Yeni transferlerin aşıları sanki tutacak gibi. Geçen sezondan Szlai derken, simdi Koreli Kim ve Rossi hamlesi. Alışılmışın dışında ama başarı getirecek gibi.
Fenerbahçe, Uruguaylı Diego Rossi'yi transfer etti. Transferde bilinmedik isimlere yönelen sarı lacivertliler başarılı olacak mı?
Diego Rossi mls takımı Los angeles'ten alındı, yani ptt 1. lig seviyesinde olan bir takımdan! Stoper kim'e gelince, o da galatasaray'ın transfer listesinde olduğu için alındı ve bana göre 3'lü savunma için biraz ağır kalıyor... Yani dediğin gibi ortada bir transfer başarısı falan yok! Szalai'ye gelince 20 tane transfer içinde tutan tek oyuncu ve iyi stoper ama üst düzey değil yanlız türkiye ligi için çok iyi bir oyuncu! Şimdi eğer Rossi ptt 1. lig'in her hangi bir takımından alınsaydı yine yararlı transfer gözüyle olumlu bakılırmıydı diye sana sormak istiyorum? Bana göre kesinlikle çok sert eleştiriler olurdu ama mls olunca sanki üst düzey bir oyuncuymuş gibi yutturmaya çalışıyorlar! :D
Yani bazı yanlış transferler oldu diye hepsine paranoyakça bakmak olmaz. Szalai bugün bütün liglerde oynar. Euro 2020 de herkes izledi. Rossi ye gelirsek zaman gösterecek. MLS PTT den 10 gömlek üstün bir lig.
Mls ptt'den 10 gömlek üstünse, ptt'nin bir üst ligi olan süperlig'ten de en az 5 kat üstün demek! :D Konu fenerbahçe olunca objektif olamıyorsun maalesef 😂
@Keşondıteybıl Bu söylediklerinin aynısını galatasaraylı ve beşiktaş'lılar da söylüyor! Ne yapalım yani herkese şirin gözükmek için yalakalık mı yapayım! :D Onun için bırakın bu işleri... Daha bir kaç gün önce galatasaray'ın morutan transferini eleştirdim diye beni galatasaray düşmanı ilan ettiler! :D
Yaşlı kayan yıldızların peşine düşmemeliydi zaten bilinmemiş bir transferin olması daha iyi en azından kimse tanımadığından oyuncunun üzerinde bir beklenti bir baskı olmayacak.
Yahu bırakın bu saçma sapan mantığı! Bu lemos'lar, zankalar, frey'ler ve kemal ademi'ler de bilinmiyordu ve hepsi fiyasko çıktı! Bence yine gelişi güzel plansız programsız yapılan bir transfer 😂
Bunlar bir nevi kumar. Atilla Zalayi de başarılı sonuç aldık. Umarım bunda da şansımız yaver gider. Bir de eskiden dünya yıldızı transfer edip te arzuladığımız sonuçları alamadığımız zamanlar çok olmuştu. Bazıları yatmaya bazıları ise oynamaya geliyorlar. Adı az duyulmuş genç yetenek transferleri bence denenmeli.
Müthiş bir fırsat transferi. Fenerbahçe yönetimini tebrik etmek lazım çok iyi bir oyuncuyu ligimize getirdiler. Kağıt üzerinde çok iyi bir oyuncu ancak her şey sahada belli oluyor tabii ki.
Yahu adam ptt 1. lig seviyesinde olan mls takımı Los angeles'ten geliyor! Lemos'ları, zanka'ları, frey'leri ademi'leri samatta çöplerini unutmayın! Taraftarı sadece kandırıyorlar :D
Pilleri bittikten sonra oynadılar! Sadece ibrahimovic'i bir kenara koyuyorum ama diğerleri hepsi bittikten sonra oraya gittiler! O na bakarsan van persie'ler, kezban'lar ve falcao'lar da bizim ligimizde oynadı! Ama sonuç ne oldu? Tam bir kepazelik 😂
@Reykart2 Kesinlikle öyle ama bu adam 23 yaşında :D İstatistikleri de fena değil ama bir şüphe duymak gerekiyor. Çünkü Uruguaylı oyuncular genelde İspanya ya da Portekiz'e giderken bu oyuncu Amerika'ya gitmiş Futbol olarak biraz zayıf bir lige
Tamam işte ptt.1 lig seviyesi! :D Bence bu oyuncu üst düzey olsaydı ispanya veya portekiz'e giderdi! Bizimkiler ise bunu bize dünya yıldızı diye yutturacaklar! Ama ben yemem 😂
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Fenerbahçe, Uruguaylı Diego Rossi'yi transfer etti. Transferde bilinmedik isimlere yönelen sarı lacivertliler başarılı olacak mı?