Evlenmek ne yaaa… götür yeter. Götürme şansın var, hatta senin Ronaldoyu götürme şansın benim kendalı götürme şansımdan yüksek. Evkenmek zaten unluyle zor, bak bizim gibi talibi cok
Sadece denk getirmen lazim. Diyelim dubaide turnuva var. oraya gidersin. Kampta restorantta iki cilve, ayak ustu bile goturur. Senin umudun var ben ne yapayim🥸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Normal hem para var hem ünlüler hem fizikleri iyi… dhaa ne olsjn
Yokya ben öyle diğerleri gibi bilindik futbolcuları sevmiyorum ergen değilim yani
Snlarım da bilindikleri sevmekte ne sakınca var
Örnek vereyim senin hadiseyle evlenmen oluru olan bişeymi sevmek ayrı seversin ama hoşlanma kısmı olduğu zaman işte ozaman ergenliğe girer
Anladım ama Hadise demeyelim dd Kendal jenner diyelim😄😅
Tamam onu diyelim😅
🙏🏻🙏🏻 seni anlıyorum ama hedefi kücüktürsen lüçülğrsün. Madem platonik olcakaın en büyüğe o…
Çok saçma bence sen o dediğin kızla evlenme ihtimalin var mı? Yok. Benim Ronaldoyla Evlenme ihtimalim var mı? Oda yok ozaman büyük hedefle alakası yok
Evlenmek ne yaaa… götür yeter. Götürme şansın var, hatta senin Ronaldoyu götürme şansın benim kendalı götürme şansımdan yüksek. Evkenmek zaten unluyle zor, bak bizim gibi talibi cok
Ronaldoyla nasıl takılabilirim😅
Sadece denk getirmen lazim. Diyelim dubaide turnuva var. oraya gidersin. Kampta restorantta iki cilve, ayak ustu bile goturur. Senin umudun var ben ne yapayim🥸
Tabi giderin olacak biraz😉
Bana da göbekli çekici geliyor😅😅tabi 9 aylık hamile göbeği gibi değil
😂😂😂😅
Futbolcular değil oynanan futbol çekici geliyor bana.
Oynanan futbolda iyide futbolcu daha iyi sanki😅
futbolcu erkek, bulunduğun şehrin kaç kere maçına gidip oradaki erkeklere baktın? senin derdin zengin erkek
Maç izlemeye erkek bakmaya gidecek kadar seviyesiz değilim aşko merak etme
aynen instagram stalk yapacak kadarsın
Sokakta top oynayan cocuklar da etkilior mu ki
Yok kalsın teşekkür ederim😅
Eee o zaman 😂😂
Mevzu futbolcu olmasi degil gelirinin yuksek olmasi diyebilir miyiz
Diyemeyiz basketboldada para var ama basketbolcu erkekler ilgimi çekmiyor
Onlar futbolcu degil ama basketbolcu dev adam
Guvercin de kanatli bi hayvan tavukta birisi ucuyor birisi ucamiyor futbolcusu guvercin tavuk basketbolcu
Nasil bi kiyaslama olabilir ki
Ortak noktayi bulmamiz lazim futbolcu erkekler dedin cekiciyse fuutbol oynayan sokaktaki de mahalledeki de halisahada ki cekici gelir diyebilirim
Forma mı etkiliyor fizikleri mi
Fizik hal ve hareketleri daha cool oluyolar hele birde gençse😍
Yani aslında futbolla çok alakası yokmuş onları beğeniyor olmanın. Peki bu çekicilik senin için ne düzeyde
Futbolla çok alakası var benim için üst düzeyde aşırı çekici buluyorum
Peki normal birini beğenmez misin tipi fiziği sana göre iyi olsa ve futbol oynamasa?
O kişilerden her yerde var ya
Varda bi futbolcuyla birlikte olabilme ihtimalin nedir
Herkes yanlış anladı galiba beni elite seviye futbolculardan bahsetmiyorum fenerde gsde bjkde oynayanlardan değil
Tamam farketmez sonuç olarak onlara ulaşamayacaksan her yerde var dediğin tiplerden seçim yapmak zorunda kalırsın eğer yalnızlığı tercih etmiyorsan
Ben bulurum aşko sen kafana takma daha önce nasıl bulduysam
Bulacağından şüphem yok zaten sadece seni daha iyi anlamak istedim
Adının baş harfini öğrenebilir miyim sakıncası yoksa
E
Teşekkür ederim
Evet çekici
Dimi
Seni çeken şey para olabilir
Parayla yemin ederim alakası yok buraya basketbolcuda yazabilirdim ama futbolcu daha çekici geliyor
Basketbolcuda da para var 😀😀😀
Tamam o yüzden yazdım zaten basketboldada para var ama basketbolcu sevmiyorum yani olay para değil
Tamam anladım ben seni 😀
Ayy erkek olsun yeter asko ya
Ne gibi
Nasıl ne gibi?
Ne anlamda