Aşk İlişkileri Yüzme bilmiyorum sevgilime yüzme bilmedigimi söylesem öğretir mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Utanıyorum söylemeye 😔 19 yasındaym Güncellemeler1 yıl Gunco Yüzme bilmiyorum sevgilime yüzme bilmedigimi söylesem öğretir mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Berk9696 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Utanılacak bir şey yok ben 27 yaşındayım bilmiyordum ona söylemedim beni kurtarıp suni teneffüs yaptı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl ĞWÖXŞELDĞWKDPKEĞCNEĞCWĞ Yorumla
Arslan_Turan Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl neden öğretmesin ya sonuçta herkes yüzme bilmiyor ya 0 0 Yorumla
Şeftalikırmızısı77 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen bilseydin ona öğretir miydin 0 6 Yorumla Soran 1 yıl komik gelirdi ama evet herhalde ögretiedim Yorumla Şeftalikırmızısı77 1 yıl Niye komik olsun Yorumla Soran 1 yıl sen biliyor musun Yorumla Soran 1 yıl garipppp cunku modern birisi Yorumla Şeftalikırmızısı77 1 yıl Gerçekten 19 yaşında olduğunu belli ediyorsun. Yorumla Soran 1 yıl buyurum üzülme Yorumla
Urtlantosx Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yüzme kursuna gidebilirsin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl gidesim yok Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Utanılacak şeh mi bu. Kadın milleti çok acayip 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Cahil diye bakarsa🙀 Yorumla
nobadyx001 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 82% 1 yıl Allah başka utanacak dert vermesin 😂😂 0 24 Yorumla Soran 1 yıl Utaniyorumm yaa söylemesem mi denize gideilim diyip duruyor Yorumla nobadyx001 1 yıl Bende bilmiyorum utanılacak bir şey değil git denize güneşlen Yorumla Soran 1 yıl ya cahil diye bakarsa Yorumla nobadyx001 1 yıl 😂😂 kendini neden birine beğendirme kanıtlama peşindesin ki neysen o ol öyle bakarsa sg dersin gider Yorumla Soran 1 yıl Sen bakar miydin Yorumla nobadyx001 1 yıl Hayır bakmam ben sevdiğim kadını olduğu gibi severim Yorumla Soran 1 yıl Yookk öylee değil güzell ve bakımlı kızım yüzme bilmedigimi bilmiyordur sok olcak Yorumla Soran 1 yıl yaa hızlı ögrenir miyim Yorumla nobadyx001 1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl ya cok komik Yorumla nobadyx001 1 yıl Komik ama Traji komik Yorumla Soran 1 yıl en azından arabam cizildi diye aglamiyorun senin gibi Yorumla nobadyx001 1 yıl Sjsjsjssjsjj o ney lan 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Ahshkshdlwhspwje cok komik Yorumla nobadyx001 1 yıl Sen git yüzme öğren sevgiline kendini beğendir seni terk felan eder boş ver beni Yorumla Soran 1 yıl Ahsjksdhlahs yok o öğretecek askiimm beniim Yorumla nobadyx001 1 yıl Ohhhhh mis ne güzel işte çözümü buldun aşk ile Yorumla nobadyx001 1 yıl Zevkli de olur Yorumla Soran 1 yıl Hii sen arabana agla Yorumla nobadyx001 1 yıl Sen beni kimle karıştırıyorsun bilmiyorum ama olmayan arabama ağlayım tamam Yorumla Soran 1 yıl evett sarar Yorumla Soran 1 yıl olunca agla Yorumla nobadyx001 1 yıl Güzel kafa 😵💫 Aynn böyle Yorumla Soran 1 yıl öf saka Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. bir şey olmaz söyle utanılacak bir şey yok bunda 0 0 Yorumla
Sebelep Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Söyle 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Utaniyoeum Yorumla Sebelep 1 yıl Ayıp değil ki. Hoşuna gider öğretmek. Yorumla Soran 1 yıl Cahil diye bakarsa Yorumla Sebelep 1 yıl Bakmaz. Hoşuna gider. Suda sevgiliyle baş başa. Daha ne istesin. Yorumla Soran 1 yıl Gecistiriiyorumm yaa Yorumla Sebelep 1 yıl Neden. Yorumla Soran 1 yıl of cesaretini toplayıp söylemem lazim böyle olmaz kolay mı hemen öğrenir miyim Yorumla Sebelep 1 yıl Yaz bana Yorumla Soran 1 yıl Utaniyorum. Yorumla Soran 1 yıl neden Yorumla Sebelep 1 yıl Dedim ya hoşuna gider diye Yorumla Soran 1 yıl hemenn ögrenir myim Yorumla Sebelep 1 yıl Belli olmaz ona da sana da bağlı Yorumla Soran 1 yıl söylemicem galiba Yorumla Sebelep 1 yıl Sen bilirsin. İnan tercihi söylemen olurdu bunu bil Yorumla Soran 1 yıl Söyleyeceğim askim kirmaz beni zaten ama güzelim bakımlıyım beklemiyordur jahskash Yorumla Sebelep 1 yıl Deli. Seninle baş başa suda olacak. Dokunacak. Görecek. Öğrenirse göbek atar. Suda sarılırsın falan. Anladın... Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ayıp bişey degil 0 0 Yorumla
Theeoone Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. Nerede yaşıyorsun 0 0 Yorumla
_Rulingg_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl olur olur tabiii 0 1 Yorumla Soran 1 yıl cahil diye bakarsa utanıyorum 🙀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Utanılacak bir şey yok ben 27 yaşındayım bilmiyordum ona söylemedim beni kurtarıp suni teneffüs yaptı
ĞWÖXŞELDĞWKDPKEĞCNEĞCWĞ
neden öğretmesin ya sonuçta herkes yüzme bilmiyor ya
Sen bilseydin ona öğretir miydin
komik gelirdi ama evet herhalde ögretiedim
Niye komik olsun
sen biliyor musun
garipppp cunku modern birisi
Gerçekten 19 yaşında olduğunu belli ediyorsun.
buyurum üzülme
Yüzme kursuna gidebilirsin
gidesim yok
Utanılacak şeh mi bu. Kadın milleti çok acayip
Cahil diye bakarsa🙀
Allah başka utanacak dert vermesin 😂😂
Utaniyorumm yaa söylemesem mi denize gideilim diyip duruyor
Bende bilmiyorum utanılacak bir şey değil git denize güneşlen
ya cahil diye bakarsa
😂😂 kendini neden birine beğendirme kanıtlama peşindesin ki neysen o ol öyle bakarsa sg dersin gider
Sen bakar miydin
Hayır bakmam ben sevdiğim kadını olduğu gibi severim
Yookk öylee değil güzell ve bakımlı kızım yüzme bilmedigimi bilmiyordur sok olcak
yaa hızlı ögrenir miyim
😂😂😂
ya cok komik
Komik ama Traji komik
en azından arabam cizildi diye aglamiyorun senin gibi
Sjsjsjssjsjj o ney lan 😂😂
Ahshkshdlwhspwje cok komik
Sen git yüzme öğren sevgiline kendini beğendir seni terk felan eder boş ver beni
Ahsjksdhlahs yok o öğretecek askiimm beniim
Ohhhhh mis ne güzel işte çözümü buldun aşk ile
Zevkli de olur
Hii sen arabana agla
Sen beni kimle karıştırıyorsun bilmiyorum ama olmayan arabama ağlayım tamam
evett sarar
olunca agla
Güzel kafa 😵💫 Aynn böyle
öf saka
bir şey olmaz söyle utanılacak bir şey yok bunda
Söyle
Utaniyoeum
Ayıp değil ki. Hoşuna gider öğretmek.
Cahil diye bakarsa
Bakmaz. Hoşuna gider. Suda sevgiliyle baş başa. Daha ne istesin.
Gecistiriiyorumm yaa
Neden.
of cesaretini toplayıp söylemem lazim böyle olmaz kolay mı hemen öğrenir miyim
Yaz bana
Utaniyorum.
neden
Dedim ya hoşuna gider diye
hemenn ögrenir myim
Belli olmaz ona da sana da bağlı
söylemicem galiba
Sen bilirsin. İnan tercihi söylemen olurdu bunu bil
Söyleyeceğim askim kirmaz beni zaten ama güzelim bakımlıyım beklemiyordur jahskash
Deli. Seninle baş başa suda olacak. Dokunacak. Görecek. Öğrenirse göbek atar. Suda sarılırsın falan. Anladın...
Söyle
Ayıp bişey degil
utanma söyle nerdensin ki
Profesyonel
Nerede yaşıyorsun
olur olur tabiii
cahil diye bakarsa utanıyorum 🙀