+1 yılInan ben bunu Zaten yıllardır anlamıyorum işte o Maço erkek sevicilerin sonu da zaten kadına şiddet olarak geri dönüyor Yani ben gerçekten anlamıyorum böyle serseri ruhlu erkekler toplumu zaten istemediğin Sanadır Mesela benim gerçekten adam yerine koyup yani tükürüğümü bile atmayacağım insanlardır yani 4. Sınıf insan diyelim onlara soruyorsun işte kızlara yak işte macera diyorlar yok bilmem ne diyorlar yok ise koruyucu diyorlar Bilmem ne ya Bırakın bu işleri ya Goruyoruz bugün kaç tane kadına şiddet oluyor iste ben öğlene şöyle acımıyorum Onları Çünkü savunuyorlar bir de hani yaptıkları çok iyiymiş gibi ya Adı üzerinde maganda serseri bir erkek sana ne verir beni adam başka hiçbir şey vermez oturup karşına iki kelime edemezsin Ben gençken bu mantığı yıllardır anlamış değilim o zaman hiçbir şekilde kadınlar dert yanmayacak
611 Yorumla- +1 yıl
Ya bir daha mazoşist yapıları yetmiyormuş gibi gerçekten onları seven birisi çıktığında onlara sadistçe davranmaları yok mu? Hayır kardeşim zaten bu şahısın tek suçu seni sevmek olmuş. Hoşlanmıyorsan bile buna saygı duyman gerekirken üstüne gitmen niye? Ama serseri olanlara bunu yapamazlar hatta kendilerini satarlar. Bunu yapan kişiler çok körler ve aptallar. Başka bir şey değil. Tamam elbette hiç bir kadın şiddete maruz kalmayı hak etmiyor. Şiddet zaten çözüm bile değil. Ama sevecekleri insanı seçerken de bu kadar mazoşist olmaları onları bitiriyor. Ardından da yetmezmiş gibi tüm suçu bir de haklı haksız BÜTÜN erkeklere atıyorlar ya gülesim geliyor. Onları bu yapıda olanlara söylemeliler. Adam gibi seven, iyi niyetli olanlara değil.
- +1 yıl
@TC-Hiper o maço dedikleri tiplere bir kere ben insan gibi davranmam adı üzerinde dışlanmış kesim gittikleri her yerde itilmeye kakılmaya layıktır yanlızlığına terk edeceksin sonra kendini yok edecek yalnızlıktan
- +1 yıl
@TC-Hiper öyle bir kızı da öyle bir erkeği de her yerde iter kakarım valla anlamam :D
- +1 yıl
@TC-Hiper ben çoğunluk anlamam ellerime düşerse her türlü işkenceyi yaparım valla yeterki elime düşsünler gerekirse yeminle vinç ile tek bacaklarından ters sallandırırım yaparım yani öylede acımasızım
- +1 yıl
@TC-Hiper valla aynı zamanda kindarım birazda kinlendimmi kimse tutamaz beni o vinç ile tek bacak olayını yapmak isterim yetkim olsa
- +1 yıl
@TC-Hiper ve ben o kesimin varlığını kabul etmiyorum kimsede ettiremez
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHem erkekler hem de kızlar NE İSTEDİĞİMİZİ BİLMİYORUZ yani bizim için doğru kişi nasıl biri olması gerektiğine dair sentez yeteneğimiz yok 🤷♂️
Erkekler; cilveli ve kaşar kadınlardan etkilenir ama evlendikten sonra kadının rahatlığı ve özgür ruhundan dolayı "kıyametler kopar" anlaşamazlar..
Kadınlar; sert ve serseri ruhlu erkeklerden etkilenir ama evlendikten sonra kadınını sahiplemeyi abartıp esaret altında yaşatınca, kronik "savaş başlar" anlaşamazlar..
Felsefi yaklaşımlar:
Yüzmeyi seviyorum ama ıslanmaktan nefret ediyorum,
Uçmayı seviyorum ama yükseklik korkum var,
Koşmayı seviyorum ama düşerim diye ödüm kopuyor,
Hanımefendi ve beyefendi olan *ideal evlenmelikler* hakkında pısırık, sünepe, miskin, saftirik, mıy mıy gibi yakıştırmaları yapıp onlardan öcüymüş gibi kaçıyoruz ama aslında kaçtığımız şey aslında mutluluk ve huzur kaynağıdır...20 Yorumla
+1 yılBende daima bu sitede kızların yaşadığı bu saçma kafayı anlatmaya çalıştım. Kızları anlamak çok zor. Saçma bir sekilde herşey kendi istediği gibi olsun istiyorlar. Hem sevgilisi olan erkeğin maço ve biraz da serseri olmasını istiyorlar hem de kendisine asla zarar vermemesini ve kendisine asla karışmamasını istiyorlar. Türkiyedeki kızlar hala herşeyin kendi istedikleri gibi olmayacağını idrak edemediler. Cidden böyle birçok saçma davranışlarından dolayı kızlardan soğudum.
22 Yorumla- +1 yıl
Güzen yorumun için teşekkürler🙂
- +1 yıl
Birşey değil :)
Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Hemen açıklıyorum. Kadın hassas narin yapılıdır. Yanında güven duyduğu ve o varsa daha güçlü hissettiği bir adamla beraber olmak ister. Özellikle dışarı karşı heybetli duruşu olsun ister. Ama kendisine daha naif kibar anlayışlı bir adam bekler. Tek sıkıntı erkekler düz mantık çoğu zaman neyse o. Herkese sert mi sevdiğine de öyle. Oysa biz öylemiyiz iş yerinde ağır bir yönetici, sevgilimizin yanında minik bir bebek, ailemizin hanında kahkahaları eksilmeyen konuşkan cimcime olabiliyoruz... yerine göre değişiyoruz
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Maço erkek sahiplenici erkek çünkü
20 Yorumla
+1 yıl"Maço erkek" tanımının ne anlama geldiğini bilmiyorlar ki. Maçoluk eşittir kaba sabalıktır. Bunun başka bir tanımı yok. Kadınlar sahiplenici, ağır duruşu olan erkeklerden hoşlanıyorlar ve bu iki kavram kaba sabalığa girmiyor. İşte bunu karıştırıyorlar.
30 Yorumla
+1 yılHayatlarındaki ve kendilerindeki eksiklikleri gidermek için emek verip çaba sarf etmektense, bu eksiklerinin bir erkek tarafından giderilmesini tercih ettikleri için.
İsteklerini gerçekleştirmesini sağlayacak manevi/maddi özgürlüğü elde edememiş mi? Erkeği istekleriyle arasındaki mesafeyi kapatsın.
Kendisini koruyacak farkındalığa erişememiş mi? Erkeği korusun.
Saygı duyulan bir insan olamamış mı? Erkeği saygı duysun.
Aklı başında hiçbir erkek böyle bir kadınla ilişki yaşamayacağı için; "maço" diye tabir edilen erkeklerle tencere kapak misali eşleşiyorlar.00 Yorumla
+1 yılBir ben hoşlanamadım gitti şu maçolardan. Soruyu okurken bile Tüylerim diken diken oldu!

Sanırım sahiplenme ve erkeksi taraflarına aldanıyorlar. Güçlü erkek imajı veriyor maço erkekler ama bana göre cahilliğin zirvesini yaşıyorlar. Asla laf anlatamazsınız
Höd böd o kadar dedim uzatma der sustururlar😊10 YorumlaMaçolardan hoslanan kızları bir yere cekip yolasim var lan bu fikiri kim attı ortaya kızlar kibar beyefendi anlayışlı adamdan hoşlanır knk
63 Yorumla- +1 yıl
Kanka bazı kızlar var ya yumruğunu masaya vuran erkeklerden hoşlanıyor 😂
- +1 yıl
Aynen öyle çok doğru söyledin ağzına sağlık 😘
Maço erkek sahiplenir, diğer erkek tanımları ne yapar? Bağımlı kişilerin istedikleri şey sanırım.
Bir kişiye gözü kapalı teslim olmak kişinin kendine zarardan başka bir şey getirmez.
İlişkiler bağlılıktan ziyade özgür olma hissinide yaşamalı.
Her şeye karışan tabiri caizse aldığın nefesin hesabın soran kişilerle bir birliktelik düşünmek bana çok mantık dışı geliyor.
Sevgi duyan zaten sahiplenici, korumacı olur. Ekstra bir etikete lüzum yok..20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu maçoluktan ne anladığını göre değişir.
Eğer ki maçoluk;elinde tesbih, beyaz çorap, oturuşu malumunuz, höt zöt diyen, kadınlara saygısı olmayan tipler ise böyleleri ile çoğu kızın işi olmaz.
Bana göre maçoluk; sevdiğine özen göstermektir. Onu sakınmaktır. Korumaktır. Sevdiğine çok nazik iken, onu sarmalayan kötülüklere karşı duvar gibi olmaktır.Benim anladığım, tanımladığım maçoluk budur.10 Yorumla
+1 yılKeko kızlar maço seviyor. Yetiştiği çevre bunda baya etkili oluyor. Benimde öyle bir sevgilim olmuştu. Ama fark ettiğim şey bu maçoluk, ilişki başlarken çekici geliyor. Dışardan sert içerden tam tersi birisiysen sana dahada bağlanıyorlar. Nedenini bende bilmiyorum. Onların aradığı maçoluk sanırım "gevşek olmamak" olabilir
10 YorumlaMaço değil, güçlü ve otoriter erkek konuşmadan da tavrıyla da karşısındaki insana çeki-düzen veren. Kadın hiç anlatmadan da kalbinden geçenleri sezebilen, karşısındakinin sorunlarını ona hissettirmeden anlayıp çözebilen, korkma ben varım duygusunu verebilen erkek, güçlük erkektir.
11 Yorumla- +1 yıl
oguzdogu.com/.../ biz bunları daha önce yazdık
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılbir çoğu aslında maço değil maço görünümlü kedi istiyor. şöyleki dıarda essin güzlesin ama aptla olsun ben onu alttan alttan işleyeyim diye düşünüyor
24 Yorumla- +1 yıl
Bu doğru gerçekten. Dışarıya aslan evde yavru kedi olsun istiyorlar.
- +1 yıl
beni kısıtlasın sert oldun kodumu oturtsun cart curt isteyen kadınların ruh sağlığı bozuk bence.
- +1 yıl
Şiddete eğilimliler😂
- +1 yıl
geneli arızzalı zaten dikkat edersen kaostan beslenen tipler oluyor
+1 yılHemen açıklayayım kuzum aslında şöyleki erkek dediğin sahiplenmeli koruyup kollamalı ama bunu abarymadan yapmalı ama aynı zamanda kısıtlamamalı hayatına saygı duymalı bunun ortası erkek varmıdır bilmiyorum ama ben böyle düşünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Böyle erkek zor bulunur ya 😅
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Basit haliyle şöyle bir çıkarım yapılabilir ;
Yaratılış olarak, insan kendinde olmayana meyleder. Kendi zıttını arar, ister.
Kadın yapı gereği zarif ve naiftir. Bunu tamamlayan ve domine eden "maço" ve agresif hareketlerdir. Çekim buna oluyor.
Elbette gençliğin tecrübesizliği ile doğruyu ayırt etmek zor.
Dikkat ettiyseniz kaba ve maço olanların yanında hep en zarif ve narin kızlar olur.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKezbanlık psikotik bir rahasızlıktır, düşlerle gerçeğin farklı tutarsız olduğu gerçegini bilemezler. Düşlerinde tahrik oldugu moçolukla eline düştüğü baldırı çıplak mağara adamı farkını görene kadar is isten geçiyor ya kurtulmak zor oluyor ya da olduruluyorlar.
Bu da Türk kızı hastalığıdır.30 Yorumla
+1 yılMaço erkeklerden hoşlanmıyoruz, kendinden emin , güçlü , gözükara ve mert adamlardan hoşlanıyoruz/ iznsanlar kavramları karıştırıyor sadece yoksa kimse kaba saba, kendini yetiştirmemiş ve kardısındakine saygı duymayan bir insanı istemez hayatında
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılMaço kelimesi ispanyolcadan geçmiş bize. İspanya'da kadını için her türlü fedakarlığı yapabilen erkek demek. Türkiye'de maço erkek diyince bildiğimiz kaba saba, acaip giyimli, sözünü geçiren sert erkek aklımıza gelir ki öyledir. Tek açıklaması bazı kadınların baskın erkek sevmesi...
06 Yorumla- +1 yıl
Vaaay maconun gercek anlamini bilen bir turk erkegi var 🙈
Cok duygulandim 🥺 - +1 yıl
@Wonderstruck Sende biliyor muydun gerçek anlamını :D
- +1 yıl
Orj8nal yazilimi macho aslinda agir romantik oluyolar belli bir asamadan sonra migde bulandirabilir 🤢
- +1 yıl
Turco erkeklrrde ya benimsin ya da kara topragin pozlarini macho luk saniyo 😒
- +1 yıl
@Wonderstruck İstenmediği yerde ve kalpte kalmaya çalışmak hem bencilce, hem akılsızca. Bizdeki maçoluğa bak, onlardaki maçoluğa bak 😃 Onlar içinde sıkıcı olur ama. Machoda bir yere kadar. Sıkılır her kadın o kadar iyi erkekten eminim.
- +1 yıl
@Wonderstruck Macho yıllar önce okumuştum kelimeyi hatırlayamadım görüşü paylaşırken. Evet biliyorum doğrusu Macho 👌
+1 yılbence duruma göre değişir. herkes beğenilmek sahip olmak ve olunmak ister. işin özünde bana göre gerçek saygı ve aşkın olduğu bir ilşkide bunlar tefarruattır. seven kıskanır sahip çıkar karşı cins içinde geçerlidir bu. budurumda iki tarafında birbirilerini rencide edecek davranışlar sergilememesi gerekir. aksi takdirde güven kaybı gerçekleşir ki buda kötü bir durum.
00 Yorumla
+1 yılBütün kızlar her ne kadar sevmiyoruz dese de çok hoşlarına gidiyor. Çünkü kıskanılmaktan hoşlanıyorlar, kendileri için çabalayan erkeklere bayılıyorlar. Birde ben değiştiririm, yontarım bunu diye uğraşmaya çalışmasanız daha güzel olur.
10 YorumlaKendinde olmayanı arıyor çünkü. Kız ne kadar pasifse yanındaki erkek o kadar baskın oluyor. Kızlar köpek muamelesi görmeyi seviyor. Sürekli emir almak hoşlarına gidiyor. Açıkcası bu bende de var. Ama her şey dozunda iyi.
10 YorumlaEn çok ayrılanlarda bu insanlar. Sonra diyorlar sevgilm beni dövüyor, vuruyor vs diye ağlayıp zırlıyorlar... Salak insan salağı bulurmuş yapcak birşey yok..
20 Yorumla
+1 yılKendine saygısı olmayan hatta bunun ne demek olduğunu henüz öğrenmemiş ve tatmamış kız türü hoşlanır sadece
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. bunları okuyan beylerde kızlara karşı bir kibarlaşıyorlar ki sanarsın sezer cumhur önal.
olum yapmayın lan... kızların ağzından çıkanla yaptıkları hiç bir zaman tutmaz siz doğal olun, gelirse gelsin gelmeyen yol alsın..30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında hoşlaılmıyor. Ama biraz garip geldiğinden ilgi çekiyor sadece. Dur tam da şunu izlemiştim. 😂😂😂
https://www.youtube.com/embed/KI3EnBcAkCc21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBende maçoyum ama sıkmam bunaltmam emri vaki yapmam. Kavgacı kaba saba elinde tesbih kadına kötü davranan erkekleri maço sanıp seviyor ülkemizdeki kızlar
10 Yorumla
+1 yılKendilerine hükmedilmesini severler. Hükmeden=sahiplenen koruyabilen düşüncesi vardır iç güdüsel olarak. Bundan dolayı olduğunu düşünüyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Maço erkek - ezik erkek şeklinde değil. Tip önemli sadece. Zaten maço erkek yakışıklı ile özdeşleşmiştir. O yüzden maço erkek tercih edilir.
10 YorumlaBenim herkes kibar olduğumu söylerler arkadaşlarım bile senin istediğin kızlar maço seviyor sert ol diyorlardı.
10 Yorumla
+1 yılMaçosunu falan bilemem de 2 tiptesiniz bazılarınız keko seviyor bazılarınız ortam çocuğu seviyor ikisi gibi olmayan ama aslında kafa dengi olan insanlar da kaza kurşunu ortadan kaldırılıyor bu hiç şaşmaz
10 Yorumla
+1 yılŞu şatoda kurtarilmayi bekleyen prenses misaliler cunku.. boyle erkeklerin onlari koruyup kurtaracagini sanarlar. Masallara inanirlar lakin buradi Tr burdaki macolar evde beyaz atlet giyip biyik kasiyip kari dovuyor.
00 Yorumla
+1 yılMaço erkek daha koruyucuymuş gibi görünür , kadında buna aldanıyor , sonra bütün hayatını tatminsizliklerle geçiriyor. O kadar çok sohbet ettim ki , maço eşi olan kadınlarla. Bıktım artık , hepsi tek şeyden şikatyetçi , tatminsizlik.
00 Yorumla
+1 yılErkek dediğin kibar anlayışlı olur maçolar az ötede oynasın
20 Yorumla
+1 yılBen maço erkeklerden hoşlanmam. Kibar, nazik ve zarif erkekler daha hoş 🌺
10 YorumlaTasma takılmasından hoşlanan hemcinslerimin olması acı verici.
10 YorumlaMaço erkekler daha ilgi çekici oluyor ama sınırı olmalı tabi
10 Yorumla
+1 yılMaço seven delidir. Ben katlanamıyorum öylelerine, konuşup anlaşabilmeliyim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCidden bunu bir erkek olarak siz kızlara soruyorum neden
11 Yorumla- +1 yıl
İmzamı atıyorum, neden?
+1 yılMaço değil, sahiplenen erkek severiz, sahiplenmek derken de mal gibi sahiplenen, mesleğine, giyimine karışan değil, sevgi olarak sahiplenen. Kimse vuran kıran manyak erkeği sevmez, ama tartışmadan "sen haklısın" diye kaçan erkekte gördüm ve çok itici. Ortasını tutun işte yav
11 YorumlaOnların mazoşist yapısını daha da tatmin eden erkekler onlar da o yüzden.
10 YorumlaSahiplenmeyi bildikleri için diğerleri biraz geniş oluyo
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Tam maço değilde hem beyefendi gerektiğinde maço erkek idealdir.
Sadece maço öküz'dür. Sadece Kibar'da çekilmez.
Erkek adamda herşeyden biraz olacak.10 Yorumla
+1 yılBurada kimse maço kelimesinin gerçek anlamını bilmediği için yorumlar yine kanser olmuş
20 Yorumla
+1 yılAlfa bir kadın için alfa erkekten başka seçenek yoktur ki
alfa her erkek de ucundan kıyısından da olsa maçodur zaten
diğer kadınlarsa o erkeklere ulaşamamanın hayranlığı içindedir.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 555 cevap paylaştı.
+1 yılBu sorunun cevabını erkekler olarak yıllardır düşünüyoruz ve kesin bir sonuca varamadık.
Ama en genelgeçer yanıt şu: deveye diken insana seven (!) yaranır00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. kadınlar kıro sever ama neden severler kendileri de bilmezler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe lightim ne maçoyum
Sadece kurallarım sınırlarım var10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. bilim insanları hala bu canlı türünü çözemedi dolayısıyla onlar çözememişken ben de fazla zorlamıyorum. kadının huyuna gideceksin. dinlediğini sanması yeterli :D
10 Yorumla
+1 yılsertlik ve koruyuculuğu aynı çerçevede ele alırlar genelde ama şiddete maruz kaldığı zaman kadın hakları olmadığından dem vururlar. yani türk kadının hastalığıdır bu. bir ayı seviciliği var bunlarda, bilinen bir gerçek. efendi adam ile yapamıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılmacolardan hoşlanmıyorum bana karşı saygısız davraniyorsa en yakin nargileciye gidebilir isim olmaz efendiler her zaman bir sıfır önde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı. Çünkü bazı kızlar yaşayan beyin hücrelerinden rahatsızlık duyarlar bazılarını öldürmek adına araç gerece ihtiyacı vardır 😂🤣
10 YorumlaDizilere koyuyorlar maço ve yakışıklı erkek sonra tüm kizlar her maçoyu başlıyor yakışıklı sanmaya. Ben maço sevmiyorum.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErgenlikte tamam da sonrasında hiç olmadı.
Akıl oturunca...20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Alt beynin oyunu bunlar gücü sever kadınlar ayrıca atsahiplenikmek de hoşlarına gider
10 Yorumlaçoğu kızın canı dayak istiyor
bir de yönetilmek hoşlarına gidiyor ne kadar inkar etseler de
tabi serseri olunca erkek eriyorlar00 Yorumla
+1 yılKuzey güneydeki Ceren çok gıcık yaa tam türk kızı 😡😡😡 evet kizlar maçı erkekleri sever nedenini bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılÇünkü bazı kızlar erkeksi erkeklerden hoşlanıyor... maçoluk da bir erkeksilik belirtisi.. Bence öyle değil ama kızların gözünde öyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendi ayakları üzerinde duramayan bireyler yanında kendisinden daha güçlü birisinin olmasını isterler benim fikrim bu yönde
00 Yorumla
+1 yılÇünkü çoğu kadın sahiplenmeyi sever ve maçolar kıskanç ve sert tipli erkekler oldukları ve sevgililerini sahiplendikleri için bu kadınların hoşuna gidiyor.
10 YorumlaBen hoşlanmıyorum kibar ama erkeksi erkekleri çekici bulurum her zaman
40 YorumlaÖldürülmek isteyen de kadınlar.
Çok doğal...00 YorumlaMaço erkek candır ya😍😍 kılıbık olan erkeklerden kat kat iyidir bence en azından hanımcı değiller
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılHiç sevmem öyle tipleri böyle kılıbık olsun her dediğimi yapsın
00 Yorumla - Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne