Spor Spor hayatınız nasıl gidiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hedefinize doğru emin adımlarla ilerliyor musunuz yoksa her gün aynanın karşısında iç mi çekiyorsunuz?Cevabınız ne olursa olsun bu Bence'm ilginizi çekebilir👇🏻👇🏻👇🏻Fitness Hakkında Doğru Sanılan Yanlışlar Spor hayatınız nasıl gidiyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gelduamol Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Aklıma geldikçe. .. Bazen bi heves geliyor başlıyorum yarım saat sonra bırakıyorum artık bi daha ne zaman heveslenirsem, ilham gelirse o zaman... 1 0 Yorumla
hereiamagain Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bugün omuz çalışırken omuzlarımım a. Koymuşum gibi gidiyor. İyi şimdilik. Az sonra son öğünümü de yedimm mi süper olucak 1 0 Yorumla
gökkota Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Birkaç haftadır sekteye uğramıştı, bugün yeniden canlandırdım 😋 1 0 Yorumla
Hakiyeniden Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sağlıklı yaşam için spor şart bence. Onun dışında sporumun bi amacı yok👍🏻 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl En son fizik tedaviye gitmiştim sonra zirvede bıraktım 1 0 Yorumla
astralis Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Her sabah yapıyorum iyi hissediyorum ufak tefek fazlam var 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yaklaşık bir aydır bitik durumdabu soruyla birlikte tekrar bir salona kayıt olmaya karar verdim. 1 0 Yorumla
yakışıklıvedengesiz Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl yemek hazırlamayı bir türlü düzene oturtamadım onun harici iyi 1 0 Yorumla
175b105k Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Harika gidiyor hedefime yaklaşmama en az 1yıl falan var ama iyice alıştım ✌🏻 1 0 Yorumla
paralıinsan Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Bi yerden başlamak istiyorum ama kasık fıtığım var. 1 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Spor konusunda 455 cevap paylaştı. İzleyici olarak fena sayılmam :-D 2 0 Yorumla
berillanız Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl şu an aktif yapamıyorum ama asla bırakmıyorum da 1 0 Yorumla
AdilOlmayanYıldırım Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl Basit egzersiz programlarına uyuyorum 1 0 Yorumla
Eylülsnltrk Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Squadla gidiyor gittiği yere kadar titremeye devam 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aklıma geldikçe. .. Bazen bi heves geliyor başlıyorum yarım saat sonra bırakıyorum artık bi daha ne zaman heveslenirsem, ilham gelirse o zaman...
Bugün omuz çalışırken omuzlarımım a. Koymuşum gibi gidiyor. İyi şimdilik. Az sonra son öğünümü de yedimm mi süper olucak
Birkaç haftadır sekteye uğramıştı, bugün yeniden canlandırdım 😋
Sağlıklı yaşam için spor şart bence. Onun dışında sporumun bi amacı yok👍🏻
En son fizik tedaviye gitmiştim sonra zirvede bıraktım
Her sabah yapıyorum iyi hissediyorum ufak tefek fazlam var
Yaklaşık bir aydır bitik durumdabu soruyla birlikte tekrar bir salona kayıt olmaya karar verdim.
yemek hazırlamayı bir türlü düzene oturtamadım onun harici iyi
Harika gidiyor hedefime yaklaşmama en az 1yıl falan var ama iyice alıştım ✌🏻
Bi yerden başlamak istiyorum ama kasık fıtığım var.
İzleyici olarak fena sayılmam :-D
şu an aktif yapamıyorum ama asla bırakmıyorum da
Basit egzersiz programlarına uyuyorum
Spor yapmıyorum obezim
Squadla gidiyor gittiği yere kadar titremeye devam
Yapmıyorum 🙅🏻♀️
Fena değil, normal
Güzel gidiyor.
İyi gidiyor
Belliki seninki iyi gidiyor soe tabi
Çok iyi gidiyor ya
Gayet iyi gidiyor