistikca, zaten şu an mevcut olan yeteneklerini daha iyi bi şekilde ortaya koyabilirler. asunçao için çok iddialı konuşmuyorum ama futbol aklinın olduğu belli. cicaldau çok top çalıyo, hem ofansta hem defansta iyi işler yapıyo. nelsson hiç guven vermedi şu ana kadar. van aanholt bu ara geride de ileride de berbat. Caner Erkin gibi paso orta acmasa yerine Ömer Bayram oynasın dicem. Berkan Taylan çalışkan adamlar ama paslaşmada top bunlara geldiğinde her an kaybedebileceklermis gibi korkuyorum. neyse ben gsnin toparlıcanı düşünüyorum.
Bir hoca düşünün yılda 2,5 veya 3 milyon euro maaş kazanarak liginin en yüksek maaşını alsın. Kulüp tarafından 2 tane özel şöförlü araç sahibi. İstediğine Florya’da Galatasarayın maaşını verdirten ve çalıştıran. Kulübünün taraftarı ve medya tarafından sınırsız itibarın tadını çıkaran. Kaç yıldır takımı yönetsin ve istediği kadar futbolcu aldırıp sonra göndertsin kulübü zarara soksun ve kötü oyununu değiştirebilmeyi transferlerde bulsun. Avrupa’da kulübü rezil etsin maçlardan önce rakibin büyüklüğünü, transfer bütçesini, maaş bütçesini anlatsın. Modern futbol özürlüğünü zemin, transfer, yönetim, hakemler, TFF, sakatlar vb. Faktörler ile bahanelere saklasın. Geçmişteki yılların başarılarının ekmeğini yesin. Takımında kendini yalayan futbolculara kontrat ve sahada olma güzellikleri yapsın. Başkanını taraftar ve kendi kamuoyunun önüne atsın. Yeni başkan ve yönetim gelince kendini 3. sene garantiye almak için gençlik bahanesine sarılsın. Bu taraftarın hedefi Avrupayken anadolu takımlarına puanlar dağıtan ve hocası yüzünden vasata alıştırlan bir takımın yaratıcısı. EĞER BİR TAKTİĞİN SİSTEMİN O TAKTİĞE GÖRE ANTREMANLARIN VB. YOKSA HER YERDE PUAN VERMEYE MAHKUMSUN! BU GERÇEKTEN KAÇIŞ YOK ACI ÇEKE ÇEKE ÖĞRENİCEZ VE ANLAYACAZ BU ADAM GİTMEDEN ONU GÖNDERMEK İSTEMEYEN BAŞKAN DA GİTMEDEN ÖĞRENECEZ!!!
Söylediklerinin hemen hemen hepsine katılıyorum ama bu adamda galatasaray'a 8 tane şampiyonluk kazandırmış! Ama futbolda dün yoktur bugün vardır, ve şu anda gelinen noktada fatih terim hiç umut ve ışık vermiyor gelecek için...
Fatih Terim müthiş bir. Analizci modern futbolda geriden oyun kurmanın önemini kavramış ve muslerayı oyun planına dahil etmiş.. Ama sadece bunu almış.. Oyun geçişlerini alan baskını sahayı parsellemeyi VS almamış gerek duymamış imparator:).. Senelerdir bu kadar transfer yaptıran bir hocanın hala bir oyun planı geliştirmesi ilginç eski fatih terim 2 santrfor de erdi bir. Şeyler oluştueurdu skoru kabul etmez kaos futboluna dönerdi artık bunlarda yok. Taktik Bu devam diyor aynı şeyleri deneyip kötü sonuçlar alsada vazgeçmiyor valla ilginç:))
Sezon başladığında ilk maçları ciddiye almıyorlar. Ne oyuncular, ne teknik direktör. Sezon sonuna yaklaşınca avarejla kaybedince gönüllerin şampiyonu oluyorlar. Yok öyle bir dünya.
Bir türlü toparlayamadılar kendilerini, bize geleceğin hagi'si lazım değil. Bize bu sezon oynayacak şampiyonluğa adım adım taşıyacak oyuncular lazım.
Binbir türlü vaadlerle umutlarla aldıkları, geleceğe yatırım yaptıkları futbolcular nerede? Sözleşme bitince direk transfer ediyorlar.
Galatasaray maçlarını izlemeye 2013'de bıraktım. Nerde kaldı benim Drogbam, Sneijderim. Stadyumu değil evi ayağa kaldıran takım nerde kaldı? Bu sezon bu takımdan ümidim yok.
Kayseri Spor kolaylıkla almıştır galibiyeti. Hakederek almıştır. Şampiyonluk maratonunda başarılar dilerim. 🙏😊
Galatasaray yaptığı transferler ile yaş ortalaması düşük bir kadro kurdu ama bunun iyi sonuçlar vermesinin zaman alacağını düşünüyorum çok genç ve tecrübesiz oyuncularla bu sene bir başarı yakalayabileceklerini sanmıyorum ama kadro oturunca keyifli bir Galatasaray seyredeceğimize inanıyorum
İki takımda orta saha oyuncuları yokmuş gibi iki kaleye gidip geliyorlardı. Pozisyon anlamında dengeli bir oyun vardı ta ki gol gelene kadar. Tipik bir golü atan kazanır maçıydı nitekim öylede oldu. İkinci gol bireysel kalite zaten maçı kopardı. Fizik olarak GS çok geride kaldı. Geçen sene Erol Bulut ile Fenerbahçe ne yaşadıysa bir benzerini GS yaşıyor. Ama konuşmak için henüz çok erken...
Luyindama ve Marcao yoktu. Sağ bekleri yoktu. Bu kadar eksikle savunma çöker zaten. Orta saha da kötü olunca Kayseri affetmedi. Adana Demir veya Hatay olsaydı acayip bir sonuç ortaya çıkabilirdi
Maçı 60'dan sonra izledim. Dükkan taşıyoruz uyuyordum maç başladığında.
Galatasaray'ın o fizik kapasite ile tek şansı hayvan gibi hızlı top çevirebilmesi. Onu da yapamayacağına göre bu Galatasaray asla istikrarlı oynayamaz. Yeni gelen oyuncular hep çiroz göründü gözüme. Savunma rezalet, Necip Uysal sağ bek olarak Deandre Yedlin'den fersah fersah iyi oynar koşmaktan başka becerisi olmayan kazmanın tekini sağ bek yapmışlar o da Boey'i yedekliyor.
Anadolu kulupleri eskisi gibi değil, büyük takımlar rotasyona gidince acımadan cezayı kesiyorlar. Hem bizim kadro bu sene için yeterli değil neredeyse takımın birçok oyuncusu değişti ve yerlerine yeni adamlar geldi ama düzelecektir. İleriye yönelik bir kadro kuruluyor. Ayrıca bize gelmeden önce taş gibi top oynayan adamlar, floryanın antremanını yiyince mala bağlıyorlar. Terim eğer gitmezse buna önlem alması lazım ya da bir kaç szeon şampiyonluğa oynamamız, çünkü yerli oyuncuların sayısı artınca bu lig için sağlam sayılabilecek genç oyuncularımız var.
Daha 10 maç oynamamış oyuncuları ne halt yemeye rotasyona sokuyor? ! Adamlar birde 20-25 yaşlarında 8-9 maç oynamadan pestilleri çıkarken ve geberik hale gelirken ronaldo denen 37 yaşında ki adam haftada 3 maç 90 dakika oynuyor üstelik hemen hemen her maçta da gol atıyor! :D
Türkiye ligi o kadar değişik ki bu takım şampiyon da olabilir her şey mümkün. Mevzu kadro değil oyun düzeni yok, futbolu seyrediyoruz herkesin bir organizasyonu var ezbere oyunları var Galatasaray'da yok yıllardır. Gomisli sezondan sonra adam akıllı organizasyon göremedim ben.
Vida gelirse toparlanır ancak wellinton yerine daha üst düzey bir adam alınsaydı diego godin gibi baya iyi takım olurdu... Ama beşiktaş'ın kadrosu baya geniş yanlız sakat oyuncu sayısı baya çoğaldı!
@sam12356 O ha! Yahu bu berisha ve meyer çöplerini beğendin mi sen? Galatasaray ile fenerbahçe hep çöp oyuncular aldı... Fenerbahçe'nin tek iyi tarafı savunma ama o da bir yere kadar seni götürür!
@Reykart2 İkisi de çöğ değil meyerden bi cacık olmaz da berishaya şans vermek lazım aynı şekilde morutana da o da iyiydi bu sene gsden bir şey olmaz zaten de seneye güçlenirler
Galatasaray Feneri 2003-2004 sezonu Sampiyon yapti Trabzon 11 Mac kszaniyordu Hafta 33 Trabzonspor-Galatasaray 2-4 Fener Sampiyon 3 yildizi takti TS yenilseydi FB Sampiyon olamazdi cunku ideal 11le Malatyaya yenildiler Christoph Daum la so'n Hafta Sampiyon olunmuyor 2006 ve 2010 gibi
Beyler skorlara bakmayın sahada ki oyun ve kadrolara bakın! Şu anda şampiyonlukta iki takım önde görünüyor beşiktaş ile trabzonspor bunlardan sonra fenerbahçe geliyor ama ben 3'lü savunmayla fenerbahçe'nin şampiyon olamayacağını düşünüyorum ve bu takımın başında yıldız futbolcu komplekslisi vitor pereira var, adam mesut'u ilk 11 oynatmıyor :D
@sam12356 Ben sadece futbol bilgime dayanarak yorum yaptım! Zaten dün beşiktaş'ı baya eleştirmiştik... Ama ben yinede uzun maratonda avantajın beşiktaş'ta olduğunu düşünüyorum, trabzonspor ise tek kulvar olduğu ve bu sene iyi kadro kurdukları için şampiyonluk adayı gösterdim! Bana göre fenerbahçe'nin kadrosu iki kulvar için yetersiz...
Adana demirspor çok iyi takım, yanlız kayserispor'da geçen seneki gibi değil ve iyi transferler yapmışlar! Özellikle mame thiam, kiralıktan dönen mensah, trabzonsporlu hosseini, eski galatasaray'lı lionel carole falan baya iyi takım olmuşlar... Hikmet karaman'da hakkını veriyor kadronun! :D
Batan gemi gibiyiz üzülüyorum moralim bozuk hiçbir şey gelmiyo içimdne çalışmal gelmiyo ruhum daraldı bu takım kaybedince ben 1 hafta gelemiyorum kendimd
Berbat bir Galatasaray sürekli geriye oynanan top sahaya konamayan ruh yanındaki adama pas atamayan boşlukları göremeyen futbolcular pres yapamayan kilidi açamayan yavaş bşr futbol...
Ne her yenilgi de öldük bittik, ne de her galibiyette şampiyonuz. Boşa laflar bunlar :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Beşiktaş'ın A. Demirspor karşısında berabere kalmasına çılgınlar gibi sevinen Galatasaraylı taraftarlar, bugün kendi takımlarının içler acısı halini görünce perişan oldu😅