Spor Yüzme bilmeyen sevgilinize yüzme öğretebilir misiniz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Yüzme bilmeyen sevgilinize yüzme hocalığı yapabilir misiniz? Yüzme bilmeyen sevgilinize yüzme öğretebilir misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bende bilmediğim için bişey olmaz. Yüzme olmasada olur. 0 0 Yorumla
ozydn08 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl o kolay iş suya atıyosun bi 3 5 dk çırpınıyor sonra sudan çıkartıyorsun 10 dk dinlendikten sonra tekrar suya atıyorsun bir iki direktiften sonra öğrenmiş oluyor otomatikmen. ben öğretirim sıkıntı yok 0 0 Yorumla
Tiyopineya Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yav şimdi boğulur moğulur, gitsin öğretmeninden öğrensin 1 0 Yorumla
Sweetwitch13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Iyi bir ogrenci olursa evet çünkü ben iyi bir yüzücüyüm 1 0 Yorumla
yaneya Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ogretirim ama soyledigimi yapacak inatlik etmeyecek. 1 0 Yorumla
biegrace Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Evet yapabilirim ama çok da her şeyi öğretmek istemem tehlikeli çünkü ne kadar iyi olursan ol 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Spor konusunda 768 cevap paylaştı. Göğsüme yaslanırken, sırtımdayken, ellerim dolaşırken öğretirim 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl yüzme biliyorsam elbette öğretirim beraber yüzeriz romantik bir ortam :) 0 0 Yorumla
noyansgt Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 30% +1 yıl Evet lisanslı yüzücüyüm. Kimlere kimlere yüzme öğtettim. Tabiki seve seve öğretirim 0 0 Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl istekliyse öğretirim kendisi istemiyorsa zaten öğrenemez 0 0 Yorumla
SentinelAli Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl kesinlikle öğretirim neden olmasın beraber vakit geçirdikten sonra 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 479 cevap paylaştı. Bilmiyorsa ve öğrenmek istiyorsa elimden gelen desteği yaparım sanırım 🦄 0 0 Yorumla
48KaRaKaRtAl52 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Tabiiki öğretirim, seve seve memnuniyetle 🤗 Gerçekten böyle bir hikaye yaşasam ne muhteşem olur. Eğlence ve keyif dolu bir anı olur 0 0 Yorumla
Aklınşaşar Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Tabiki öğretirim ne olacak en fazla ikimizde boğuluruz 0 0 Yorumla
wagen2021 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ben öğretmekle uğraşamam. Bilmeyenle sevgili olmam zaten 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Spor konusunda 654 cevap paylaştı. Birlikte öğreniriz ben de bilmiyorum😃 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Spor konusunda 2b cevap paylaştı. Yapılır tabii ki zor bir şey değil 0 0 Yorumla
cizgisizgomlek Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 90% +1 yıl Seve seve ogretirim. Tabi ogrenmek isterse. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 826 cevap paylaştı. Öğretemem. Ben de çok iyi bilmiyorum. 0 0 Yorumla
UndRaa Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Araba sürmeyi öğrettim zamaninda yüzmek ne ki 0 0 Yorumla
midnigtramblerrr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Eşime öğretim tabi 😊 güzel aktivite olur 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 440 cevap paylaştı. Onun için boğulmayı bile göze alırım 0 0 Yorumla
gece3i Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl bende bilmiyom.öğretirken birlikte boğuluruz miss 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öğretmem. Çünkü ben de bilmiyorum 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 444 cevap paylaştı. Öğretirim. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Spor konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet öğretirdim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Bende bilmediğim için bişey olmaz. Yüzme olmasada olur.
o kolay iş suya atıyosun bi 3 5 dk çırpınıyor sonra sudan çıkartıyorsun 10 dk dinlendikten sonra tekrar suya atıyorsun bir iki direktiften sonra öğrenmiş oluyor otomatikmen. ben öğretirim sıkıntı yok
Yav şimdi boğulur moğulur, gitsin öğretmeninden öğrensin
Iyi bir ogrenci olursa evet çünkü ben iyi bir yüzücüyüm
Ogretirim ama soyledigimi yapacak inatlik etmeyecek.
Evet yapabilirim ama çok da her şeyi öğretmek istemem tehlikeli çünkü ne kadar iyi olursan ol
Göğsüme yaslanırken, sırtımdayken, ellerim dolaşırken öğretirim
yüzme biliyorsam elbette öğretirim beraber yüzeriz romantik bir ortam :)
Evet lisanslı yüzücüyüm. Kimlere kimlere yüzme öğtettim. Tabiki seve seve öğretirim
istekliyse öğretirim
kendisi istemiyorsa zaten öğrenemez
kesinlikle öğretirim neden olmasın beraber vakit geçirdikten sonra
Bilmiyorsa ve öğrenmek istiyorsa elimden gelen desteği yaparım sanırım 🦄
Tabiiki öğretirim, seve seve memnuniyetle 🤗 Gerçekten böyle bir hikaye yaşasam ne muhteşem olur. Eğlence ve keyif dolu bir anı olur
Tabiki öğretirim ne olacak en fazla ikimizde boğuluruz
Ben öğretmekle uğraşamam. Bilmeyenle sevgili olmam zaten
Bnde Bilmiyorum yuzmeyiii
Birlikte öğreniriz ben de bilmiyorum😃
Yapılır tabii ki zor bir şey değil
Seve seve ogretirim. Tabi ogrenmek isterse.
Yapabilirim memnuniyetle
Yüzmeyi öğrenirsem öğretirim
Öğretemem. Ben de çok iyi bilmiyorum.
yapardim , yuzmek guzeldir 😂
Önce o bana öğretsin 😄
Araba sürmeyi öğrettim zamaninda yüzmek ne ki
elimden geleni yaparım
Öğretirim ben çok iyi yüzüyorum
Bana öğretmesi lazım 🙄
Babasından daha iyi öğretirim 😀
Kardesime de ben öğretmişti
Birçok kişiye öğretim yine öğretir im