Merhaba, Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ⚽. Beşiktaş'ın yeni transferi Miralem Pjanić'in belgeleri yetişti. Yıldız oyuncunun ismi bugün gündeme düştü ve hızlı bir çalışma başladı. Barcelona'nın akşam saatlerinde belgeleri göndermesi sonrası oyuncu Saraybosna'da uçağa bindi ve İstanbul'a geldi. Hemen havalimanından ayrılıp sağlık kontrolünden geçen oyuncunun belgeleri son dakikalarda yetiştirildi.Sizce Miralem Pjanić, bu sezon Beşiktaş'ta başarılı olur mu? #Mario #Mario45 #SüperMario
Gece tam uyuyacaktım uyumadan tw'ye bakayım dedim ben şok adamı almışız xjdjdjx en çok da şunlara güldüm.
Ama bu yıl ne zaman güzel transfer yapsak Metin Tekin'in söylediği Beşiktaş'ın ikinci ve üçüncü şampiyonluğu birincilerden her daim zor olur. Sözü aklıma geliyor. Hakemler de hakem gibi maç yönetirse geliyor geliyor 💃 Beşiktaşa gelmeyi çok isteyen Rosiyi bile kaç ay sonra aldık nereden nereye 1 günde transfer yaptık be dndjxjxn
Pjanic Lyon'a 7.5 milyon euro'ya transfer oluyor. Ondan sonra 11 milyon euro'ya Roma'ya, oradan da 32 milyon euro'ya Juventus'a transfer oluyor. Geçen sezon da Juventus'tan Barça'ya 60 milyon euro'ya transfer oldu. Böyle bir adamı İstanbul'a getirmek büyük iştir.
Miralem Pjanic: "Ben topukla paslar atan, 10 tane hareket çekip 1 çalım atanlardan değilim. Ben futbolda basitliğe hayran biriyim. Sade futboldan daha çok etkileniyorum. Bence futbolu güzel yapan şey de bu."
Transferde emeği büyük olan Tosicte tebrigi hak etti.
Geldiği takım önemli değil, Falcao'yu da gördü bu ülke. Milletin ağzına yıllarca rezil olacakları lafı verdiler. Yahut Belhanda'yı gördü bu ülke...
Anlamadığım kısım şu, Vincent Abubakar gibi tam bir pivot, bitirici, besleyici ve hareketli oyuncun var. Yaşı da 29. Neden elinde tutmuyorsun? Abubakar gibi futbolcular uzun vadede inanılmaz istikrar verirler. Lukaku'ya da benziyordu stili, ben hâla nasıl böyle rezil bir şekilde ellerinden kaçırdılar anlamıyorum.
Bu futbolcu tutar mı göreceğiz, kaliteli bir isim.
Kiralık gidebileceği bir çok iyi lig varken barça süper lige gönderebiliyor olmaları kendileri için balon olan oyuncuyu buraya itelediklerinin göstergesidir.
Başarılı olur mu olamaz mı onu zaman gösterecek, ama Türk Futbol takımlarının bu ileri yaş futbolcu takıntısından kurtulmaları gerektiğini düşünüyorum. Genç oyunculara ihtiyacımız var.
Fb liyım ama Bjk yi tebrik ederim çok teknik 10uzerinden en az 7.5-8 oynayan ortasahanin işleyen maestrosu bence. Boşnak müslüman olmasında Türkiye ayrı bir bağ oluşturacaktır düşünüyorum. kesinlikle başarılı olur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
takim oyunu. uyum lazim. bireysel kazanma ancak sokak futbolunda olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Beşiktaşlı değilim ama ilk kez bir transferi bu kadar kıskandım çok süper oyuncu