Test yaptırma kararından ziyade aşı olmayanların direkt olarak girmemesi gerekiyor. Aşı olan birisi covid olsa dahi aşı olduğu için hastalığı hafif şekilde evinde atalabilir ama aşı olmayanlar daha sert geçirecektir. Onlar kendi sağlığını düşünmese bile kurumların bunu düşünebilmesi gerekir.
Kurumların kendi halkına her türlü zorunluluğu reva görmesi lazım öyle mi ama mülteciler istediği gibi giriş yapabilir ve onlar için aşı zorunluluğu da yok, ama millet herseyden mahrum edilmeli öyle mi? Kendi yorumumda sizi görmek isterim ve afganlar da işin cabası
Haberi görün diye demiştim ayrıca konu mültecileri ıstemek değil, onlarla aynı sahili, denizi paylasmak demek, virüsten aşı ile korumaya çalışırken, onlarla denizde vs temas halinde olunca onlardan herşeyin bulasması demek, telef olsalar zaten sorun yok ama olan yine bizim insanımıza olacak aşılı da olsa, olmasa da
Aşılı insanlarımız hastalığı daha kolay atlatabilir ama aşı olmayanlar sıkıntı çekebilir. O yüzden teşvik ya da zorunluluk olması gerekiyor. Mültecilerin kamp dışında başka yerde durmaları zaten hükümetin ne denli vatana zarar verdiklerinin göstergesi. Gerçi her türlü zarar veriyorlar ama bu bir tanesi.
Dostum vakalar yine artıyor. Artık çoğu işletme (cafe, sinema, konser salonu, bar, stad) aşısız insan almayacak. İşveren de aşı olmayı kabul etmeyeni parasız izne ayıracak. Düşünsene banka müdürün veya calıştırdığın PC uzmanı aşı olmuyor 😀 sende bu elemanı potansiyel sahibi diye işe alıyorsun ama adam bilime inanmıyorum 😀haha
Kararda sıkıntı yok, maça da gitmeyin olur biter Ama herşey neden benim milletime. Bu surili kişilerle yaşamak zorunda, hatta sahilini sularını herşeyini neden insanlar paylasmak zorunda, bu kişiler ve dahası akın akın gelenler ile bu iş aşıyla da çözülmez...
Nedir bu aşı olmayanlara sürekli bir yaptırım uygulama çabası anlamış değilim. Aşı olanları aşıları koruyorsa ee bıraksınlar da aşı olmayanlar korksun. Aşı olmuyorum istediklerini yapsınlar.
Aşı olmayanları bir vatan haini ilan etmedikleri kaldı, ellerinden gelse ülkeden sürerler ama surili Afgana kimse Aşı sormadığı gibi kucak açarlar, dahası aşilı halde virus bunları bulsa, suçlusu yine aşısızlar olur da yine bu multeciler, elini kolunu sallaya sallaya ülkeye girip çıkanlar olmaz... sanki aşının da yüzde yüz koruculugu garanti gibi, daha ne üretici firmalar ne tıp dünyası profesörleri ok vermiyor aşıya, sağlık bakanının bile daha Aşı olmamış olması akli olan için düşündürücü
@Hayatgercek Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur diye boşuna söylemiyorlar. Anlamıyorlar ve anlamadıkları gibi bizlerden kanıt istiyorlar. Beyinleri yok akledemiyorlar. Ben de aşı olanlarla aynı ortamda bulunmak istemiyorum ama tutupta kimseye mobbing yapmıyorum. Kuyruğu yanan fareler ben deney olduysam onlarda olsun kafasıyla aşı olmayanlara saldırıyor. Benim bedenim, benim kararım. Bu zorbalıkla bir yere varamazlar. Medyaya o kadar körü körüne inanıyorlar ki doğal olarak bizi vatan haini ilan ediyorlar çünkü medya öyle lanse ediyor. Medyanın Allah 1 dediğine tek inanırım başka da inanmam.
Olan olsun, biz olmayın yanlış diyor muyuz bize ne, bizden de o halde size ne, olana sözümuz yoksa olmayana da olmamalı. Ama istedikleri kadar kendilerini yirtsinlar, OLMAYACAĞIZ. Biz onlara saygı duyuyorsak, herkes de bize duymak zorunda. En son kişi kalana kadar olmayacağım o kişi de ben olacağım gerekirse...
Yine mantiksiz bir karar. Aşı bulasiciligi engellemez. Oyle olsaydi vakalar avrupada da bizde de tekrar artmazdi. Karar almak için alıyorlar baska bir sey degil.
Ana Sayfa > Spor > Sorular > TFF kararını verdi! Tribünlere girerken maçları izlemek için aşı şartı ya da test yaptırma kararı geldi! Kararı nasıl buldunuz?