💜Benim gibi spor tutkunu olanlar kimler? :) Çoğu tanıdığım kişiler, sporu gereksiz ve vakit kaybı olduğunu düşünüyor. Fakat, bilmiyorlar ki o sadece dış değil, bedenin doktoru olduğunu. Kimimiz sporu sadece zayıflamak için uyguluyor. Kimimiz ise, artık hayatına almış, yaşam biçimi olarak ilerliyor. Doğrusu ruh ve beden sağlığı için, elbette yaşam biçimi olarak ilerlemektir.
Peki sen spor yapmayı sevmeyen kişilere, bu aşkı nasıl kazandırırsın? Yaratıcı düşüncelerinizi bekliyorum 😊
Spor yapmayı sevmeyen insanlara, bu aşkı nasıl kazandırabilirsiniz?
Selamlar 🙂 İnsanların sporun alışkanlık haline getirmesi için birilerinin teşvik etmesi gerekiyor, iş kişinin kendisinde bitiyor aslında ama ufak da olsa bir teşvik bir tavsiye spora başlamada etkili olur diye düşünüyorum. Zaten bir başlansa gerisi de gelecektir. Spor sadece zaman geçirme için değil bedenin sağlığa kavuşması için yapılan bir eylemdir, gereksiz görenlere anlam veremiyorum. Mesela deseler ki benim zamanım olmuyor anlarım bir nebze ama spor yapma isteği olduktan sonra insan zaman da yaratabilir, yeter ki spora aşık olsun. Spora teşvik etmek için organizasyonlar yapılabilir ve sporun yaygınlaşması sağlanabilir.
Spor yapmayı çok severim. Umursamaz bir yapım olmasa şimdiye bu kadar aile baskısına ve cahilliğine bırakmam gerekirdi. Kilolu değilmişim ki neden spor yapıyormuşum, at gibi neden yulaf yiyormuşum blabla... spor tamamen yaşam şekli ve sağlığın gereği diye düşünüyorum. Yapmak istemeyene istediğin kadar motivasyon pompala 1 hafta sonra birakir.(ha bu arada kilolu musun ki spor yapiyorsun diyen benim valide hanım kilo vermek için lipolize gidiyor bunu da not edeyim)
Sizinle birlikte spor yapmak çok eğlenceli olur diye düşünüyorum. Spor her ne kadar güzel bir aktivite olsa da bir partnerle spor yapmak kesinlikle daha eğlenceli olur. Haksız mıyım😌
Sevmeyenler genelde sevenlerin gitmesini istemiyorlar. Ben yalnızlığı ve yalnız spor yapmayi sevdiğim için kimseyi ikna etmeye çalişmiyorum. Bir şey desen 2 zayifladin bizi hor görüyorsun diyorlar. No, thanks 😅