Mehmetçik Gazze’ye gitsin diyenler var siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Mehmetçik Gazze’ye gitsin diyenler var siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Türk askerinin Gazze'de işi yok. 1. Dünya Savaşında ihanet edenler için Mehmetçiğin kanı mı aksın? Çok isteyen kendisi gidebilir. Filistin, Türkiye'nin davası değildir. Bizim, Araplar için ölecek askerimiz yok. Türkiye sadece diplomaside etkin olmalıdır, cephede değil.
Çocuklar ve kadınlar ölüyor hiç değilse gidip onları korur gerekirse siper olurlar
Ayrıca, Çin'de baskı altında yaşayan Müslüman Uygur Türklerinden esirgenen hassasiyetin Araplar söz konusu olunca devreye girmesini de doğru bulmuyorum. Bu, bildiğin Arap seviciliği. Uygurların kabahati Türk olmaları mı?
Ee oraya da Türk askerini gönderelim..
Hee Çin de buyurun gelin diyecekti. Çin ile bu kadar fazla siyasi, ticari ilişkimiz varken AKP hükümeti Uygur Türkleri lehine bir adım atamaz.
Cevap
6Cevap
Öyle bir şey söz konusu olamaz gadası
Gitmesin ama Türkiye'de İsrail'e destek vermesin. İran'ın İsrail ile başa çıkacak yeterince milisi var.
Asker gitmezse İsrail geri adım atmaz
İsrail’e karşı savaşmak için gönderecek Türk askeri kadın ve çocuklar ölmesin diye dayanacak
Bir mümine hanım kardeşimizin rüyaları... Pembe rüyalar...
Onu kim diyorsa kendisi gitsin Gazze'ye tutan mı var mk
Elalemin derdi bizi mi gerdi başkası bizim için ne yapıyor niye riske atalım kendi askerimizi
Çocuklar ölüyor orada savaşta çocukların ölmesi en kötü şey
İnsanlar her gün her yerde ölüyor sadece savaşta değil
Kicimla gülüyorum Bizim savaşımız mi? İsrail bize saldirdimi? Bizimle ne alakası var bunu söyleyen ülkemizi yok etmeye calisandie kimse kimse için riske girmez
Kimse gazzede asker olmayı haketmiyor nokta.
Aynen şu an gidiyorlar. Te allahım
Çocukları korumak için kurşunlara siper olabilirler aslında
Ablacım git sen siper ol.
Ben kızım gidemem askere karşı asker gerekir
Niye? İsrail'de kadınlar da askerlik yapıyor.
@Banker_Bilo Boş ver ağabey, bizim millet lafta kahramanlık yapmaya bayılıyor.
bordo klavyeliler 🤣
Boş konuşan cahil sürüsü hepsi.
Evet Gitsinler?
Kendileri gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?