Arjantinli yıldız düzenlediği basın toplantısında "Yaşanan onca senenin ardından bu benim için çok zor bir şey. Ayrılmaya hazır değilim. Bugün, ne yazık ki her şeye veda etmek zorundayım. 13 yaşından beri bu kulupteyim. Geçen 21 yıldan sonra, eşim ve 3 Katalan-Arjantinli çocuğumla buradan ayrılıyorum" ifadelerini kullandı.
Lionel Messi göz yaşları içinde Barcelona'ya veda etti! Vedalar sizin içinde zor olur mu?
menejerini aradan cikartsin gitsin imzayi atsin :) vedanın sebebi milyon avrolarken bu gozyaslarının samimiyetine inanmam heleki guney amerikalilar icin :) ayrıca messi icin yeni bir meydan okuma olucak ki bunu ronaldo basardı izleyip gorecegiz :)
timsah göz yaşlara bak.. güzel kardeşim eskisi gibi değilsin para para diye ağladın ıstediğin parayı psg dısında sadece arap ülkesi tek verir bu yaşta 5 senelık sözleşme istedin ohaa
Barcelona finansal olarak zor durumda ve messiyi maaşında %50 indirime gitmesine rağmen kurallar gereği tutamıyor. Gitmesine rağmen hala birkaç oyuncuyu satıp maaşları azaltması gerekiyor. 2 senelik sözleşmeye anlaşmışlardı ama lig yönetimi kurallarda esneklik yapmadılar.
Chelsea istediğine dair sadece sahte haberler var, daha yeni lukakuya 115 milyon ödedikleri için zor. City de grealishe 100 verdi o da zor. Başka teklif yok zaten.
@oo2oo dünyanın en iyi oyuncusu olarak kabul etmem asla.. barçadan başka hiçbir takımda oynamamış.. vede arjantinde o kadar yıldız futbolcu olmasına rağmen dünya kupası yok.. bu sene zar zor cop amerikayı aldılar.. dünyanın en iyisi olmak için maradona gibi olmalı napoliyi sıfırdan şampiyon yapıp dünya kupasını kazanmış biri olmalı.. barça şu an oldukça mutludur bir senede 138 milyom dolardan fazla para veriyorlarda. adam 73 e indi.. o para bilen faz 15 ten fazla verilmesi aptallıktır
Neye kime ve nasıl veda ettiğime bağlı. Bazı vedalar gereklidir, göz yaşı dökmem ama bazı vedalar vardır kendine yalan söylersin istesende veda edemeyeceğin şeyler vardır, naçizane fikrim.
Barcelona finansal olarak zor durumda ve messiyi maaşında %50 indirime gitmesine rağmen kurallar gereği tutamıyor. Gitmesine rağmen hala birkaç oyuncuyu satıp maaşları azaltması gerekiyor.
Gecen yil kendisi ayrilmak istemisti. Orasi dunyanin en buyuk fc barca kimse clup lerden buyuk degildir. Clup burada dogru olani yapmistir. Simdi gdip istedgi yerde topunu oynayabilir.
Ula adam milyonları aldı gitti arkadaşım gelmiş ne yapacaz diyor dedim önce kicina bi don al ve ac karnini doyur la dedim sonra kustu gel de dövme zor tuttum valla kendini kız gibi trip atıyor la bide
O yorumlara messi para için gidiyor diyen akıllılar messiye barcelonadan başka o kadar maaş verebilecek şu anda bir klüp yok adam 71 milyon euro alıyor başarıya aç olduğu için gidiyor
Her şey para değil bazen evinden çıkıp başka yere gittiğinde bile afalarsın. Messi bu takımı dünyanın en büyük takımı hâline getirdi, burda büyüdü burda futbolu öğrendi
Messiyi hiç izlemediğin belli. Messi asperger sendromuna sahip otistik bir birey. Duygularını en azından futbol dışında pek belli eden biri değil. Futbool ciddi bir iştir bu yüzden futbolcuların çoğu messiye saygı duyar. İnan bana messinin bu göz yaşları gerçek. Ayrıca dünyanın en iyi futbolcusu tabiki de bok gibi para almayı hak ediyor.
Barcelona finansal olarak zor durumda ve messiyi maaşında %50 indirime gitmesine rağmen kurallar gereği tutamıyor. Gitmesine rağmen hala birkaç oyuncuyu satıp maaşları azaltması gerekiyor.
@oo2oo Messi'nin mevcut kontratı haftada 1.3 milyon euro maaş içeriyor. Yarıya indirse bile Premier Lig standartlarının bile çok üstünde maaş almış oluyor. O paraları bu oyunculara gömen salak yönetimde kabahat
@oo2oo Feshedildiği için yok ama maaşı buydu yani. Messi de Messi inadı batırdı zaten bu Barcelona'yı. Messi'nin yüceldiği kadro yaşlanıp dağılınca parayla takım kurmaya kalktılar, fahiş bonservis ve maaşlarla kendi kendilerini batırdılar Yıldırım Demirören yönetse bu kadar kötü olmazdı yani