Yani Şöyle Söyleyim Spor Yapsa Tabi Daha İyi olur ama spor yapmasa Sorun değil Ama Kendine Bakmayan bakımlı olmayan kız asla olmaz Kabul etmem Bakıma Temizliğe Çok Önem Veririm En hassas olduğum Temizlik Temizlik İyidir Bende Bakımima dikkat ediyorum Eğer kötü rahatsız edici Kokarsam Duşumu Alıyorum Temiz kıyafet Giyiniyorum Temizlik İmandan gelir Benim istediğim temiz olsun spor olmasa da olur her kız spor yapacak diye bir şey yok ya spor isteğe bağlı isteyen yapar istemeyen yapmaz ama bakım yapılmak zorunda
Türkiyedeki insanların ben eminim %95'i düzenli olarak spor yapmıyor. Ama şuna da eminim %100 'ü illaki hayatının bir döneminde spor yapmıştır. Yine tamamına yakını spor yapıyormusunuz sorusuna günlük yaptığı işlerin spor yerine geçtiğini öne sürecektir. Bu sebepten düzenli spor yapmayan birisiyle çıkmam diyen kendini otomamatik olarak türkiye kadrolu bekarlar takımına kayıt ettirmiş olur.
Ben spor yapmasını ve fit olmasını isterim ama en azından çok kilolu değilse spor yapmasa da olur fakat bakım şart. Tabi ben bunları diyorum ama bunları benim de yapmam gerekir. Başta kendimiz sonra da partnerimiz için.
Açıklamaya katılıyorum. Hatta spor ve kendisine bakmasını ima ederken onu kırmadan söylemek için demiştim ki beraber spora gidelim, bisiklet sürelim ve beraber aktiviteler yapalım vs ama cevap hiç birine hayır olunca ayrıldım 🙄haksız mıyım?
Spor yapmıyorum ama sağlıklı beslenip kendime bakıyorum bakımlıyım fiziğime kendime önem veririm onum haricinde onun da öyle bakımlı olmasını istiyorum temiz ve parfüm kokuyor haricinde pek bişey yapmıyor
Valla öyle güzel bakıyorum ki doya doya böyle zaten 1.60 53 kilo balina var mıdır bilemem ama bakıp da kör olan insna varmış onu öğrenmiş oldum 😂ben kendime bayılıyorum sevmiyorsan naş anacım
Beraber spor yapıp benim güzel karın kasımın olduğu, onun da mükemmel bir kalçasının olduğu bir birliktelik istiyorum. İkimiz de hayatımızdaki birbirimizin teki olacaksak ikimizde birbirimize her şeyin en güzelini sunup gözümüzü dışarıda bırakmamalıyız. 😌
yani hayır ama dış görüntü dolayısıyla söylemiyorum. spor yapmadan vs benim için ideal bir güzelliği olan çokça insan var. mesele ama burada spor değil. bir insan eğer kendine bakmıyorsa öz saygısı düşüktür. bu gibi insanların sağlıklı ilişki sürdürebileceklerini düşünmüyorum (kendimden biliyorum). ben böyle insanlara daha çok önce kendilerini bulmalarını öneririm. sevgili daha sonra her zaman olur. öz sevgi daha önemli.
İnsanların daha estetik bir görüntü için spor adi altında fitness salonlarına kapılıp ısmarlama bir fiziğe kavuşma hayaline ben pek spor gözüyle bakamıyorum. İnsan spor yapmadan da fit sağlıklı, bakımlı olabiliyor. Fitnesstan önce de güzel fizikli kadınlar vardı.
Kendini nasıl rahat hiissediyorsa. Benim erkek arkadaşımda yapmıyor ama ben her boş vaktimde yapıyorum ( işten fırsat buldukça) Ben onu spor yapmıyor diye soğumuyorum sonuçta. :d Kiişisel bakımlarını yapsın yeter gerisi kendi tercih meselesi.
Çirkinden güzele doğru evrilmişse. içide iyiyse. hiç durmam. Ama doğuştan güzeller kendini çok bir halt zannediyor ve hiçbir çaba sarfetmeden böyle olduklarından kıymet falan bilmiyorlar o yüzden tabikide kendine bakmayan spor yapmayan birini güzelde olsa istemem.
Zaten spor yapip kendine bakan ve bir de durust insan olursa fazla bir beklentim yok, yani 90 60 90 falan yok sarışın olsan blabla ne öyle manavdan armut mu alıyorsun aw. Spor ben için önemli bir nokta o yuzden spor yapmayanla olmaz...
Niye baslamiyim ben ana karnından spor yaparak mi çıktım. Ha ben kendime bakiyorsam ben spor yapiyorsam karsi tarafinda yapmasink isterim. Ama ben yapmiyosam boyle bisey istemeye hakkim yok.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevmesem takılacak birisiyse bakıma önem verilir ama sevdiğin birinde bunları ararsan zaten seviyorum deme
ben onu fiziği için sevmeyeceğim sonuçta önemli olan her haliyle sevmektir yapmasa da severim ama yine de kendi iyiliği için sağlığına dikkat etmesi açısından uyarırım bu konuda onu.
Eğğ çeki ci neyi var peki herşeyi boktan herşeyi boktan ise uğraşma salla gitsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
A:Q götümüzü yirtalim calis calis evlenelim baska birisi bakmasin diye kocalarinizi yedirir icirirler gotumuz gobbegimiz buyur sonra cok kg almissin askitom sen zayifla. sokayim ben boyle aska yedirirken iyi caniniz sikilinca zayiflayin erkekte problem yok kizlar valla yok sizde hep problem evli olan hanimlar yazsin kendileride biliyor bekar zaten evli olmadigi icin bilmez erkek her daim streslidir is guc ev gecindirme cocugun okul taksidi yok ev kredisi yok araba krrdisi rahat insanlar icin gecerli kilolu olmamak isci adam ne yapsin esim le daha iyi vakit gecireyim fiye yirtinmaktan kafaya takmaktan hobiri girtlak yedirdiginden adam ne yapsin stres stres sokayim kilonuza dert etmeyin neyin kafasini yasiyorsunuz delirrttiniz lan biz erkekleri kalkin gidin la burdan kaybolun lan 😁😁😁😁
Kapattirabilirsin rahat ol benim yorumumu okumaya bilirsin ben lafimdan donmem ben bana yazilan lafa karsi savunmami yapiyorum sen sana karsi yapilmamis soylenmemis bir lafi kendi uzerine alip yargilamaya calisman yuzunden oluyor dunyada kiz soyu tukenmiyor sen yazmayinca birak ustune alinma o zaman yoluna devam et ben lafimin daima arkasindayim eger ki ben bu konusmayi uzatmak istiyorum dersen eger seninle bizzat acik oturum yapar tartisarak burdan degil ozelden konusabiliriz yok yaaa dersende cumartesi gunu saat 15:30 da galata junior da takilacagim orda beklerim 😁😁😁 en azindan karsilikli atisalim 🤔😀