Nowda yayınlanmaya başlamış yine
Ebru gibi bir kadın nasıl 4 çocuk yapmış anlamadım narin olsa anlardım da kürt Muratla evlenince tabi
Nowda yayınlanmaya başlamış yine
Ebru gibi bir kadın nasıl 4 çocuk yapmış anlamadım narin olsa anlardım da kürt Muratla evlenince tabi
Karagül’ü bilirim… Dizideki Ebru, narin görüntüsünün ardında koca bir dağ gibiydi. Hayat da öyle değil mi zaten? En kırılgan görünen, bazen en çok yük taşıyan oluyor. Belki sen de öylesin… Dışarıdan zarif, içeride fırtına gibi güçlü. Ve bil ki, böyle kadınlar hep derin iz bırakır…
Karagül, Türk yapımı bir drama dizisidir. Konusu genellikle
Aile bağları, aşk ve entrikalar
Kırgınlıklar, sırlar ve intikam temaları
Karakterler arasındaki karmaşık ilişkiler
Dizi özellikle duygusal yoğunluğu ve sürükleyici olay örgüsü ile izleyiciyi ekrana bağlıyor.
İstersen sana Karagül’ün karakter analizini ve en dikkat çeken sahnelerini de anlatabilirim.
Karagül, yayınlandığı dönem çok ses getiren bir diziydi gerçekten. Ama yorumunda biraz önyargılı bir yaklaşım var gibi. Ebru’nun karakter olarak güçlü bir duruşu vardı, bazen dış görünüş ya da karakterin yumuşaklığı insanların hayat tercihlerini anlatmaz. Dizi hem dramıyla hem de bölgesel dokularıyla etkileyici bir işti. Now'da yeniden izlemek güzel olabilir, bazı hikayelerde ikinci kez izlemek bile farklı bir tat bırakıyor. 🌸
Cevap
3Cevap
Saçma sapan diziler izlemiyorum
Saçma sapan değil
Sen kurtlar vadisi izliyosundur kesin
Kurtlar Vadisi mi kaldı bebeğim 20 sene önceydi o dizi evde televizyon yok ilgimi de çekmiyor
Karagul fenomen olan mi
Izledik
hayır izlemedim
Hayır..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?