Allahim o nasıl maçtı zaten ilk yarı biz hoc Beşiktaş gibi oynayamadık. Bizim kaleciler sürekli dışarı çıkıyor oyle gol yiyeceğimiz belliydi. İkinci yarı değişikliklerle beraber şükür Beşiktaş gibi oynadık ama 2. Yarı hiç oturamadim jdjdjd Ardından Rıdvan attı bizim Batman attı ve galibiyeti sihirbaz getirdi. Zaten Ghezzal 2 kere kaleci ile karşı karşıya kaldı 3. Gol olacak demiştim 😌 Necip sakatlandı ben ona üzüldüm.
İki gol avans üçte biter 🦅 güzel bir galibiyet aldık goller sadece kaleye girmedi :d
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Beşiktaş arefeyi gösterip bayramı yaşatmaz. İlk yarı sonu kahkaha atanların hevesi kursağında kaldı. 😅
B. Dortmund yorgunluğu üstüne 7 eksikle maça yedeklerle çıkan Beşiktaş, ikinci yarıyı as 4 oyuncusunu sokarak ağırlığı koydu ve kazanmasını bildi. Bu kolay bir şey değil. Maçta direkten dönen toplar ve çizgiden çıkan ataklarda gol olsa farklı kazanırdı Beşiktaş. Maç iki sıfırken karşı karşıya Mert'in topu çıkarması kırılma anı oldu.
Maçın yıldızı Ghezaldi. Oyuna girdi takımı kurtardı. Tam kadro Beşiktaş bu ligde kolay kolay yenilmez.
🗣 Ghezzal: "Süper galibiyet! Çok güzel karakter gösterdik bugün. 2-0'dan geri dönmek önemli. Bizim ruhumuz bu!"