Nwakame gerçekten kaliteli futbolcu. Bu kadar sevilmenin normal. Bazı çalımları Ronaldinho yu anımsatıyor resmen. Güzel olmuş bence. Fanatiklik başka bir şey.
Adamlar 2 yıllık oyuncuya heykel dikti Beşiktaş 10 yıllık Atiba'ya heykel dikemedi yazık valla.
Bu arada heykel hiç futbolcu heykeline benzemiyor :D
Cevap
11Cevap
Cok kiskanclar ya.. Hep kopya ( kupa dikselermis ya)😅kupamuzu verunnn
😂😂
Oyuncudan ziyade bakkal ahmet amca heykeline benzemiş
Bence Alex'in yaptığını yapsaydi da öyle dikseydi bari heykelini.. fuzuli işe harcayacak parası varmış demek ki..
Haksızlık ya, Sneijder bile bizde o kadar efsane olmasına rağmen biz bile onun heykelini diktirmedik.
Bunu yapsa yapsa trabzonsporlu bir salak yapar zaten.
Belediyecilerden iyi heykel yapmış adam.
Bunu başkan seçsinler.
Adama helal olsun vallaha kıymamış paraya yaptırmış heykeli. Beğendim yani.
Hak etti bir heykeli adam. Trabzon için önemli bir futbolcu
Birincisi hiçbir zaman bir Alex olamaz. Bu kadar yeterli başka bir şey saymaya gerek yok 😃
Bence güzel fenerbahçenin hakkı varsa trabzon sporun ne eksiği var
Eline de olta verselermis...
ahdpğaşkfşamflw fener vs ts en sevdiğim
Bu adam kim laa😃
Boşa giden para
Niye çok güldüm? 😅
Ben anlamadım aydınlatın
Bak şimdi, en azından alex'i biliyorsundur di mi? Fenerbahçe efsanesi ve onun heykeli yapılmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam 8 yıl kalmıştı. Trabzonlu bi adam da kendi takımının bi oyuncusunun heykelini yaptı ki Alex ile kıyaslanamaz bile. Kötü adam değil şu Nwakame, trabzonspor'un en iyi isimlerin başında bile gelir fakat Alex gibi bi efsane ile kıyaslıyormuş gibi bi cümle kurması bayağı abartı olmuş. Bu adam iyi fakat "onlarda alex varsa bizde de bu var" diyebilecek kadar da iyi değil.
Yakışıklı değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?