Evet arkadaşlar beşiktaş barcelona'lı orta saha oyuncusu miralem pjanic'i 1 yıllığına barcelona'dan kiralamak için anlaştı! Şöyle geçen sezon ki tablosuna baktım ve pjanic avrupa kupaları dahil barcelona formasıyla 30 tane maçta görev yapmış yani oldukça iyi bir rakam... Peki sizce pjanic beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?
Beşiktaş Barcelona'lı orta saha oyuncusu Miralem Pjanic'i 1 yıllığına kiraladı! Sizce Pjanic Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?
Pjanic Lyon'a 7.5 milyon euro'ya transfer oluyor. Ondan sonra 11 milyon euro'ya Roma'ya, oradan da 32 milyon euro'ya Juventus'a transfer oluyor. Geçen sezon da Juventus'tan Barça'ya 60 milyon euro'ya transfer oldu. Böyle bir adamı İstanbul'a getirmek büyük iştir.
Miralem Pjanic: "Ben topukla paslar atan, 10 tane hareket çekip 1 çalım atanlardan değilim. Ben futbolda basitliğe hayran biriyim. Sade futboldan daha çok etkileniyorum. Bence futbolu güzel yapan şey de bu."
Fırsat transferi. Maddi sıkıntılar içinde barcelona 9 milyonluk maaşın 2.5 milyonu beşiktaşın ödemesi karşılığında kiraladı. Adamlar iki buçuk iki buçultur dedi. Yoksa zaten beşiktaşın rüyasında göreceği bir topçu hali hazırda. Bu sebeple zaten ilk defa yaşından dolayı türkiyeye gelen bir futbolcu olmamasıyla diğerlerinden ayrılıyor. Bu zaten başlı başına başarılı olağını gösteren önemli bir neden bence. Ha topçuya gelirsek izledim tanıyorum çok fayda sağlar
juvenin adamı kötü olur mu hele barcelona da 30 maça çıkmış yaşı var ama geç değil form tutarsa almak isteyeceklerdir o biraz sıkar ama yatmaya gelmediyse bir yıl kesinlikle iş yapar hayırlı olsun
Valla Beşiktaş transfer sezonuna resmen damga vurdu. Pjanic' e gelecek olursak bence başarılı olacak. Kalitesini tartışmaya bile gerek yok. Çok iyi bir transfer.
Alex teixeira, pjanic kağıt üstünde iyi transferler ama ben saha içi performanslarına bakarım! Beşiktaş'ın bence en iyi transferi batshuayi, hem genç hemde çok yönlü bir oyuncu...
Ya gol ve asist olarak bakmamak gerek, bazı oyuncular vardır Gedson gibi, skora net katkısı kağıt üstünde yok gözükür ama gel gör ki orta sahayı toparlayıp oyun seyrini değiştiren adam. Bu adam böyle değilse sıkıntı
Form tutar ve profesyonel tavır takınırsa, gâyet başarılı olabilir. Ben bu sene daha çok Fenerbahçe'nin transferlerinin nasıl oynayacağını merak ediyorum. Fabricio Bustos'u almalarını çok istedim ama henüz olmadı.
Alex Teixeira ve Pjanic çok iyi transferler oldu Beşiktaş için bence. ligin kalitesini arttıran oyunculardan bazıları olabilirler. performanslarını hep birlikte göreceğiz
@Reykart2 Kaan ayhan da deniyor az önce baktım da levent ümit erol paylaşım yapmış kaan ya da başka bir türk de gelirse şaşırmam. Ayrıca gördünüz Ts deki 34 lük hamsik bile neler yapyıor 31 lik bir tık daha kaliteli olan pjanici düşünemiyorum bile
Evet birde yerli stoper alınırsa çok iyi olur! Eğer bu yabancı kuralı getirelmeseydi beşiktaş uzak ara şampiyon olurdu! Fenerbahçe için getirildi bu sistem...
@SkrErd37 Yaşı 31 bana göre çok genç değil ancak yinede barcelona'da geçen sezon 30 maç oynamış yani istatistiği iyi ve kiralık geldiğini düşünürsek çok riskli bir transfer olduğu söylenemez! Tek sıkıntı eğer başarılı olursa beşiktaş pjanic'in bonservisini alacak güce sahip değildir..
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Beşiktaş Barcelona'lı orta saha oyuncusu Miralem Pjanic'i 1 yıllığına kiraladı! Sizce Pjanic Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?