AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
Çünkü bir sürü dengesiz,duhaf,şerefsiz,sapık,abaza insan var ki...
Git istimna yap kardeşim o zaman senin bir insana bunu yapmaya ne hakkın var?
İğrençlik. Öylelerine ben ne yapacağımı biliyorum da neyse. Kadınlardan nefret etsem tecavüz etmem ama işkence edebilirim. Kafayı yiyorum neyse.
yuzyıllardır olan bırsey bu carsaf varken olurdu suanda da oluyo cınsel aclık denılebılır bunun tedavısı yok yanı bulunamaz annesı bellı olmayan kısıler azalmadıkca
arkadaşım ne kadar normal miş gibi bahsetmişsin sen iyi misin ya ?tecavüz suçtur belki aranızda da vardır bıdı bıdı hadi deneymlerinizi paylaşın sen iyi misin ?bence piskoloğe git derhal.
"Deneyimlerinizi mi paylaşın?" Soruyu ve içeriği tekrar okumanı tavsiye ederim.Yine anlamıyorsan ana sınıfından öğrenim hayatına tekrar başlamanı öneririm.
saçmalama .burdan böle bir ciddi konu açamazsın .
"Penis boyumu nasıl uzatabilirim?" türünde sorular açılmalı.Sen de haklısın.Herkes anlayabileceği dilden konuşmalı.
bana bak terbiteszilik yapma haddini bil .kaliteni illa göstericeksin .sen burda böle önemli bir konu paylaşamazsın .burda gerçekten öyle bir olaya maruz kalmış biri olabilir .insanalrın acılarından prim yapma namsluyum havalaraına girme hadi ordan terbiyesiz seni
terbiyesilik yapmak ne demek? Bunun ayrımına varmanı öneririm önce.İlk cevabımdan son cevabıma kadar saygı çerçevesinde konuştum senle.Sense "saçmalama! haddini bil! havalara girme!" türünde bir dille konuştun benle.Kaliteler ortada.Terbiyesiz olan kim, anlayamadım?
ayrıca böyle bir platformda yapacağım prim bana ne kazandırır? Neden bunun için uğraşayım?
anaokul seviesindeymişim .sensin o zavallı sın işte .tecavüz gibi önemli bir konuyu burda tartışacak kadar birirsin .başına gelmemiş olabilir ama bu ne rahatlık ya .birşey yazmayacağım artık .insanların nasıl tecavüze uğradığını sormuş bide hasba .ne oldu merak mı ettin .terbiyesiz .bu konunun kapatılmasını rica ediyorum modlardan .böle hassas bir konu burdan konuşulmamalı .burayı tecavüze uğramış genç kızlarımızda okuyabilir .insanları bu şekilde rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok .
bilemem neyin peşindesin .insanların acılarından beslenen sürekli bunlardan konuşan bir tipsin belli.giyim kuşam bilmem ne tecavüzü haklı çıkarmaz asla .tecavüz eden sapıktır bunu konuşanlarda sapıktır .
Ben hala senle daha farklı bir dille konuşmuyorsam buna sevinmelisin bence.Çok farklı bir şekilde de konuşabilirim çünkü. Hala anlayamamışsın sorumu hala da ısrarla savunuyosun düşünceni.Şunu söyleyeyim.insanların nasıl tecavüze uğradıklarını değil tecavüz konusunda ne düşündüklerini sordum.Tüm cevapları oku, okuyup anlayamadığın soruyu, cevapların içeriklerinden anlayabilirsin belki.En azından temennim bu yönde.Esenle kalın.
yahu kızım sen iyi misin?tecavüz hakkında ne diyebilirler ya .deli ettin beni.tabikide üzücü bir durum .ne amaçla açıyorsun anlamadım valla seni.bu durumu yaşayanlar vardır diyor bide tövbe ya
he.
İnsan özünde iğrenç bi varlık çünkü.
evlerınde yeterınce mastürbasyon yapsalar bu tarz şeyler olmaz diye düşnüyorum,yada düzenli bir sex hayatları yok.ama sebebı ne olursa olsun kabul edılebılır bişi değil
ekrana baktım yalnızca cevap mı? buna verilecek bir cevap yok sanırım
Bana göre şöyle insanlar elde edemiyor güzel kızları vs. sonra bir şekilde o azgınlığı atmak için herhangibi birine bu bir bebek bile olabiliyor saldırıyorlar başka birisinden tahrik olup suçsuz birine saldırıp ateşini söndürüyorlar.
Çünkü bir Türk Dünya' ya bedeldir. Sal birini Dünya' ya tecavüze uğramayan kalmaz.
senin irkin sapik olabilir .Sade bu ulkede Turk yok .amerikada 90 saniyede oluyor tecavuz haberin varmi.
bir şehirde -hangisi hatırlamıyorum ama Avrupa'da olması gerek- sırf elektrik kesildi diye milyonlarca kadın aynı gece tecavüze uğramış.
Onların atıları eksilerini kapatıyor. Hani bizim artımız ?
türkiyede 4 dakikada 1 oluyormuş amerikada 90 saniyede niyeti bozuk olan çok kişi var
İnsan doğasında sapkınlık var, bunu bastıranlar icinde bile tecavüz fantazisi olup bununla tatmin olanlar mevcut.
evet sen bu soruyu sorunca bende neden demeye başladım neden aacaba diye bu sorunu cvbnı pek bilmiyorum ama şöyle yorumliyim insanlıkda çıkmış hayvanlaşmış diycem ama hayvan bunu yapmaz ki
Fantezi olarak başlayıp sapıklığın son sınrına kadar giden iğrenç bir olay.Tüm erkekler aynı diyemeyiz ama bence yetiştirilme tarzı, yaşadığı ortam, kültür seviyesi bunda önemli etmenler. Cinsel açlıktan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
aramızda insan taklidini çok iyi yapan kanı bozuk hayvanlar var da ondan
yapanın hıcbır sekılde bahanesı olamaz yok tahrık ettı falan.. bırakın bu işleri.
kızlar tahrik etmez,tahrik olduğuna erkekler inanmak ister,her iki taraf da istese zaten bunun adı tecavüz gibi bir zorbalık olmaz
Diyelim ki istemeden tahrik oldun,tecavüz etmek yer mi ki?
Bazılarıda kendi ısteği ile ilişkiye giriyor hamile kalınca tecavüze uğradım diyor öyleside var
Uç örnekler vererek konuyu sulandırmayalım.. -1
Uç değil evden kaçıp sevgilisinin evine giden kızlar tecavüze uğradım derse inanmam ben ne derseniz diyin
tecavüz etmek şerefsizliğin ve alçaklığın diğer adıdır affedilemez bir suçtur !
bunun mantıklı bir açıklaması olacağını düşünemiyorum,sapkın her yerde sapkın...
dekolte giydiğimiz için. neyse devlet bakar zaten salla.
hic.
ama ben bu yoruma "çüş" derim. :) :)
tecavüzü bukadar kötü buluyosunuz evlenince neden yapıyosunuz citten anlamıyom mk ne sacma bir dünyada yaşıyoz qmk
Bunu yapanlar ruh saglıgı bozuk dengesız ınsanlardır. Aslında bunu yapan herkesın cezası idam olmalı :) Kansızlar..
çoğu zaman ekeğin bazende kadının suçlu olmasından dolayı sonrasında felaket doğuracağını bilmeden yapılan ahlaksızca davranış
Sapkinlik.
Sadece kadinlar ugramiyor tecavuze degil mi?
Yukarida gizli cevap vermis hoduge gelsin bu cevabim.
oraya ahlaksızlık da yazdım... saçma sapan okuma bişeyi. anla öyle yaz.
karşndaknn piçliqiq azmş bi pç olablr ben mesela hç pas wermedm pçe beni ewe zrla sktu kapyı kltledi zrla öptü üztme çktı annesi qelmsydi qtmştim ben allhtan şansm warmş krtldm çk berbat bi dygu
piskolojik bir rahatsızlık bu.. açlık.. gözüüü dönmüşlük.. insanlık dışı.. vs vs vs.
Sokakta her 5 erkekten 4 tanesi abaza olduğu için normal yani.
o uçkur düşkünlerinin anasına bacısına aynı muamelenin yapılması lazım o zaman katlanabilecekler mi çok merak ediyorum...
yaşasın sadistlik :))
insanın en tehlikeli yanı nefsidir ki nefsi iki bacağı arasında olan yaratıklar malesef var ve malesef onu tetikleyen durumlarda fazlasıyla var
egitimsiz,cinsel anlamda bastırılmıs susturulmus cahil toplum. sonucu da bu işte.
Alakası yok...Bu durun her toplumda var... Eğitim bunu çözemez...
her toplumda aynı derecede yok ama. sonucta her toplumda egitimsiz cahil insanlar var ama bazı toplumlarda oranı fazla.
abazanlık , alkol , akıl sağlığı , kin gibi birçok sebebi olablr ülkemizde ne yazakki alkol u ağzıyla değilde başka taraflarından içenler var bir çogununda alkolkler oldugunu dsynrm
bir kadın sokakta çıplak gezse bile kimsenin tecavüz etmeye hakkı yok.
kadınlar yuzunden yaa. açıonz gotunu cilveler falan sonra beni s*ktıler
kesinlikle olmamalı bunda p*rn* filmlerin etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum..
Tahrik değil bu, tamamen şerefsizlik. Allah'ın belaları.
bir köpek koklar, yaklaşır, koklamaya devam eder, sonunda ikna olunca dişinin üstüne çıkıverir.
bir çok sebebi var. ama bir de şunu sormak lazım... hırsızın hiç mi suçu yok?
tutup tecavüz ettiği o şeyden viçle asıcksn taksim meydanına:)
Hayatın kuralı malasef. Allah'dan korkan böyle bir şey yapmaz! Yapanları Allah'a havale ediyor.
tamamen bazı erkeklerin şerefsizliğinden.sapık karakterde oluşundan.ölmeleri gereken kişiler.zaten cezaevlerinde çoğunun başına aynı şey geliyor
çünkü bunu yapan şerefsizlerin hadım edilmesi hatta idam edilmesi gerekirken hiçbi şey yapılmıyo ve bu yüzden hergün onlarca kadın tecavüze ugruyo
Kızın tahrikleri kendiisine felaketten ötesini getirmez.
hiçbir kadın erkeği tahrik etmez. kendini kandırıyorsun.
Orasını burasını açanlara oluyo nedense.l
Senin aynı havayı soluduğum için iğrendim lan.
Kıza yaranma çabaları vol 1223456. : D :D
Evet, daha hiç tanışmadığım insanlara yaranmaya çalışıyorum haklısın. Herkesi kendin gibi sanma.
Liseliymiş, lan velet senden büyüğüm ben. Konuyu nereye getirdiğini görünce bu söz geldi aklıma. "Aptallarla asla tartışmayın. Sizi önce kendi düzeylerine çeker, sonra da tecrübeleriyle yenerler" Dilbert. Bu sözü yeni aldığın lise diplomanın arkasına yazdırırsın.
Allah ıslah etsin.Sizi toplayıp yakmak lazım.Ya da önünüzdekini kesmek lazım,kesin sonuç.
daha bebesin kendini eğit yanlışlar yapma
niye erkeklere de tecavüz ediliyo
Açıklama bekliyoruz @Soran!
Evet ama genelde erkekler tarafindan.
sorum sadece kadına yapılan iğrençliği ele almıyor aslında ben her iki tarafı da düşünerek yazmıştım sorumu @ osiris
hadi hadi kıvırma şimdi :D
kıvıran asena olsun:(
asenaya rakip çıktı desene :D
valla şimdi inanmıyorsan bir şey diyemeyeceğim.Asena'yı sollayabilecek kabiliyette de olsam bu işin sonu yaş.
en iyi cevaba yorum yazan aptal şahsa lafı gömüyodum kiii engel atan bazı gerizekalı önyargılı insanlar var ne dediğimi anlayamadan hemde...nese kıvırmanın sebebi için soruna bak anlarsın..
arkadaşınıza,eşinize,kardeşinize ya da annenize...baba niye yok ? çünkü erkekler hesaba katılmadan yazılmış :D
çünkü babam vefat etti.Soruyu yazarken yazdım ve tekrar sildim.
o zaman özür dilerim
sorun değil :)
:)
Peki sunu sorayım.
Kac tane orası burası acık olmayan kadın tecavüze ugramuştır?
Senin yorumuna tecavuz etsinler.Cok kapali bir yorum dogrusu.
gizliden ciksana bi, engellicem.
onların tecavüze uğramadıklarını nereden biliyorsun. "kaynım bana kaydı" cem yılmazın uydurması mı?
Kaç yıllık hayatımda ben böyle yobaz görmedim.
Bir taşın altında mı yaşıyorsun merak ettim?
Böyle bir yorumu da ancak ismini ifşa etmekten korkan biri yapar zaten.Seni insan olarak saymıyorum,tesettürlü bayanların tecavüze uğramadığını sanarak zeka seviyesi ispatladın,bravo.
2. kez eksileyemedim.Yanarım, ona yanarım :(
ERkegin cinsel istismara ugramadıgını sacunan kac kız var?
SAcmalayın bakalım ne dersiniz?
TEcavuzü savunmuyorum ben. Size bir soru sordum ve cevaplara bak. SAcma sapan cevaplar veriyorsunuz
Siz cırılcıplak gece sokaga cıkarsanız size ne gözle bakarlar ?istersen 1 milyon kere eksile ne olacak ki?
Sizin algılamanız bu kadar işte. Yobazlıgın tarifi bu memlekette dedeler neneler sizce bu kadar cıplakları acık sacık giyineni görse neder? yobazlık baska ülkelerin dininikulturunu almaktır.
TEcavüzü savunmkuyorum. ama tecavuze davet cıkaranlara neden laf soylemiyorsunuz? tecavuz eden şerefsizdir zaten. Fakat bizim toplumuz degil yurt dışına gidin . gece cıplak cıkanlara neler yaptıgını görün. belki o cıplak cıkan bunu istiyor. Amaç bu mu ?
Siz hala sacma sapan savunmalara giidin bakalım.
Size soru sordum siz atıp tutuyorsunuz. Sorarım size aşırı acık gezmek ve etraftaki erkeklerin gözlerini sizden ayrımaması icin mi? yoksa sadece kız oldugunuz icin mi?
100 cıplak kız koyun 100 cıplak olmayan
hangisine daha cok taciz?
sacmalamayın ya.
bir erkekte gece çırılçıplak sokakta dolaşsa ona da senin gözünle mi bakalım yani?Sorun tahrik etmekse çıplak erkekte beni tahrik eder.Dövmeli erkek beni tahrik eder.Saçı 3nbumara olan erkek beni tahrik eder.Yırtık jean giyen erkek beni tahrik eder.Spor ayakkabı giyen erkek tahrik eder.sigara içen... yapma Allah aşkına!
benden sana +1 senin dediğin daha mantıklı tecavüz edene en ağır ceza neyse o verilmeli ama burda çoğu kişi olaya tek bi yoönden bakıyo usturuplu giyinen insana kimse o gözle bakmaz ha usturuplu giyinipte tecavüze uğrayan yokmudur tabiki vardır ama bu istisnadır genele döktüğümüzde bu böyledir lütfen olaya tek taraflı bakılmasın burda tahrik edende suç bulmak lazım hareketleri giyim kuşamı herşeyiönemli.he bide tecavüz eden kadınlara ne demeli ona gelince çoğu kişi susar
neden susayım? Tecavüz eden kadın sence erkeğin kaşına gözüne mi vuruldu da tecavüz etti? Açıkta bir yerini mi gördü? Kendinizle çelişmeyin.Ortada orası burası açık olan yok, ama yinede tecavüz var.İçsel bir sapkınlık bu, orayı burayı açmakla ne alakası var?
inan var erkeğin yaradılışı böyle hemen hemen her erkek yolda bi kız gördüğünde orasına burasına bakar bakmayan azdır onlarda dinine düşkün olanlar felan yada sevgilisine sadık olanlar felan kadına gelince kadınında illaki bi nedeni vardır ya vücudundan etkilenmiştir bişeyinden etkilenmiştir tabiki erkek gibi olamaz erkek her hareketinden etkilenir erkek için farketmez.ayrıca neden çoğu kişi susar dediğimi kişisel olarak algıladığını anlamadım.
birkaç yorumdur cevap veren ben olduğum için üzerime alındım.Tamam o zaman alınmıyorum.Alınan cevabını versin.
hemen saldırmayaydın iyidi ben arkadaşın yorumuna katıldığımı belirttim ve kendi yorumumu yazdım sonuçta sen soruyosun ben cevap veriyorum demi yani bu böyle ''Neden tecavüze uğruyoruz?'' demişsin benimde cevabım bu
OSMAN bu sitedeki üyelerin çoğunlugu dindar gençliğe düşman :) yaz aslanım kim tutar seni :)
bu çok saçma bi soru filistinde sadece gözleri görünen çarşaflı kadınlarda tecavüze uğradı. Tecavüzün kadının giyimiyle badaştırılması mantıksız.
@blueblue sorma ya valla öyle insanlar kaynıyo :)
@depresyon26 konuyu nasıl burdan oraya çektin sen o tecavüz edenlerle yolda yürüyen bi kadına tecavüz edilen aynı mıdır konuyu çarpıtmışsın
soran@ seni sigara icen tahrik etmez. cıplak gecen sadece fantezi kurar mısın kurmazmısın bilemem. sacmalama. kendini bu sekilde savunma bence.
Ne yani neden aşırı acık giyiniyorsunuz? buna cevap versene? güzel mi duruyor? yooo. hiç de guzel durmuyor
ben size soruyorum . kapalı giyenlere mi yoksa cıplak giyinenlere mi daha fazla tecavüz var? söyler misiniz?
Ben tecavüze karşıyım tekrar yineliyorum. sadece ilk cevaba göre yorum yapıp sacmalamayın.
Kendinizi bu kadar kücültmeyin ya. Aşırı acık giyinerek normal güzel bir kızdan daha güzel olacagınızı mı sanıyorsunuz?. eksileyenlerin cogu sanırım abartı acık giyinen tipler.
Tekrar ediyorum tecavüzü savunan biri degilim. Ama biraz mantıgınızı kullanın. Siz kendinizi cinsel obje olarak göstermeye kalkarsanız olacagı budur.
Neden kendinizi bu kadar cinsel obje olarak gordugunuzu de acıklasanıza ne dersiniz?
ARaba reklamında bile cıplak kız var. arabanın önünde oturan.
herkes her türlü yaşam tarzına saygılı olursa, her yaşam tarzının her giyim tarzının eşit derecede saygıdeğer olduğu bilincine erişirse mesele hallolur. bu olmazsa, kadınlara kendilerini sakınma vazifesi verilip de bu olmadığı takdirde başına geleceklerin doğal olduğu hissettirilirse, buradan çözüm çıkmaz.
hasta ruhları kadının çıplaklığını bahane ederek kapatamazsın
Yuhh yani gerçekten.
sadece burada bulunan yazıyı okuyup yorum yapmayın. aşşagıyı da okuyun. yok yuh muş yok hasta ruhlar. lütfen sacmalamayın. SAnırım acık sacık giyinmeyi sevenlerdensiniz?
bu olayda cinsiyet ayrımı yapamassın . ama sapıklık olarak tabır edebilirsin küçük erkek cocuklarını taçiz eden bayanlar var . erkeği taciz eden bayanlar var . ve gecen haberde de cıktı taksiciye tecavüze kalkan bayan tutuklandı . kadınlarda erkekleri taciz ediyor . taciz sadece ellemekmı sanıyosunun. orasını burasınıda açmak bir tacizdir . ve hayvanlarla köpeklerle ilişkiye giren bayanlar var . yorumları okudumda femıonıstce cevaplar verılmış kendı hemcinsini kımse görmemiş. hayatta başarı ve z
Genelevler bedava olsun tecavüz bitsin!
genelevlerdeki kadınların hali ne olcak o zaman bi düşünsene dehşet verici
bencede:=)
yarabbi bu kulunun duasını duy
genelevdeki kadınlar ne olacak beyefendilerin şeyinin zevki için o insanlar mı ezilecek.
gerisi benim ilgi alanıma girmiyo zevkine yapsınlar babalarının hayratına
he orası cennet olmasın sakın? tabi oraya girmekte mesele...
orası beni ilgilendirmiyorsun demişsin de bu şey gibi oluyor.Seni oraya koyalım babanın hatrına çalış.Gerisi beni ilgilendirmez gibisinden
Kışkırtılmış erkeklik
bastırılmış erkeklik de olabilir
biz kadınlar şeytanmışız ya ondan (!)
hic.
Öylesiniz vala...Adamı din imandan ediyonuz..kih..kih..kih...
egitim ve kültürel gida yetersizligi
Toplumsal mesaj kaygimi yendim
:)
İyi etmişsin...
Nefislerine hakim olamıyorlar.
çünkü nefse hakim olamıyoruz
Cevap basit.
Zor verileni kolayca almak için.
bu cevaptan ötürü arkadaşlıktan çıkarıyorum.
bu sorunun tek cevabı budur...aptal aptal uzatmak zorunda degilim..simdi defol
Avrupada olsan önüne gelen karı verir.Elini sallasan ellisi.
tecavüz eden oç dur isteyen sikayet etsin yorumumu
aç köpek böyleleri o yüzden.
iğrençler iğrenciz o yüzden.
g*t baş açmaktan dolayı açmazsan yapmazlar
erkeklerde abazalık oranı yükseldiği için...
Ahlaki ve sosyal değerlerin bozulmasından kaynaklı
Tecavüzcünün hayvan olmasından.
fıtrat ve üreme güdüsü
tabi bunu hayvanlaşan hemcinslerim yapıyor.