Sizce neler oluyor Gazze'de, na zaman biter, nasıl durdurulur bu ölümler?

Sizce neler oluyor Gazze'de, na zaman biter, nasıl durdurulur bu ölümler?
Açıkçası iki ülke de zerre mikimde değil bizde bir sürü şehit verdik hangi biri gelipte sosyal medyadan duyurdu? Bence mantık çerçevesinde ilerlemek gerek sürekli sivil diyosunuz bende diyorum ki pkk da zamanında sivillere yönelik saldırı düzenledi hangi arap seni paylaştı? Veya Türkiye'nin yanındayız diyebildi hiç biri o yüzden ne İsrail ne Filistin hiç birisi mikimde değil yesinler birbirlerini (linçleyen olursa cevap alamaz boşuna yazmayın)
Üzerinden düşünülmesi gereken şey bana göre Gazze de olanlardan çok buna modern, gelmiş devletlerin neden dolayı tepkisiz kaldıklarıdır.
Kapitalist düzen içindeki bütün devlet yönetimlerinin ipleri Yahudi iş dünyasının ellerindedir.
Ve abtallaştırılmış toplumlar da kendilerinin seçtiklerini zannettikleri ama aslında önlerine konulan dünya düzenine uygun birkaç adaydan birini seçerek sözde demokratik bir seçim yaptıklarını zanneder ve mutlu olurlar.
İşte bu yönetimler ikiyüzlü şekilde İsrail'in katliamlarına doğrudan veya dolaylı destek verirler. Onların tek gerçeği din, vatan, millet edebiyatıyla gizledikleri koltukları ve şahsi menfaatleridir.
Abtal toplumlar bu gerçekleri anlayamaz ve aslında tam bu düzenini kucağında oturan yöneticilerini ABD, İsrail.. vs karşıtı, halkçı, bağımsız kahramanlar zannederler.
Dindar, muhafazakar kesimin Gazze hassasiyeti de din kardeşliğinden mütevellit gözümde saygıyı hak etmeyen ikiyüzlü bir durumdur.
Bitmiyor bu katliam. İnsanoğlu dünyadaki en kötü varlık. İlerde Gazze katliamı diye tarih kitaplarında yerini alacak bu savaş. Tüm dünya birlik olup bunu durdurması lazım ama işte bir kaç küçük gösteri ile geçip gidiyor. Bizler sıcak yuvamızda hayatımıza devam ediyoruz. İçinde olmayınca kimse kimsenin halini anlamaz. Sonu var mı bu işin bilmiyorum.
Buradaki insanlar onları desteklemeyi o havalı olduğunu düşünüyor. Yazık gerçekten vicdan yok onlarda. Onların da anne babalarını çocuklarını öldürseler görürüm ben
Cevap
7Cevap
Tarih boyunca unutmayacak bir katliam oluyor ve tarih yine sessiz kalanları yazacak. Gelecek nesiller, bu katliamı durdurmadıkları için hükümetlerine öfkelenecek ve İsrail'e nefret kusacak ama hiçbir şey giden masum canları geri getirmeyecek. En önemlisi de İsrail artık nesillerce hükmünü yitirdi, bir İsrail vatandaşının dünyanın hiçbir yerinde can güvenliği yoktur.
15 Temmuz kaplanları gitsin, biter. O teyzecik wardı bi araba adam taşımış (sahteymiş o da) gitsin, ağaçlar şakıyacak arkamda yahudi war diye.
orada ki çoluk çocuğa yazık.
Katliam asla bitmez çünkü bir avuç toprak için insanlıgını ve ruhunu kaybetmiş insanlar, cellatlar var.
Yahudi denen Musa denen herifin köpekleri artık vaad edilen topraklar peşinde kısa zamanda bize de bulaşacak lar bunu hazır olun.. Wilson denen aşağılık köpeğin planı Anadoluda büyük İsrail kurulması.
Ne diyim Allah İsrail in belasını versin İsrail çok sevinmesin çok ağır belasını bulacaklar
Tüm dünya İsrail işgali altında; sadece Gazze hariç...
İran İsrail’in hakkından gelecektir diye düşünüyorum🇮🇷🇮🇷
@26Vakit26 Evet biz Türkler çok cesur ve güçlü bir milletiz fakat gelişmelere ve teknolojiye ayak uyduramıyoruz pek fazla
Kötü ve son bulmayan bi katliam zaten hep zulüm görenlerde müslüman bu dünyada biz kaybediyoruz onlar kazanıyor ama duadan başkada yardımımız yok.
Netanyahu denilen caniyi geberterek bi nebze durur
Yazık şu hale bak
nötr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?