Spor Koşu bandında koşmak ve normal koşmak arasındaki fark ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Fark var mı Dışarda koşmak isterim ama çok panikliyorum yapamam ben dışarıda Koşu bandında koşmak ve normal koşmak arasındaki fark ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İkinciHenry Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Bahçe tarzı bir yerdeyse koşu bandı, doğada koşmak gibidir, ama kapalı evdeyse yoğun oksijen kaybı olur. Bu gibi aktiviteleri, pencerelere yakın yerlerde hava alabildiğin yerlerde yapabilirsiniz. Doğada koşmak daha güzel'dir. 🥳 0 0 Yorumla
21can2121 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Arada fark yok dışarıda daha iyi motive olursun koşu bandı yoruldun mu inersin 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladım koşu bandında başlayıp dışarıya çıksam daha iyi olur benim için böyle tempomu ayarlayabilirim Yorumla 21can2121 +1 yıl Yani olabilir iyi sporlar Yorumla
sserhatakarsu Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Özgüvenini yitirme insanlar ne der diye yaşanmaz hazırlan giyin ve koşunu yap.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zaten çok iyi koşamıyorum belki önce koşu bandında başlarsam daha iyi koşabilirim kendimi düzenleyebilirim böyle bir şey mümkün mü Yorumla sserhatakarsu +1 yıl Bu sana bağlı bi seçim ama nasıl çok iyi koşamıyorsun bu bi yetenek değil kendini fazla mı sıkıyorsun? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Koşu yaparken nefesini ayarlaman gerekiyor, açık alan koşusu daha iyidir ama yapamıyorsan koşu bandı da olur 0 0 Yorumla
GoldenFireball Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Farketmiyor ortamın havadar olsun yeter. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bahçe tarzı bir yerdeyse koşu bandı, doğada koşmak gibidir, ama kapalı evdeyse yoğun oksijen kaybı olur. Bu gibi aktiviteleri, pencerelere yakın yerlerde hava alabildiğin yerlerde yapabilirsiniz. Doğada koşmak daha güzel'dir. 🥳
Arada fark yok dışarıda daha iyi motive olursun koşu bandı yoruldun mu inersin 😅
Anladım koşu bandında başlayıp dışarıya çıksam daha iyi olur benim için böyle tempomu ayarlayabilirim
Yani olabilir iyi sporlar
Özgüvenini yitirme insanlar ne der diye yaşanmaz hazırlan giyin ve koşunu yap..
Zaten çok iyi koşamıyorum belki önce koşu bandında başlarsam daha iyi koşabilirim kendimi düzenleyebilirim böyle bir şey mümkün mü
Bu sana bağlı bi seçim ama nasıl çok iyi koşamıyorsun bu bi yetenek değil kendini fazla mı sıkıyorsun?
Koşu yaparken nefesini ayarlaman gerekiyor, açık alan koşusu daha iyidir ama yapamıyorsan koşu bandı da olur
Farketmiyor ortamın havadar olsun yeter.
Aynı değişen bişey yok ki
Fazlasıyla var