1 yıldır süren Filistin-İsrail savası için yorumlarda Askerlerimizin gazzeye gitmelerini yazıyorlar. Sizce gitmeliler mi? Savaş lübnana da sıçradı. Askere karşı asker gerek deniyor. Sizce Türk askeri gazzeye ve lübnana gönderilmeli midir

1 yıldır süren Filistin-İsrail savası için yorumlarda Askerlerimizin gazzeye gitmelerini yazıyorlar. Sizce gitmeliler mi? Savaş lübnana da sıçradı. Askere karşı asker gerek deniyor. Sizce Türk askeri gazzeye ve lübnana gönderilmeli midir

Böyle bir durum hiçbir zaman olmayacak. Ha diyelim ki ABD desteğini çekti, şartlar değişti işte o zaman er gitmez ama mühimmat ve hava desteği verebilir
Çocuklar ve kadınlar için gidecekler
Yahu Türk askeri sizin mabadınız mı ki oraya buraya gönderiyorsunuz. Bakıyorum da herkes Mehmetçik oraya Mehmetçik buraya diyor. Klavye kahramanlığını bıraksınlar bunlar. Gitmek isteyen varsa gitsin kendi imkanlarıyla çok giden var.
Kadınlar ve çocuklar ölüyor orada bu drama sessiz kalınmaz
Ölen çocuk ve kadınlara elbet üzülüyoruz savaşın en büyük zararını onlar görüyor. Masum olanlar onlar. Ama bizde kendi sorunlarımızı halletmeliyiz ona buna koşmaya devam edersek aynı sorunları biz yaşarız. İlk önce kendi güvenlik sorunlarımızı bitirmeliyiz. Yeterince herkese yardım ettik zaten. Ayrıca orada olmadığımızı düşündüren ne ki size. Herkesin oraya gitmesine gerek yok. Gerekenler orada zaten. Biz o durumda olsak onlar bize tek bir yardım yapmaz. Araplardan ne fayda görmüş bu memleket
İnsanlık için böyle bir imkanımız varken kullanmalıyız
E o zaman neden duruyorsun bekleme git ve yardım et onlara. Her fırsatta bizi sırtımızdan vuran Araplara bu kadar bağlılık neden. Keşke onca çocuk ve kadın ölmeseydi bunu kimse istemiyor zaten. Ama senin bahsettiğin olayı yapmak daha başka devletleri de karşına alıp topyekün savaşa girmektir. Bu işler duygusallıkla olmaz ve Arap seviciliğini bırakıp ilk önce kendi ülkenizi sevmenizi tavsiye ederim.
Askere karşı asker gerekir
Askerlerimiz gitse en azından sivil halka siper olurlar orada
Yahu bi git ablacım kızdırma beni daha fazla. Siper olurmuş asker. Asker de insan onunda ailesi var çocukları sevdikleri hayatı hayalleri var sen açıkça onlar öleceğine askerler ölsün diyorsun. Maaş alıyoruz diye oldu her yere gidelim ölelim kolumuz bacağımz kopsun hayat yaşamayalım sevdiklerimiz ömürleri boyunca acı dert çeksin. O zaman sen kendi çocuğunu büyüt asker yap gönder
Erkeklerin çıkardığı savaşda tabii ki de kadınlar çocuklar ölmesin. Bunu demek suç değil
Askerler güçlü olur sen mızmız konuşuyorsunuz
E şimdi erkeklerin çıkardığı savaş dediğine göre sen askerin oraya sadece ölmek için gitmesini istiyorsun anlaşılan.
Hanımefendi,
Yağmur ıslanmayana,
Aşk yaşamayana,
Savaş savaşmayana güzeldir.
Siz duygusallıkla konuşuyorsunuz ya da hiçbir şeyden anlamıyorsunuz
Bizim askerlerimize bir şey olmaz onlar yeterince güçlüler ve dayanıklılar israili alt ederler kolayca
Tamam ablacım sen olmuşsun Allah yardımcın olsun
Aslında savaş yok. Tek taraflı bir bir çıldırmışlık var. Müslüman ülkelerin bir araya gelip buna dur demeleri lazım. Tek ülke ile olacak bir durum değil. Çünkü karşı taraf tek ülkeden ibaret değil
Zaten gitmezsek onlar geliyor. Eninde sonunda biz onlarla savaşacağız bunun kaçarı yok
Ha erken girersek masumlar daha az vefat eder.
Cevap
15Cevap
Filistinden bize ne yav, Suriyede tek Mehmetçik şehit olduğunda insanın içi parçalanıyor ülkede sinirler geriliyor. Klavye aslanları kalkmış Mehmetçik Filistine diyor, aslında Mehmetçik Filistine yazanların hepsini devlet tespit etmeli ve hazırlayıp Filistine göndermeli.
Ee sen git siper ol koca memeli
Askere karşı asker gerekir
Bizim askerlerimize bir şey olmaz onlar yeterince güçlüler ve dayanıklılar israili alt ederler kolayca
Ölen insanlar icin üzülüyorum ama benim ülkemin askerinin orada ne işi var? Tarih boyunca araplardan ne hayır gördük, aynı şey benim ülkemin başına gelse adamlar sınırlara elektrikli teller döşerler. Bir sürü ülke var sesini çıkarmazken, benim ülkemin askeri oraya gitmemeli.
Ne savaşı? sivillere karşı olan katliama mı savaş diyorsun? TR oraya girerse namussuz siyonistler kışkırtır abd'yi. ortalığı birbirine katarlar daha beter sonuçlar doğar. yoksa en fazla 1 haftalık işi var israil ordusunun temizlenmesinin oradan. sadece tr değil ruslar bile girse hızla yeterli ama gtoşlar bilerek ukraynayla rusyayı birbirine kırdırttı. mal putin de afiyetle yedi siyonist dümenini.
Farkındayım ama onların derdi armageddon'u başlatmak. sen oraya girersen amaçlarına ulaştırmış olursun çok daha büyük kıyım olur. bunu düzeltmek çok basit aslında. savaşarak değil dünya ülkeleri takvasız olmada ısrarcı oldukları için Allah şeytana mühlet veriyor o da istediği gibi oynattırıyor israillileri o bölgede. asker göndererek değil de. insanlığı takvaya körükleyerek bu işi çözmeye bak. Önce kendinden başla.
Ne işimiz var bizim gazzede... bize ne sınır komşumuz bile değil olsa dahi bizi ilgilendirmez askerlerimiz kardeşlerimiz evlatlarımız başkaları için şehit olmasınlar
Bir bizmiyiz kahraman abd rusya katar kuveyt bae vb zengin büyük söz sahibi ülkeler neden müdahale etmiyor bir tek biz mi vicdanlıyız
Askere karşı asker gerek çünkü
Bir asker bizmiyiz
Biz değil zaten askerleri göndereceğiz İsrail ile savaşmaları için
Yahu neden nedennn bizden başka ülkenin askerleri yok mu onlar gitsin
Benim mehmetçiğim neden arap çölü için şehit olmaya gitsin
Ben neden olaya arap yürk düye baktığınızı anlayamıyorum cidden orada kadınlar çocuklar ölüyor. Çocuğun dini milleti mi olur çocuk çocuktur. Neden elimizde böyle bir güç varken kullanmayalım ki.. Askerlerimiz gitse en azından sivil halka siper olurlar orada onları hastaneye filan taşırlar.
Yardım etmek iyiliktendir.. Bizim askeelerimiz güçlü zaten onlara bir şey olmaz. Ağır eğitimlere giriyorlar dayanıklılar.
Haksız mıyım? :)
İran karıştırdı Lübnan'ı, bedelini niye biz ödeyelim.
hayır gönderilmemeli
dünyanın her tarafında savaş var, hangi birine yetişelim
Osmanlı zamanında Mehmetçiğe İngilizlerin ne yaptığına bakın
Gazze diye bir yer kaldımi? Ve bende gitmekten yanayım fakat Arap devletleri hainlikten başka bir işe yaramıyor arkadan vururlar
Kalmadıki sivil halkmı kaldıki
Var halende
Savaş bitmez her yerde olabilir ama biz her yerde olamayız
Bu bizim savaşımuz değil. Niye bi giz gidiyoruz
Askerlerimiz gitse en azından sivil halka gelen kurşunlara siper olurlar orada
1. Si asker yerine başka bişey gidemez zaten.
2. Si mermi kalmadı. her şey bomba.
3. Sü trol sorunu sevsinler senin
Troll sensin adın le kotu
Nasıl girecekler gelseler de
Napacaklar?
Koruyacaklar onları
Kimden
Akpeli olanlar gitsin hadi koş.
Gerek yok israil buraya geliyor zaten
Ne kadar da masumsun, savaşla ilgili hiç mi bir şey bilmiyorsun?
Bizim askerler güçlüler çok rahat yenerler israili
Boğa mı güreştiriyorsun 😂
Hayır
Ne demek hayır
Hayır ne işimiz var orada
İsrailden korkuyor musun?
İsraildenmi ne alaka bizim mevzumuz değil ve hiç bir müslüman ülkesi içinde değmez hep kazık yedik güvenilmez ırktır tarihte gördük
Bir sürü arap ülkesi var biz arap değiliz
Konunun araplıkla alakası yok insanlık meselesi
Tabiki de hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?