Merhaba, Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ⚽. Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından Diego Perotti ile yollarını ayırdığını açıkladığı paylaşıma yorum yapan Diego Perotti,"Artık gerçekleri açıklamakta özgürüm." yazdı.33 yaşındaki hücum oyuncusu, bu yorumunun ardından bir hamle daha yaptı ve kişisel hesabından bir gönderi paylaştı, ''Yakında olanları bütün gerçeği ile anlatacağım.'' ifadelerini kullandı.Bu paylaşım tüm gün çok konuşuldu ve ardında neler olduğu merak edilmeye başlandı. Peki sizce Perotti bu açıklamayı neden yaptı? Fenerbahçe'de neler oluyor?
Tarafız olarak konuşuyorum Bir futbol kulübünün idari kısmında herhangi bir sorun varsa bu yukarıdan aşağıya bütün herkesi etkiler. Ve buna alışık olmayıp takım içi adapte sorunu da yaşıyorsa girmesini doğal karşılarım. Yalnışsam düzeltin, yıllar önce Alex fenerin en gözde oyuncusuydu. Ancak son döneminde kıymetini bilmeyen kişiler takımdan gitmesine sebep oldular. Aslında teknik direktör potansiyeli de var ama adamın Fenere karşı kalbi küs.
Yeni hoca anladığı kadarı ile gençlere önem veriyor. Perotti yıldız istemiyor takımda. O nedenle oyun sistemine uymayan kişiyi istememiş olabilir. Tabii perotti ne açıklayacak onu dinlemek lazım. Gençler, alt yapıdan oyuncularla yeni bir hava yakalamaya çalışıyor. Yıldızlar kolay kolay taviz vermezler. Disiplin oturtuyor teknik direktör.
Keşke once sakatlıktan kurtulsaydi doğru düzgün oynama şansı olsaydı da beni yok yere gönderdiler diyebilseydi biraz onurlu olsunda oynamamasina ragmen aldığı paramı iade ediyorum desin tabi bir cacık açıklayamaz bizden sonra onu alicak takım için iyi bir referans olmaz 😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Perottinin müzmin sakat olduğunu dünya alem biliyordu. Suçlu burada bunu bile bile alan yönetimdir. Sanki sakat değil de oynamaması kulübün tercihiymiş davranması da saçma.
Şeytan Rıdvan'ı da doya doya izleyemediysek bundandır. Bugün yine Sadık, Mehmet Ekici aynı sebeplerden ötürü gittiler, gitmek zorunda kaldılar. Tatsızlık olmasa iyi ama adam konuşacağım demiş.
Çok karizmatik adam cokkkk Allah sahibine bağışlasın 🤤🤤🤤🤤🤤 Konusturmazlar... o da belli bisey istiyo ki bunu söylemiş. Çok güzel şekilde toparlayacaklar kimse boşuna heveslenmesin 🤣🤣🤣