Spor Gazoz olma efsane ol dediler ama Mete Gazoz altın madalyayı da alıp üstüne bir de efsane oldu. Neler düşünüyorsunuz? Beyzade06 Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Gazoz olma efsane ol dediler ama Mete Gazoz altın madalyayı da alıp üstüne bir de efsane oldu. Neler düşünüyorsunuz? Gazoz olma efsane ol dediler ama Mete Gazoz altın madalyayı da alıp üstüne bir de efsane oldu. Neler düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
isimsizbiri16 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Adamin dibi değeri bilinmiyor 2 2 Yorumla Beyzade06 +1 yıl Dur daha adam yeni değerlenmeye başladı 😂 Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Yok be ben ismini çok duydum bunun Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yaw ne düşünecez işte adam çalıştı çabaladı yetenekde var kazandı işte ne düşüncez 0 0 Yorumla
Quantum_Machine Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 2 3 ok attı efsane oldu işte :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hem gazoz hem efsane 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dislike atanın kafasına Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Adamin dibi değeri bilinmiyor
Dur daha adam yeni değerlenmeye başladı 😂
Yok be ben ismini çok duydum bunun
Yaw ne düşünecez işte adam çalıştı çabaladı yetenekde var kazandı işte ne düşüncez
büyük başarı, helal olsun..
Hem Gazoz hem de efsane olunabiliyormuş
2 3 ok attı efsane oldu işte :D
Hem gazoz hem efsane
Dislike atanın kafasına
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!