Suriyeli ve Afgan vatandaşlarımız Mehmetçiğimizi, canımızı, kanımızı, abimizi, kardeşimizi gazzeye davet ediyor...
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Fatih Altayli buna cok guzel bir cevap verdi diyor ki o miting yapanlarin hepsine bir otobus verelim onlarin hepsi gitsin savassinlar sen gel burada vataniniji sat Turk askerini gazla sen gez mehmetcik oralarda ziyan olsun yok öyle mehmetcigin kani o kadar ucuz degil
Bre hey gafillll!!!
Ben bu soruyu o ampül sevdalıları için açtım...
Gururlarıyla oynayıp mantıklı düşünceleri... Yazarken sızmışım ama sızmasaydım çok mantıklı bir şey söylüceğime inanıyorum! 😂
Cevap
1Cevap
Türkiye'de durup Mehmetçiğe çağrı yapmak yerine kendi vatanlarını savunsalar mesela?
Mancınıkla Suriye'ye fırlatmak daha mantıklı bence 👳
Bence de.
Beni destekleyip şımartma lütfen, kendi fantastik katliam fantezini bul ve bizi aydınlat 😂😂
Askerler eşliğinde sınıra bırakmak.
Ben mi gaddarım sen mi masumsun 😂
Kolay kolay gitmeyeceklerine göre asker zoru kullanmalı. Ben de gaddarlık. Gönül isterdi ki gönüllü gitsinler ama işgal etmek için getirildiler.
Bence gitmeyenler hadım edilsin, hem köle gibi çalıştırırız hemde üreyemezler 👳
O kadar da cani değiliz.
Ya bana niye vicdan yaptırıyosun, sanki herkesi satırlarıyla sünnet partisine davet ettim 😂😂😂
Naziler gibi davranmamak gerek. İnsan gibi gitmelerini istiyoruz. Kötülük yapmadan. Böyle hadım etmek ve ya üreyemesinler gibi şeyler söyleyerek bizi haksız çıkarmaya çalışan insanların ağzına laf vermiş oluruz. İnsan gibi davranalım ki düşman bize bir şey söyleyemesin.
Ben niye kedi gibi oldum şimdi?
E ama çok nazik de olmasak mı?
İnsanlık dışı şeyler yapmayalım sadece. Hepsini gönderelim ama katliam olmadan. Gitmemek için provokatörler devreye sokulacaktır. Onlar da hakettiğini alacak tabiî.
Çok şefkatlisin ama ben hala mancınıkla fırlatma taraftarıyım 😂😂😂
Anasını avradını bacısını geride işidin kollarına bırakmış birinin lafının bir önemi var mı
Kalp ❤️
Ayy bir tek suriyeliler değil, bu ülkenin çoğu vatandaşı aynı şeyi söylüyor.
Ayyy abicim neler diyorsun, kim onlar adres ver, Zafer truzimle şutlayalım alayını
Saçmalık tabi ki.
Tövbe de bre münafık!!!
Bazı engelli üyelerimiz için İRONİ olduğunu belirtmek istiyorum...
"Zihinsel Engelli"
"Düşünce Engelli"
Aynı haberlerden milletin içi şişti.
Kuryeci başka nick bulamadın mı
Uyuya kaldım özür dilerim, hayatımın dönüm noktası bu nick hayatta ne bu işten nede nickten vazgeçilmez 🥰
Demek öyle 😄
Öğrencilik zamanlarımda maddi sıkıntılar sebebi ile intiharın eşiğine gelmiştim ki bu iş sayesinde refaha kavuştum, sancılı süreçlerdi vesselam 🥹
Peki beyefendi
Eyvallah hanım ağam 👳
Hanım ağalık bize göre değil. 😄
Vay köle vay 😂😂😂
Senin de ayarın yok, başta hanım ağa ettin şimdi köleye çevirdin. Dilinizin ayarı olsun bir zahmet. hahah 🤦🏻♀️ Mümkünse hiçbir şey demeyin
Ok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?