Michael Frey, ligin 3. haftasında Standard Liege maçında şov yapan Frey, rakibe 5 gol atarak maça damga vurdu. Karşılaşma 5-2 sonuçlandı, Royal Antwerp böylece ligdeki ilk galibiyetini almış oldu.

Brian Riske "Onun gibi bir forveti almak isteseniz 20 milyon euro’ya vermezler… ben onun gibi ölümcül bir silaha sahip olduğum için çok şanslıyım, böyle bir oyuncunun transferi için bize yardımcı oldukları için onlara ( Fenerbahçe'ye ) minnettarım.”
Frey'in takım arkadaşı Fischer "Ronaldo ve Lewandowski dışında bir futbolcunun bir maçta 5 gol attığını görmek harika. Frey'e maçtan sonra bu gece kız arkadaşıyla yatmaması gerektiğini söyledim. Aksi takdirde ikizleri olabilir." 😂😂

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
Bir Galatasaraylı olarak değilse de futbol sever olarak net olan şu ki;
Fenerbahçe ye gelen pek çok ünlü başarılı futbolcunun yıldızı söndü. Bu neden bilmiyorum. Her kulüpte olabilir bu. Uyum sorunu, falan filan ama en çok Fenerbahçe'de oluyor. En yakın örneği Mesut Özil ortada yok..
Bu konunun bir arastirilmasi gerek. Fenerbahçe taraftarı olmasam da hiç bir taraftae bu durumdan mutlu olmaz ve hak etmez diye düşünüyorum 🌺
Belçika ligi kalitesiz. Fb ye gelmedem önce samatta da 28 golle gol krall olmuştu ama burada durumu ortada
Bizim sistemimiz sıkıntı. Ecnebi takımlar gençleri bile patlatıp satarken biz yapamıyoruz. Sıkıntının nedeni ortada aslında.
Evet gönderen suçlu ama burada biraz taktik anlayışı var. Bizim lige gelen oyuncular lige alışamayabiliyor.
Fenerde takım ruhu yok parayla herşeyi çözebileceklerini sanıyorlar
Oyuncular hırs yapıyor olabilir.
Demek ki fenerde hırs yapmayı engleyen bişey var 😂
kesinlikle gönderen taraf suçlu..
5 gol attığı takımda 3. lig takımı falan değil..
Ya bi Ribery vardi, ona ne oldu? 🤔🤔🤔
Kulüpsüz boşta
O da iyi parladiydi sanki de niye gonderildi niye gitti bilmiyorum 🙄
Yakın zamanda Florentina'dan ayrıldı. Robben bıraktı artık emeklilik ribery'ye de dayandı her an bırakabilir
Fenerbahçe de iş yok ki
Beleş goller atmış... O adam halen yeteneksiz
Hımm iyi gibi