#Karakter ve uyum yönünden ilginizi çeken birini aşka nasıl ikna edersiniz, klişelerden uzak olarak?

#Karakter ve uyum yönünden ilginizi çeken birini aşka nasıl ikna edersiniz, klişelerden uzak olarak?

Şahsen ben bu konuda inancımı yitirdim artık asla da inanacağımı sanmıyorum.
Sorunuza gelecek olursak; inancını neyin kırdığını onu tanıyarak çözümlemelisin, o konuyu derinlemesine düşünerek ruhuna hitap edebilecek şekilde ona duygularını aktararak başarabilme şansın var.
Yorumları okudumda kimse ikna etmem falan filan demiş ikna sadece sözel bir davranış değil etkilemeye calışmakta ikna çeşitidir ve bir insan birine karsi bir duygu besliyorsa iyi ya da kötü bunu belli eder ve karşı taraf bunu hisseder
Kimseyi bir şeye ikna etmekle uğraşamam. yoruldum ve bıktım çünkü
Ben aşka ikna etme gibi bir durumun olmadığı kanaatindeyim. Çünkü aşk his olduğu için ummadığın anda seni bulur ve hiç ummadığın kişiye hissedilir. Zoraki olmaz bu işler iki cins arasındaki kimyadır.
Cevap
6Cevap
Klişe olacak ama;Şair İsmet Özel'in dediği gibi: ''İkna edilmişlerle yola çıkılmaz. Yola, inanılmışlarla çıkılır.''
Yani içinde aşka dair bir kırıntı yoksa çabalamak sadece zaman kaybı.
Ya da kendi haline bırakmalı "sevdayı"anlayana kadar.
"Sevda"her şeyi çözer✨
O ne demek öyle sırf ben ilgi duyuyorum diye niye ikna etmeye çalışıyım kendi isteği varsa gelir zaten ondan hoşlandığımı biliyorsa
İkna etmek için bir çaba içerisine giremem açıkçası, olacağı varsa duyguları varsa olur zaten diğer türlüsü dinlencilik olur bana göre..
İkna dönemim geçti artık, olacağı varsa olur olmazsa olmaz..
Ben olduğum gibi davranırım aşık olursa olur zaten sjsjsjs
kimseyi ikna etmem hele ki duygular. varsa eşlik eder yoksa kendi tercihidir
Özellikle aşka ikna çabam olmaz. Ben benim açımdan aşkı tanıtırım, gerisi onun kararıdır.
İkna ile uğraşamam. İkna gerektirmeyen kadın çok.
Ben o konuda başarılı değilim, sevgimin yanlış anlaşılması beni üzer.
İkna etmeye uğraşmam ya
Eğer ilgilendiğinizi ve ona karşı olan hislerinizi hissetmiyorsa ikna etmenize gerek yok uğraşmayın
Iknayla uğraşıcak kadar boş bir insan değilim
Ya tamamen istek üzerine kafa dagıtmak icinse ikna etmem gitmek isterse ama asıksam yaşatarak iknana ederim gök yüzüne cıkararak
Çok güzel soru. yaşadıklarına göre değişir ama
Etmeye uğraşmam, insanın içinde olan bir şey bu.
İkna etmek ne ya seviyorsa seviyordur zaten
Yanına gidip akp diye bağırınca ikna oluyorlar
o özelliğim yok maalesef
Kimseyi ikna etmem.
Çiçek veririm
Etmem.
Hislerimle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?