AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Trans olarak erkeklikten istifa ediyor tabi ki erkek Ligi'nde yarisamaz. Doğal olarak kadınlarla kapışacak.
Bence translar için farklı kategoriler olmalı.
Orn
Kadından erkek olanlar
Erkekten kadın olanlar
Kadından erkek olup hormon takviyesi alanlar
Erkekten kadın olup hormon takviyesi alanlar gibi
Savaşlarda güç faktörü olduğu kadar strateji faktörüde vardır ve belli bir seviyede güç harcadıktan sonra geriye kalan tek zafer şartı daha iyi bir strateji ve taktikte yatar.
Yani fiziki güç sorun olur diyemem yetenekli olan kazanır sporda.
Yinede bir erkek bedeninin kadın bedenine karşı olmasï haksızlık
Yok ulan öyle bir şey! Hangi zikko çin felsefesi temelli kitapta okudun bunu? Bu saçmalıkları alaşağı etmek isteyen Xu Xiaodong isimli Çinli vasat bir MMA dövüşçüsü, bir radyo programında bu teknik, bilgelik, strateji kasan dövüş sanatı ustalarının şarlatan olduğunu, hepsinin insanları kazıkladığını ve iyi bir Boksör yahut MMA'ciye karşı hiçbir şanslarının olmadığını söylemiş
Adama sırayla ne kadar Tai Chi, Wing Tsun ve bilimum kungfu ustası, ülkenin en prestijli, en meşhur sifuları varsa meydan okuyup, dayağın tillahını yedikten sonra göt üstü oturtulmuş.
Çin de bu adamı Çin kültürünü aşağılamaktan suçlu bulup hayatı zehir etmiş resmen. Herif hala mücadele ediyor bu algıyla.
Kanmayın bu tip şeylere. Normalde hiçbir MMA başarısı olmayan bir adam, sadece yere sağlam basıp, güçlü durup sert vurmayı becerebiliyor diye hayatını dövüş tekniklerine harcamış kaç yaşında adamları hacamat ediyor
Elbette haksızlık. Kadın ve erkek arasındaki tek ayrım çük farkı değil sonuçta, orantısız güç denir buna
Jsjsj 😂😂
Madem bu kadar savunuyolar arkasindalar onlarda kadın hormonları böyle bunu seçtiler diye savunuyolarsa sporda kadınlarla yarışmalarınada bişey diyemezler
Halsizlik resmen erkek gibi ike kadın gücü bir olur mu
Bence haksızlık bu gidişle herkes kadın branşlarında hep trans alır özellikle güç gerektiren branşlarda. Bence çok adaletsiz bir şey olmuş kaş yapayım derken göz çıkarmak bu olsa gerek.
Hayır değil dövüş sporlarında amaç karşındakine bütün gücünle saldırmak değil ki doğuştan kadın olan boksörler de güçsüz değil. Önemli olan taktikler. Taktiği iyiyse kazanmıştır.
Taktik eşit güç kilo vs. olursa işe yarar.. Ondan hafif orta ağır siklet diye kategori var
İstediği kadar eşcinsel olsun kadındaki testesteron 7 yaşındaki erkekle aynıdır bunda normal çalışır yine testesteron düzeyi
o zaman siyahi oyunculara da yasak gelsin. onlar da üstun fiziksel olarak.
Her sporda üstün değiller. Bazı dallarda avantajlılar
Onlar kadın değil. Ruhları kadın olabilir ama fizikleri erkek.
Benimde ruhum erkek :((
@Bowiee niki bile erkek almışsın
Evet
@Bowiee Bir yardımım dokunur mu sana?
Ne anlamda?
@Bowiee genel
Keske
Kesinlikle haksızlık doğuştan erkek doğduğu erkek gücüne sahip benim fikrim bu
trans birey kadın olmadığını iddia edip neden kadın yarışlarına katılıyor?
Yani cinsiyet değiştirmiş diye erkeklik gücünü kaybetmiyor alla alla tabiki haksızlık bi erkekle yarışıyoruz la:/
Ayrı bir kategoride yarışmalılar diye düşünüyorum. Nasıl ki erkekler kadınlar diye ayırıyoruz trans bireyleri de ayıralım.
Trans olsun gay olsun fark etmez sonuçta bu erkek geni var içinde yani şiddet dayanıklı
Erkek olduğu için tabiki de haksızlık bir kadın gücü ile bir erkeğin gücü tabiki kıyaslanmaz
Kesinlikle haksızlık her ne kadar kendini kadın gibi hissetsede biyolojik olarak bir kadından üstün
Haksızlık değil.
Ama kadın komando imiş eskiden.
ABD komandaları dağda ayıyı boğar.
Oradan hesap et.
Trans olan eskiden askermiş. Transın rakibi değil.
@SorupGideceğim123 Hm tabiki haksızlık.
@SorupGideceğim123 Kadınlara değil genel olarak sporcuya haksızlık bu tip şeyler.
başşak tıraşı olan adamla, kadın ringe çıkarsa yener tabi
Bencede çok adil değil o zaman bütün müsabakalarda cinsiyet kavramı olmasın
Salakkk salakkk işler ya
bnce de saçma trans transla dovusssn
ahaha bu yorum en mantıklısı
hormon terapisi gören translar katıldığında haksızlık olmuyor transfobinize bahane aramayın
Hazittir lan! Birincisi, istediği kadar hormon terapisi görsün, erkekler hele sporla meşgul iseler kadınlardan çok daha yüksek kas oranına sahip oluyorlar.
İkincisi, en baba hormon terapisinde bile erkek vücundaki testesteron kadınınkinin 10 katı fazla oluyor
Translara özgürlük taslayacağız diye bu kadar saçma şeyleri dayatırsanız, herkes transfobik olur.
@Ragnar_Lodbrok yorumlarının hepsini okudum yerden göğe kadar haklısın.
@whoredeniz olayın hormonla alakası yok tamamen kas gücüyle alakası var.
Sonuçta kas gücü olarak erkekler
gayet tabi topta olsa sonuçta erkek yani güçlüdür
Şu an transa geçtim düşünüyorum evet haksızlık
haksızlık gibi görünüyor.
Haksızlık
O vücut olarak erkek
Onda erkek gücü vardır ne alaka mahfeder rakibini
Hayır değil. Onların da yarışmak hakkı.
evet açıkçası haksızlık
Yeni bir kategori olmalı
Başka işleri yokmuymuş
Spor herkes için gerekli
Evet adil değil kesinlikle.
Son fotoğraftaki bayrak pedofili bayrağı değilmi
Bi bakımdan haksızlık 🙄
Bu ülkede haksızlık çok var.
Sistemin açığını bulmuş nımıssızlar 😂
Tiksindirici olduğu kesin
gülleci falan olsunlar
saygı duyuyorum ama bu haksızlık..
Daha guclu olmalari kacinilmaz.
haksizlik ne olursa olsun bir erkek sonucts
Trans olunca erkeklik organini kestirmiş mi oluyor
Translar erkeklik organını kestirenler ama bunlarda bu şartı da kaldırmışlar. Yine de erkeklik organı bile olmasa vücudundaki kas kütlesi, kollarının gücü falan bir kadınla karşılaştırılamaz bir kere
@SorupGideceğim123 kestirmese zaten mma dövüşüne girmez orasina tekme yese yerden kalkamaz kadın avantajli olur mecbur kestirmek zorunda yani
Kesinlikle haksızlık.
Yerle bir etmiş
Haksızlık
Evet haksızlık bu.
Haksızlık bence..
Haksızlık biyolojik olarak eşit değiller sonucta
Haksızlık tabikide
Hayır değil.
Haksızlık tabi ki
Haksızlık
Evet haksızlık bu
Çok saçma