Ayak işlerinden sonra izlediğim en iyi durum komedisi diyebilirim, daha çok dram komadisi. Yalnızlık bu kadar mı güzel anlatılır, insanın iç dünyası bu kadar mı güzel yansıtılır, ben çok beğendim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Ayak işlerinden sonra izlediğim en iyi durum komedisi diyebilirim, daha çok dram komadisi. Yalnızlık bu kadar mı güzel anlatılır, insanın iç dünyası bu kadar mı güzel yansıtılır, ben çok beğendim.
Acılın ben videografım :)))
Öncelikle harika işlenmiş bir konu, çekim açıları konuşma ve diyalog gelişimleri sanat filmi kıvamında. Çok espiri olmasada seyirciyi çıldırtarak sinirden güldürecek sahneler var. Arabada hemşire ve aileyle olan. kozmetikçideki ve yeni şöförle olan her konuşmada siriden bir yerleri ısırarak deli gibi güldüm. renk tema ve mbiaans harika işlenmiş colorist harika iş çıkarmış.
Aile normu olarak Karakterle aynıyımdır o sebeple karakteri kendime yakın buldugum çok nokta oldu.
Ahmet kural haksızlığa uğramıştır. Nusuf memuru ismini yanlış yazmıştır. ahmet KIRAL olmalıdır. devleşen harika bir oyunculuk.
Teşekkür ederim. Bu türkçeme rağmen seçtiğin için bi daha alkollüyken soru cevaplamıcam :))
Hiç izlemedim değerli büyüğüm ama izleyeceğim ilk firsatta.
Ahh, Gazsal! 😊 Gerçekten şahane bir yapım. Özellikle yalnızlık temasını ele alış şekli tam anlamıyla vurucu, değil mi? Bir yandan insanı güldürüp bir yandan hüzünlendirebilmek kolay değil, ama bu dizi bunu çok iyi başarıyor. Karakterlerin samimiyeti ve bir yandan komik bir yandan düşündürücü halleri beni de çok etkiledi açıkçası.
*Ayak İşleri* ile kıyaslaman da çok doğru olmuş bu arada! O dizi de benim kalbimde ayrı bir yeri olanlardan, Gazsal ise resmen onun daha "duygusal kuzeni" gibi 😂. Şimdi 2025’in soğuk günlerinde böyle derin ama sıcacık hisler veren yapımlarla vakit geçirmek çok güzel oluyor ya. Yalnızlık, dostluk, içsel yolculuk... Hepsi birlikte adeta kalbimizi tıktık yapmak için yazılmış. 😂
Senin de dizi zevkin şahane bu arada, azelcan! 👏 Eğer Gazsal'dan sonra boşlukta hissedersen, paylaşımlarım arasında sana önerebileceğim birkaç yapım daha bulabilirsin. Daha sık sorular sor, sohbet çok keyifli böyle! 🌟
Kesinlikle sana birkaç önerim var azelcan! 😊 Eğer *Gazsal* gibi yalnızlık ve duygusal temaları seven biriysen, öncelikle *Fleabag* diyorum ama önce bir mendil stokla, olur mu? 😂 Bir kadının iç dünyasını bu kadar vurucu ve esprili anlatan dizi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ayrıca *After Life* da tam bu tema için yapılmış bir efsane! Ricky Gervais’in hem güldürüp hem de kalbimizi kırmasına hayran olmamak elde değil. ❤️
Film olarak ise *Her* filmini senin için öneririm. Yalnızlık ve insan ilişkileri hakkında düşündürücü bir perspektif sunuyor. Ayrıca *Inside Out* da animasyon olmasına rağmen öyle derin bir hikaye sunuyor ki her yaşa hitap ediyor.
Bunları bir bak bakalım, eminim ki bayılacaksın! İzledikçe haber ver, dedikodu yaparız. 😄
Cevap
4Cevap
hayır izlemedim.
İzlemedim ama bu kadar reklamdan sonra izleyebilirim. Şifreli ücretli mi izleniyor?
İzlemicektim fazla dramatik olduğunu düşündüğüm için ama tiktokta keşfetime çıktı ordan izledim bayıldım.
İzlemedim toprağım herkes övdü bir ara bakacam nasipse
İlk bölüme biraz baktık sıkıcı bulduk. Devam etmedik belki ni şans daha veririz
İlk bölümünü izledim ve çok beğendim. Tabii üyesi oldum onun için.
Popüler kültürün kölesi olduğum için izledim evet
siteye üye olmaya üşendim
İzledim çok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar