+1 yılbenim hoşuma gider ben ce bu bir kız için artıdır. kültürlü kız derim bişeylere kafa yoruyo takip ediyo diye düşünürüm. ben ce boş boş oturmaktan iyidir. belki bakarsınız bir gün bir yerde bu bilgiler lazım olur.. ben sevgilimin futbolla ya da olmasa bile kültürel bir konuyla ilgilenmesini ve bilgi sahibi olmasını isterim.
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede beraber vakit gecirebileceginiz hakkinda biseyler konusacaginiz bir spor ne güzel işte
En İyi Cevaplar
+1 yılhhhayatımızın kadını <3 bide ps atsın canına kurban olayım. şu kadını arıyorum kaç senedir :)
coedmagazine.files.wordpress.com/.../...rls-13.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılPes candır ya :)
- +1 yıl
cıvıttı oyun baya ama yinede candır dediğin gibi
+1 yılBenim erkek arkadasim sevmiyo. bir bayan arkadasimla mac izliyoduk ben anlamam da o baya fanatik trabzonsporluydu. O sonrada benimki aradi napiyosun diye dedim mac izliyoruz. İyy sen öyle erkek gibi maç mi izliyon falan yaptı. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılO da ayrı bir tip iste kimiside cok seviyo
Erkek bir kızdan hoşlanırken futboldan anlayıp anlamadığına bakıyorsa tuhaftır. Erkek kişisi futbolla uğraşıyorsa orasını bilemeyeceğim.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok duygusal bir hoşlanmadan bahsetmiyorum yani nasıl düşünürler saçma mı gelir bunu merak ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
mesele futboldan anlaması değil o gayretle erkeğine durumlar sunmasıdır. bir bebeğin gözümüze bakıp tuhaf sesler çıkararak bize birşeyler anlatmaya çalışması gibi...
21 Yorumla
Soran+1 yılne güzel söyledin :)
+1 yılsırf erkekler beni sevsin diye yapıyorsa uzak dursun ama kendisi gerçekten fanatikse mükemmel olurdu sırf erkeklerin gözüne gircem diye futbolla ilgilenen birsürü kız var hepside yapmacık kendilerini direk belli ediyorlar ama asıl fanatiklerde var onlar mükemmel
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlar harbiden çok itici ya
+1 yılPes oynuyor geleneyenen oolmadı ya bide mac kacir miyo kezban bile olsan valla helal olsan bıyıklarınıyok dimi kkanla :-D ciddiyim çokseverim mahhalede kkızlara pes öğretim gel öğrencileriylekkapışen azindan
08 Yorumla
Soran+1 yılHacı sen ne diyon ya :D
- +1 yıl
Toybe bismiilah hacıne l*n gelme l*n gelme uzak dur bende :-D
Soran+1 yılNe işim olur senle be yürü git :D kezbanmış bilmeden yorum yapiyo işte. d ağzı olan konusurmus :D ya bit işine
- +1 yıl
Şakadan da anlamıyor svsascsf
Soran+1 yılTamam be kıro :D ;)
- +1 yıl
Bana kro iyen ilk kişiolarak seni yyazdımdeftere :-D
Soran+1 yılBana kezban diyen ilk kişi olarak da ben seni yazdım ;)
- +1 yıl
ovv tamamdır hahahe
yok oyle bisey var diyen varsa inanma. sen romantik film izlemeyi seven izlerken aglayan erkeklerden hoslaniyomusun?
01 Yorumla
Soran+1 yılYani hoslanmam ama ikiside farklı seyler birisi hobi digeri duygusal bir tepki
+1 yılhayır şahsen ben hoşlanmam kız arkadaşımla gezmek bisiklet sürmek farklı mekanlar gezmek daha eğlenceli kız arkadaşımla maç izlemek tavla pes oynamak falan bence kötü yani
00 Yorumla
+1 yılbence.. futbolla ilgilenen bir bayan daha ilginc olabilir birlikte mac izleyebilirsiniz
genelde hanimlar bu durumdan muzdaripler03 Yorumla
Soran+1 yılevet çoğu öyle ama ben öyle düşünmüyorum
- +1 yıl
ben Fifaciyim ama :))
Soran+1 yılFifayı severim ama pes bambaşka :)
Ben futbol oynamam ama oynarsam iyi oynarim futbols ilgim yok daha cok idare isleri ilgimi ceker o yuzden bu konuda sorun yasamiyoruz sevgilimle hep aşk tutku konusuruz
00 Yorumla
+1 yılGerçekten kendi hobisi olarak ilgileniyorsa hoş, ama sadece erkek muhabbeti yapmak için kendini kasıyorsa hoş değil. Şahsen ben de futbolla çok içli dışlı değilim artık, takip etmiyorum yakından.
00 YorumlaGalatasaray sevgisi sürecek sonsuza dek..
CL başlasın da hayatımıza heyecan gelsin biraz :)03 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu ya :D sonunda çıktı benim gibi düşünen biri daha aynen kankaa sonuna kadaar GALATASAAY :))
Soran+1 yılAynenn öyle :))
+1 yıleski sewgilimle hali saha maclarina giderdik pes atardik tabi kafalardaki kaliplasmis sewglilik kliselerinden dolayi arkadaslarimdan tepkiler aldim. kimisi kokos hatun sewer kimisi sporcu dert etme (:
00 Yorumlaher erkeğin sevgilisi ile kucak kucağa oturup pes oynamak gibi bir hayali vardır bilinçaltında. bir de böyle düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılgüzel bir hayal :)
Salla futbolu basket asıl basket.. Basketten anlayan bir kız olsun beraber playoffları izleyelim tadından yenmez vallahi
00 Yorumlaİlgilenmeyen ama benim için ilgileniyormuş gibi davranması, salak saçma sorular sorması daha çok hoşuma gidiyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Harbiden bu hosuna gidiyor mu
Futboldan anlayan kız bulunmaz hint kumaşı gibidir ^^
11 Yorumla- +1 yıl
Emin ol oyleler koskaca okulda bir ben varim ilk 11 bile kuramiyoruz yuh yani
ilgilensin tabi güzel olur hele bir de cimbomluysa tadından yenmez :) ama abartıp küfür falan etmesin kadın dediğin naif olur
01 Yorumla
Soran+1 yılorada haklısın bir kızın ağzına küfür yakışmaz
+1 yılFutbolsever bayan benim için candır ya. Keske senin gibi biri ciksa karsima allahtan baskaa bisey istemem :) özelliklede pes oynaman harika normalde kizlara pes oynuyorum dedigimde pes ne? Diyorlar :D her kimsen bana ulas senle bir pes atak ;)
00 Yorumlapes de sonuçta bir oyun gayet de zevkli şuana kadar konuyu konuştuğum arkadaşlarım içinde bunu itici bulan yok :D
00 Yorumla
+1 yılFutbol kriter değil bana göre. Aşırı bağımlısınıda sevmem.
00 YorumlaFutbolla ilgim alakam yok. Kabul eden böyle etsin ;P
00 YorumlaBunun pek bir önemi yok benim için nötr bir konu ya hoşlanırım ya hoşlanmam
00 YorumlaBen hoşlanmam , erkeksi hiç bir özelliği bir kıza yakıştıramıyorum :)
00 Yorumla
+1 yılBayan, bayan gibi olmalı erkekde erkek gibi bnce bir kızın maç muhabbeti yapmasi çok itici olsa gerek
05 Yorumla
Soran+1 yılAbartma dostum o kadar da değil yapabilir ama aşırıya kacmasin
- +1 yıl
Kızlar abartiyor artik ve kabalasiyorlar
Soran+1 yılFutbolu erkeklerle özdeştiren ne bu kadar şaşıyorum doğrusu kızlarda sevebilir
- +1 yıl
Sevemez demedik.. argo konuşuyor kızlar konu maç olnca
- +1 yıl
Futbolun atmosferi o hic kufur etmem felan diyorsun ama bak simdi soyle dusun hangi takimli oldugunu bilmiyorum turibindsin soluksuz izliyorsun smpiyonluk veya uefa maci dakika 90 skor 0-0 +3 uzatma son dakikalar kaleciyle karsi karsiyasin asirtma atsan gol kalecinin uzerine atiyorsun hakem maci bitirdi gelde kufretme en azindan bir "sizin oynayacaginiz topun ben anasini satiyim " kaciyor agzindan
l*n pese gelde elıne vereyım aşkım puhaha hadi l*n gelsene , gibi bir durumdaysa kanka olurum kardeş olurum kankardeş olurum sevgılımı olamam bea
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok yapmack geliyo he futbol oynuyosa falan o zaman iyi ama yok yarım agızla yorumlar yapiyosa uyuz olurum
11 Yorumla
Soran+1 yılOynayanlarda var ama kimiside bilmişlik yapıyor haklısın
+1 yılben sadece futbol dan anlayan değil spor dan anlayan veya aktif olarak spor yapan kızlardan hoşlanırım.
00 Yorumla
+1 yılben futbolu sevmem. seven kızlarıda sevmem. favorim sporum buz pateni :))
09 Yorumla
Soran+1 yılFutbolu sevenlerde seni sevmez ;)
- +1 yıl
yooo o manyaklar beni seviyor :)) zorla maca goturuyorlar beni. bende sürekli konuyu dagıtıyorum izlettirmeyeyim diye. hatta ofsayt oldugunda şimdi ne oldu diye soracamda küfür ederler diye soramıyorum :)) alışamadım bir türlü ne yapayım. 90 dakika cok uzun geliyor. şöyle 15 dk falan olsa izlerim :))
Soran+1 yılSen ilgizsin ondan yoksa 150 dk olsun yine izlerim diyenlerde var :) ayrica 15 dk ne ya :D futbolcular 15 dkda yeni yeni ısıniyolar. d
- +1 yıl
ben katlanamam.15 dakıka iyidir. hem ısınmasınlar yorulmadan biter işte. adamlarada işkence olmamıs olur hem :)) gerçi dehşet paralar alıyor sayenizde. bırakın koşsunlar :))
Soran+1 yılNe değişik bir bakış açın var ya :D aldığım en ilginç yorumlardandı. d
- +1 yıl
ben futbolu tamamen döner sermaye tarzında görüyorum. kimse maca gitmese o oyuncular asgari ücrete kosarlar orda :)) hatta kral golculer bile kalecilir yapar :)) cok sacma bir oyun ya bide :)))) akıllı bir adam ofacık bir topun peşinde kosarmı :)) hadi kosuyon sacma sapan kurallar neden koyuyon. adam tam gole gidecek ofsayt oluyor :))) ben olsam o hakemi şerefsizim doverim :))))
Soran+1 yılO ofsayt bir gereklilik yoksa minumum seviyede savunma arasından tabiki golü getirir. ;) hem sen bu soylediklerini git bir fanatiklere çarşıya soyle bakiyim nasil bakiyolar sana :D
- +1 yıl
ben çarşıya girmem onlar cok fanatık :)) bir insan fenere bu kadar küfür edermi ya. kız masanın uzeriine cıkıp cukumu ye fener name yapıyor :)) bu ne len boyle hadi spor kardeşlikti :))) en iyisi buz pateni valla :))
Soran+1 yılÖzentici diyoruz biz oylelerine :) ama tercih meselesi iste senin sevmemen futbolun sacma oldugu anlamina gelmez sonucta :) napalim gonul veren veriyo zorla degil ya
+1 yılben pek hoşlanmıyorum, çok yapmacık duruyorlar.
erkekleri etkilemek için futbolla uğraştıklarını düşünüyorum.00 Yorumla
+1 yılhayir fanatik kızlar futbolla ilgilenen kızlar çooook itici
03 Yorumla
Soran+1 yılniye o da bir spor dalı sonuçta erkekler oynadığı için mi itici?
- +1 yıl
hayir futbol ile ilgilenmek fanatik olmak tamamen işsizlik... ha gidip halısahada oynarsın spor olarak ilgilenirsin o çok güzel olur. kısaca işsiz gibi gösterir kızı, bu da onu itici yapar.
şimdi diyeceksin bunca erkek ilgileniyor neden onlar işsiz gibi olmuyor cart curt
o konuya hiç girmeyeceğim; zaten uğraşaacak bir şeyi olmayan erkekler futbolla ilgilenir..
Soran+1 yılBu biraz göreceli kimisine göre de tam tersi..
+1 yılValla isterdim sevgilimin futbolla ilgilenmesini bir de aynı takımı tutuyorsak ne güzel maçları beraber izlerdik :) bazen stada bile fenerbahcemin maçlarını birlikte izlerdik
00 Yorumlaben futbol oynamayı seven kızı severim tek kale maç heyecanlı olur :D
00 Yorumla
+1 yıl:D bence hoşlanılmaz dediikodu yapar gibi futbol konuşurlar gibime geliyo
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D işte buna gülünür :) harbiden ya dusunsene bir yok selçuğun gecen macta kramponu soyleydi yok sabri kaleye şut atacağina yakışıklı bir çocuğa atmış yok musleranın elleri küçükse peki o şutları nasıl tutuyo :D daha neler neler boylesi bana bile itici geldi :D
- +1 yıl
Cevap verilmiş oldu ozaman :)
Soran+1 yılSayılmaz :) hepsinin öyle olduğunu söyleyemeyiz sonuçta :)
+1 yılbenim futbol ile pek aram yok farketmez ama samimi olması bana kendini yakın hissetmesi için naber l*n demesi yeter :D
00 YorumlaBos muhabbet amacli sadece yakisikli futbolcu takibi yaparsa kizlar sevmiyolar ama gercekten bilgi sahibi olup yorumlayani severler
00 YorumlaEvet fena halde hemde.. düşünsene konuşulacak bir konu daha çıkıyo :) :)
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen ergenler gibi konu aç konu aç demiyosun :D
Futbolu sevmem isteyen istediği ile ilgilenebilir. Çok daha heyecanlı şeyler varken keko gibi futbola vaktimi ayıramam.
00 YorumlaÇok önemli bir özellik değil anlasa ne değişir anlamasa :D
03 Yorumla
Soran+1 yılo senin görüşün birisi evlenirim dedi ya :D
Soran+1 yıltabiki öyle
sadece maç günleri taraftar oluyorsa iğrençtir sonuna kadar Galatasaray !
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen :)
örnek olarak bütün kadınlara gösterilmelidir kendisi :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Benim hosuma gider valla :--) pes oynarik fifa atarik ofsayti bilir. :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya daha nolsun :)
severim ama yanımda oturup da maç izleyemez alaksız yorumları beni çıldıttır
07 Yorumla
Soran+1 yılyorumları alakasızsa zaten futbolla ilgilenmiyordur o ;)
Soran+1 yılkaleye atıcam diye outa atan adamdan gol mu beklenirmiş :D doğru sende haklısın
Soran+1 yılsakinn :D
Soran+1 yıl:))
severim, hele aynı takımı tutuyosa tadından yenmez :) maçlara falan gidersin ohh mis
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede ya saçma bişey olduğunu düşünmüyorum ben
kadın dediğin kadın gibi olmalı futboldan anlaması benim hosuma gitmez.
012 Yorumla
Soran+1 yılniye futbolu seven kadın gibi kadınlar yok mu sanki
Soran+1 yılİlla oynaması gerekmiyoki :)
Soran+1 yılTabi hepsi öyleydi ztn :D
Soran+1 yılGüncellememi okumadın galiba
Soran+1 yılHı hı ondan
Soran+1 yılHey Allahim kimlerle uğrasiyoz ya :D bas git
+1 yılAaaaa bu soruyu okumamış olayım futbolu seven ve anlayan bir kız bir erkekle her şekilde muhabbet edebilir tadından yenmez (yanlış anlaşılmasın)
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen konuşulacak bir konu daha var ne güzel işte :)
- +1 yıl
Aynen öyle futbol sadece erkeklere malolmuş bir spor çeşidi değil eğer bu gözle bakılıyorsa erkeklerde voleybol oynamasın izlemesin ama şuda bir gerçek ki basketboldan anlayan kızda yok :/
Soran+1 yılBasketbol biraz arka planda kalmış kızlar icin yapıcak bisey yok :)
- +1 yıl
Maalesef sokakta bir kıza sorsan atlayıp zıplamak der fakat daha fazlası işte :)
Soran+1 yılAynen tabiki daha fazlası ama heralde coguna topun boyutu büyük potanın yuksekligide fazla geliyo ondan :)
- +1 yıl
olabilir belkide ben öcüyümdür :D
çok daha iyi anlaşırız , hele bir de Fenerbahçe'li olursa daha ne istersin.
00 Yorumla
+1 yılfutboldan anlaması bir artıdır bence.. ama mümkünse oynamasın:)
00 Yorumlakız arkadasıma pes öğretmek isterim sonra karsılıklı oynamak :D
10 Yorumla
+1 yılFanatik olmadığı sürece bir zararı yok kadın veya erkek fark etmiyor
00 YorumlaBence futbol sevmese daha iyi mac izliyecegimze gidip biyerde cay iceriz daha iyi mac daha cok kankilerle iyi
00 Yorumla
+1 yılgeceleri çift kale maç yaparık ama hep golü ben atcam :)
00 Yorumla
+1 yılBen futbol sevmem , tenis oynarım haftada bir veya iki maç yaparız daha zevkli
00 Yorumla
+1 yılbenim pek umrumda olmaz herkez kendi işiyle ilgilenmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltakip edeni severim ama fanatiği olmasın. Hiç alakası olmayan da olmasın o en kötüsü zaten. s
00 YorumlaKız dediğin futbolu sevecek pes oynayacak :Dd
05 Yorumla
Soran+1 yılTabi ya işte bu :)
Soran+1 yılAynen onlarda voleybol oynarken iticiler o zaman :P
Soran+1 yıl:D :D
Futbolu da, futbol seven kızları da sevmem..
00 Yorumla
+1 yılHayır hiç hoşlanmıyorum bende izlemiyorum
00 YorumlaSevmem ama ofsaytı bilmesi lazım...:))
10 YorumlaEvlenrm
19 Yorumla
Soran+1 yılo derece yani :)
Soran+1 yılFutbolu sevdiğim için mi evlencen benle :))) Siz erkekler yok musunuzz... :D
Soran+1 yılKötüyüm desem haksızlık etmiş olurum kendime :D hadi yarın evlenelim :) hey Allahım :D
Soran+1 yılCanın mı sıkılıyo senin ya :D
Soran+1 yılgüldürdün beni gece gece :D
Futbolu değil Beşiktaşlı olanı anlasın yeterli.
00 YorumlaHoşlanmam, çünkü bende futbolla ilgilenmiyorum (:
10 Yorumla
+1 yılBayılırım sevgilim keşge az ilgili olsa.
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat