sahiplenme demişsiniz seven insan hertürlü korur kollar çalışır.
maço yerine göre olmalı herşeye karışmamalı her şeyede izin vermemeli ama bazıları öyle istemiyo işte
o gösterdiğin çok uç nokta be can
maço erkek bu ülkede hayvan erkek olarak zannediliyor. maço demek baskın sahiplenen erkek modelidir. lütfen mahalle varoşu dayakçı erkeklerle, hayvan olarak adlandırdıgımız tiplerle karıştırmayalım.
maço budur ya nedir ya her erkek sahiplenir zaten
her erkek sahiplenmiyor işte. ama türk erkeği zaten maço oldugundan siz bunu normal özellik sanıyorsunuz. hele bir gidin bakalım kuzeye
dediğin gibi türk erkeği kadınını zaten sahiplenir korur kollar kuzey derken?
ablacım türk erkeği kadın düşkünü abazadır geneli bundanduır
sana dedi ki "gece çıkmak istediğin zaman benden mutlaka izin almak zorundasın; nereye gideceğini, kimle gideceğini ne zaman döneceğini öğrenip ona göre izim veririm ama sakıncalı görürsem de izin vermem o zaman da çıkamazsın; ama ben o kadar kısıtlamam izin vermeye gayret ederim"... sen de diyorsun ki "ya sen çıkarken benden izin alacak mısın" o da diyor ki "hayır ne münasebet, ben sadece sen merakta kalmayasın diye gerekli görürsem haber vermeye çalışırım, bu eşitsizliğin sebebi sorumluluğumuzun farkıdır ben senin güvenliğinden de sorumluyum, dolayısıyla ben karar alan yöneten olacağım sense bunlara uymak zorundasın"... "tabi zaten böyle olmalı" mı dersin? uç sayılır mı bu sana göre?
çok höt höt olmasın ama her dediğime de olur demesin gerektiği yerde tavrını koymayı bilmeli. çok kılıbık olursa canına okurum çok maço olursa bezdiririm
:) güzel tabir oldu
sana dedi ki "gece çıkmak istediğin zaman benden mutlaka izin almak zorundasın; nereye gideceğini, kimle gideceğini ne zaman döneceğini öğrenip ona göre izim veririm ama sakıncalı görürsem de izin vermem o zaman da çıkamazsın; ama ben o kadar kısıtlamam izin vermeye gayret ederim"... sen de diyorsun ki "ya sen çıkarken benden izin alacak mısın" o da diyor ki "hayır ne münasebet, ben sadece sen merakta kalmayasın diye gerekli görürsem haber vermeye çalışırım, bu eşitsizliğin sebebi sorumluluğumuzun farkıdır ben senin güvenliğinden de sorumluyum, dolayısıyla ben karar alan yöneten olacağım sense bunlara uymak zorundasın"... "tabi zaten böyle olmalı" mı dersin? yoksa çok maço mu oluyor böylesi?
Maço erkeğin sevdiği olmak her kızın harcı değildir. Burdan ben maço istiyorum koydummu oturtsun diye ötmekle olmaz onu hak edecek kadar da delikanlı bir kadın olacaksın
Neden o resmi seçtin maço erkek modeli öylemi olur?
Akıl karıştırmadan dürüst cevap bekliyorsan resim koyma veya düzgün bir resim seç..
Cevap
2Cevap
ben maço sevmem kılıbıkta sevmem ikisinin arası olsun
Maço derken ki terimimiz şu fotoğrafa yansıyan kare değil maalesef...
Korkak pisirik olacagina maco olsun babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evlenincede görüyoruz.
yerine göre maço olacaksın ezilmeyeceksin ezdirtmeyeceksin
korkaklık ne alak söyle erkek üstünlüğü bizim hoşumuza gider
sana dedi ki "gece çıkmak istediğin zaman benden mutlaka izin almak zorundasın; nereye gideceğini, kimle gideceğini ne zaman döneceğini öğrenip ona göre izim veririm ama sakıncalı görürsem de izin vermem o zaman da çıkamazsın; ama ben o kadar kısıtlamam izin vermeye gayret ederim"... sen de diyorsun ki "ya sen çıkarken benden izin alacak mısın" o da diyor ki "hayır ne münasebet, ben sadece sen merakta kalmayasın diye gerekli görürsem haber vermeye çalışırım, bu eşitsizliğin sebebi sorumluluğumuzun farkıdır ben senin güvenliğinden de sorumluyum, dolayısıyla ben karar alan yöneten olacağım sense bunlara uymak zorundasın"... "tabi zaten böyle olmalı" mı dersin?
Daha karizmatik ve yagusuklular ama maçolugu abartmiycan tabi
söyle erkek kadından üstürndür açık ol
çünkü kadınlar salaktır kardeş kadın hareketlerine bakma her zman erkek den altta olmak ister kadınlar kadınlar köleci yetiştkileri için anlayacağın kadınlar salak
Öncelikle maço erkek mafya ya da kro degildir onu bir belirteyim neden maço erkek cünkü maco erkegin yanında kadın kendini güvende hisseder
maço nedir ya kro işte
Böyle düsünüyosan zaten daha cok düsünürsün sen neden maco diye :D
çünkü siz türk kızları erkek egemneliğinden köleleştipğiniz için zihniyetiniz esir sizin
İçip içip beni dövsün diye <3
Sence su kadinin seviyo gibi bir hali var mı
zamanında sevmiş evlenmiş zaten?
Yanls soruyosun soruyu o zaman kimse su hale glmk icin evlnmez boyle oldgnu bilse yine evlnmez macoda denmez bu adama sigir hyvan denir macolgnda adabi vardir bnde maco severmde bnim maco tabirim bu degl kmseninde olmamali
Ay teskkr ederm :)
Türk geni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar