Milli güreşçi Rıza Kayaalp bronz madalya kazandı! #Tokyo2020'de Türkiye'ye 4. madalyayı kazandırdı neler söylemek istersiniz?
Rıza Kayaalp bronz madalya kazandı! #Tokyo2020'de Türkiye'ye 4. madalyayı kazandırdı, neler söylemek istersiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Rio 2016 da altın kazanmıştı. Canlı izlemiştim. Genelde altın kazananlar ve çok gündem olanlar sonraki olimpiyatlarda nazara geliyor. Yinede bronzu kazandı. Tebrik ederim. Burdan alamadığımız altını mete gazoz la kazandık. Okçuluk alanının geliştirilmesi için umarım sosyal medyada bir teşvik olur. Ülkemizde sadece altın madalya kazanılan branşlara yöneliyorlar. Bir sürü branş var. Lütfen diğer branşlarıda geliştirelim. kadınlar Cimnastik te bir takım gönderelim. Sadece bir kişi göndermek nedir. 84 milyonuz. Sadece bir branştan çok madalya alabilme ihtimalimiz var. Örneğin yüzme ve cimnastik gibi.
@sam12356 taha altın kazanmıştı doğru. Rıza dan altın bekleniyordu. Ama gğndeme taha oturmuştu. 5 ağustosta tahanın maçı varmış. Bakalım altına devammı. 🤣 Naşallah diyelim bir şey gelmesin başına
Amacı şampiyonluktu, çok üzüldüm yenildiğine maalesef ama canı sağ olsun kralın!!! Rıza Kayalap'e altta laf eden zerzevatlar hayatlarında kazandıkları ufacık bir başarı varsa ona sevinsinler bıdı bıdı edeceklerine!..
Kübalı güreşçi hem fizik olarak hemde güç olarak bariz şekilde daha avantajlıydı Rıza ise onun yanında güçsüz kaldı. Hedef birincilikti ama olmadı, umarız bir dahaki seneler olur.
helal olsun bu ara bir çok başarılar almaktayız voleybol ok ve boks ta 2 bayan bize başarılar getirdi bu sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum
Altını alamamış olması başarısızlıktır. Lâkin sıralamalarda hep sonunculara oynayan sporcularımız varken, altın beklemek de ahmaklık olurdu. Tebrikler.
Ata sporumuz, burada elde edeceğimiz başarılar bizi şaşırtmamalı. Kendisini ve eğitimcilerini yürekten tebrik ediyorum. Bize bu gururu yaşattığı için teşekkür ediyorum. Helal olsun goçuma..
@tolgaozkugum zorluğuna birşey demedim. Elbetteki zordur. Fakat biz Türkler olarak binlerce yıldır bunu yapıyoruz.. Eskrim yahut jimnastik şaşırtırdı.. Onu demeye çalıştım.
@sam12356 Sporcular siyasete fikren değil de fiilen dahil olursa bize de sporda siyaset yapmak düşer. Önce mesleki kimliği ile tanınmalı. Çünkü gençler onu o şekilde örnek almalı. Ha emekli olur siyasete girer o ayrı herkesin görüşüne saygı duyuyoruz