Güncellemeler
+1 yıl
Link paylaşmayı deneyeceğim bakalım olacak mı 😄https://www. youtube. com/live/ZW83Degy-uE? si=EHV2Fp2otWjpbNkQ
Güncellemeler
+1 yıl
Olmuyormuş 😂😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gördüm ama izlemedim. Daha önce bir kaç videosunu izlemiştim baya iyi konuşuyor, bilgili biri.
O adamı pek sevmiyorum ama bu dediğiniz videosunu izlemedim
Ben de Gazze kurtuldu diye düşünüyorum
Ünlem var. Yani kurtuldu olarak kast edilmiyor
Bu videoyu henüz izlemedim. Bakarım dersten sonra
O adamı sevmiyorum ben izlemiyorum
Bence ona güvenmeyin..
Konuşma tarzını sevmeyenler var evet ama söyledikleri görmezden gelinecek gibi de değil 😄
Şu ana kadar bir yanlışını görmedim neden öyle dediniz
Konuşma tarzından bahsetmiyorum, dio ya ve Sinan beye yaptıkları aklıma geldi de 🙄
İftira atmış zaten diamond öyle söylüyor. Eşime karıma kızıma küfür etti demiş sonra deve şeyini içmeyi savunduğu halde "deve çişi içmeye devam et sen" denmesini dava etmiş
Diamond olayını izlemiştim orada diamond hatalıydı. Ailesine küfür edip dalga geçmişti. Objektif olarak izledim. Sinan Canan olayını bilmiyorum ama haksız yere laf edecek biri değil benim gözümde. Sadece o videolara denk gelirseniz önyargılı davranıyor olabilirsiniz
Sözler köşkü ile yaptığı videoya bakarsanız nasıl biri olduğunu anlarsınız belki. Uçaktaki ateist de bunun hakkında video yapmıştı
Diamond nerede hatalı tam olarak?
Bakın burada bahsediyor biraz ve netleştirip neyden şikayet edildiğini görebilirsiniz, diamond ayrıca kimsenin karısına kızına küfür etmediğini söyledi..
https://youtu.be/5210j_1opUg?feature=shared
Karşılıklı hoşa gitmeyecek şeyler yapmış olabilirler. Ben üçünü de takip eder izlerim. Sadece diamond ı uzun zamandır izlemiyordum. Zamanla fark ettim ki bilgi verirken doğruların arasında yanlışları da anlatıyor ve bunu fark etmek zor haliyle o yüzden izlemeyi bırakmıştım. Altay Cem Meriç için de dediğim gibi bilgi birikimi çok yüksek birisi. Bu tara tartışmalardan dolayı o bilgilerden yoksun kalamam😄
Dava kadını gösteriyor
Kağıdını* sjfjbc yazamadım ya
Yanlış bilgiye örnek verilebilir misiniz ben de fark etmek istiyorum 🙂
İki saatlik videoları var. Çok oldu izleyeli tek tek size bulamam. Kur'an okudukça, araştırma yaptıkça o sırada da videoları izlerken aklıma takılan yerleri araştırdıkça fark ettim. Kötü körüne kimseye inanmam
Anladım ama zaten körü körüne inanılacak biri değil videolarında bir sürü kaynak var..
Neyse siz bilirsiniz ☺️
https://youtu.be/G3QLGFG-vsY?si=bwhqZNqiD-rc4Ntv
Bu biraz cevap olur diye düşünüyorum yanlış bilgi veriyor açısından. Birleştirmiş bu şeklide bu kanal ama ACM nin kanalında göremedim. Geride kaldı galiba. Birde Sinan Canan olayını hatırladım. Sinan Canan ile Altay Cem Meriç in canlı yayını var kanalda isterseniz izleyin. Konuyu tam hatıra yalan olmasında galiba karakterleri farklı olunca dedikleri yanlış anlaşıldı birbirine
İzledim zaten
Yanlış anlaşıldı değil çok yanlıştı bence acm nin davranışı
Bu arada ACM sayesinde yanlışları gördüm sanılmasın. Ben ACM yi sonradan tanıdım.
Atatürk'e hakaret eden adamın elini öpmüşlüğü varmış diye de duydum ama bilmiyorum tabi 🙄 sanırım ped* bir hocayı övmüş başka bir yönden de olsa yanlış
Hiç sanmıyorum halk arasında ikilik çıkaracak konulardan uzak duruyor bilerek cevap vermiyor konuşmuyor.
Attığım link Sinan Canan olayı değil bu arada. Diamond ın yanlış bilgilerini düzelttiği bir video
Yorumda insanlar yazmış aslında diamondun söylediklerini çarptığını
Çarpıttığını