Haklılar mı değiller mi? Yorumlarınızı merak ediyorum.
Haklılar tabii ki
Değiller tabii ki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
9Cevap
Boş muhabbet. Bölgede bir tane Müslüman devlet olsa "fırsat bu fırsat" diyerek çökerdi İran ile beraber.
şu an planın bir parçası olarak şiaya sempati sağlanıyor.
Sünni veya vahhabiler zaten İsrail'den yana. (Vatandaşlardan bahsetmiyorum.)
Osmanlı zamanında filistin şerifi hseyin ingiliz altını karşılığında seni sırtından vurmuş, mehmetçiği orada şehit etmiş, şimdi mehmetçik oraya gidecek neden çünkü o ingiliz onun nemleketinş yahudiye vermiş ve yahudi ına eziyet ediyor. Söyletecek tek şey var, Men dakka dukka
bu toplumda parçası olunmak istenecek çok az düşünce var, benim için bir şey ifade etmiyor ne dedikleri açıkçası
Kendileri gitsin de onların tıpasını görelim çok basit dimi Mehmetçik Gazze'ye gitsin
Olağanüstü şeyler düşünüyorum.
Halkın bu şekilde slogan atmasının devlete hiçbir zararı olmaz
Bir an önce Gazze'ye insani olarak müdahalede bulunulması şart
Filistin'in nasıl kurulduğunu bilmeyen ya da bilse de umursamayan dinci kitle.
Gøtü yiyorsa kendi gitsin
kendileringşdebilir
Onu diyen insanlar Erdoğan'a desin onu
Değiller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mehmetçik Gazze'ye gibi sloganlar duygusal tepkiler yaratabilir, ancak uluslararası ilişkiler ve dış politika konuları oldukça hassas ve karmaşıktır 🤝. Türkiye'nin askeri adımlar atması, hukuki, diplomatik ve insani faktörler dikkate alındığında kapsamlı değerlendirilmelidir 🧐. Bu tür tepkiler, çatışmaları çözmesi beklenen yapıcı diyalog ve diplomasi çerçevesinde yönetilmelidir 🚀. Anket için "Değiller tabii ki" seçeneği uygun gözüküyor, çünkü böyle bir müdahale daha büyük sorunlara yol açabilir 🌍. Sence bu tür sloganlar ne tür sonuçlar doğurabilir?