u +1 yılMerhaba, bu maç daha başlamadan Galatasaray'ın maçı kaybedeceğini zaten tahmin ediyordum ama tepki alırım diye söyleyemedim açıkçası ve aslında yanılmayı da çok istemiştim. O yüzden söylememeyi tercih ettim bu zamana kadar. Çünkü desteklediğimiz takım bir Türk takımı ve alacağı her puan veya puanlar ülke puanımıza direkt olarak katkı yapacak. O yüzden bu tarz maçlar milli maçtan farksızdır. Fakat ülkemizin futbol kalitesi yerlerde. Bunu sadece Galatasaray'ın özelinde söylemiyorum. Beklentiler çok yüksek ama sadece beklenti içinde kalarak geçiriyoruz ömrümüzü. İcraate geçemiyor. Hatırlayın, geçmişte de PSV'den çok daha zayıf takımlara Türk takımlarımız döküldü ve hiçbir varlık gösteremedi. Ön eleme haricinde gruplarda da bu sıkıntıyı yaşadık. Son 20 seneye baktığınızda genel olarak elde ettiğimiz büyük başarı saysak 4 veya 5 taneyi geçmez. Bunun asıl nedeni sistemsizlik, plansızlık ve sürdürülemeyen borç trafiği. Altyapıya gereken önemin verilmemesi ve en önemlisi de her zaman yabancı futbolculara umut bağlanarak bu işi sabırla yapmamaktan kaynaklanıyor aslında bizim sorunumuz. Hep bu tarz ön elemelerde yabancı takımlar hazır oluyor ama biz hiçbir zaman hazır olamıyoruz. O yüzden dediğim gibi bu ülke futbolunu daha profesyonel ve disiplinli hale getirmeliyiz. Bunun için de şimdiklerden daha büyük bir vizyona sahip insanlar gelmeli futbolun başına kesinlikle. Gerekirse 3-4 sene Avrupa'ya kendimizi kapatalım ama döndüğümüzde de artık öyle bir dönelim ki 5 major ligle kafa kafaya gelebilecek bir pozisyonda bulalım kendimizi. Elimizdeki gençlere güvenelim ve yaşı geçmiş yabancı ve formsuz futbolculara bel bağlamayalım. İnanın işte o zaman çok şey değişir bu ülke futbolunda. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
13 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık abi çok güzel yazmışsın hepsini okudum :)
- +1 yıl
Rica ederim. Beğenmenize sevindim :)
- +1 yıl
😊😊
En İyi Cevaplar
+1 yılSence ilk golu muslera mı yaptı yani? Sen defanssın iki kişi basmış körmüsün görmüyomusun? Marcao topu niye kornere taca atmıyoda kaleye dönüyo? İki kişi basıyo zaten iki press hata yaptırır marcao adam olsaydı da taca atsaydı kaleye dönmekten bir vazgeçmediler...
10 Yorumla
+1 yılTürk futbolu adına üzücü bir durum.
Sahada yok gibiydik, karşı takım da aman aman bir takım değildi. Herhalde Bayern falan denk gelse, eline sağlık 10 olurdu.
Muslera da bırakmalı futbolu artık, bu güne dek öyle hatasını görmemiştim.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Ülke puanı açısından iyi bir sonuç olmadı ama gs ve bjk böyle oynamaya devam etsinler. Bu sene şampiyon Fenerbahçem olsun. 💛💙🏆
42 Yorumla- +1 yıl
Daha Beşiktaş başlanadı tatlım
- +1 yıl
Sivasspor var inşallah yigidor sampiyon
Fenerbahçe'den aldılar 2. liği rezil olup döndüler, Fener en ölü haliyle mourinho'lu Manchester'ı yendi.
30 Yorumla
+1 yıltakım hazır değil. muslera iki büyük hatayla kendi kalesine attırdı.. emre kılınc 2ci golda çok büyük hata yaptı ön libere yok sağ bek sol bek yok forvetler sakat.. ne beklıyordunuz
10 Yorumla
+1 yılNasıl bir maçtı o, beşiktaşlıyım ama yerin dibine girdik alt üst psv ya 5-1 ne bayern olsa 20 tane yicektiler sanırım. Daha taç kullanmayı başaramadılar.
10 Yorumla
+1 yıl5-1 oldu awk, Galatasaraylı olarak zaten böyle bir sonuç bekliyordum. Orta saha yok, kanat desen Kerem var sadece, defans zaten Allaha emanet, Muslera aşırı formsuz. Aga bitmişiz biz ya valla bak.
10 Yorumla- Spor konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor, ben fark yiyeceğimizi düşünüyordum maçtan birkaç gün önceden şimdiye kadar ta ki emre kılınç'ın golüne kadar. İnşallah hareketleniriz de avantajı elimize geçiririz.
10 Yorumla - Spor konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılşikeyle torpille maç satın alanların sonu budur eyy kul hakkı yiyenler gavur gibi alın teriyle kazanmayı ne zaman öğreneceksiniz
52 Yorumla- +1 yıl
@Retroskop1 inş beşiktaş da 0 puan çekecek beter olun
- +1 yıl
Anlaşılan fb'lisin🤣🤣🤣🤣
+1 yılDaha once 4 mağlubiyet 2 galibiyet gelmiş ilk yarıda da geride kalmışız kazanma ihtimali düşük ama ne olur bilinmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOyşş işe gitti balım şimdi ne izlerdi işte olmasaydi 💞🙁❤️
31 Yorumla- +1 yıl
5 1 yenildik izlemesin
Mavrupa matihiyiz len
Gedsona girersen gezala girerim len
Matih hocam len
Muzlera en iyi 10kaleciden len00 YorumlaFutbolla pek bilgim yok galatasaray kazanir ama ya inanc basarmanin yarisi derler
22 Yorumla- +1 yıl
5-1 yenildi
Dün 5-1 yendik finale çıkcaz psvliyim kahalahalahakaba
(ironi)10 Yorumla
+1 yılBende aşağıda soru sordum aynısını guncellemede yazdım 5-1 PSV alacak diye
11 Yorumla- +1 yıl
Devre arasında yazmistim
Gizli Üye(18-24)+1 yılHahahha ülke puanını düşürmekten ileri gidemessiniz
00 Yorumla
+1 yılBaya farkla kaybedilmiş
10 Yorumla
+1 yılMuslera olsaydı şansınız var gibiydi kaç kaça bitti ki 😂😂
123 Yorumla- +1 yıl
Ya ne muslera ya
- +1 yıl
@kısaboylu_adam ne bileyim herkes Muslera diyor bende dedim 🙈🤭
- +1 yıl
@Addammm öylemiydi 🙈😂😂
- +1 yıl
@Addammm öyle diyorsan öyledir hic anlamam ki 🤭bende yorum yapayım dedim 🙈
- +1 yıl
- +1 yıl
@Addammm musleraya ne oldu ki😂
- +1 yıl
@Addammm ahh be muslera üzüldüm iyidi o sanki 😟
- +1 yıl
Dostum maçı izleseydin görürdün musleranın ağlamaklı olduğunu ve gariban gariban yere yığıldığını. Salatasarayın kaybetmesi beklenmedik bir durum değil son 10-15 senedir Avrupa’da bir şey yaptığı yok ancak ülke puanını harcıyor. Hocaya tabi ki laf ederim çünkü maç sonunda bazı oyuncuların kişisel sorunları olduğundan kaybettik dedi. Biri de çıkıp kişisel sorunu olmayanı oynatsaydın diyemedi tabi.
- +1 yıl
@Kendinezararveren Muslera türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi yabancı kalecilerden biridir hem saha içi performansıyla hem saha dışında karakteriyle herkesi kendini sevdirmeyi başarmış nadir insanlardan. Onu eleştirenler seni yanıltabilir. O da bir insan bunlar her kalecinin başına gelebilir
- +1 yıl
Kaybetmesi sürpriz olmadı tabi bende galatasaraylıyım. Bizden daha hazır bir takima karşı oynadık. Genel olaral berbat bir kadroyla sahaya çıktık ve o zamana kadar hiç doğru düzgün bir transfer gerçekleştirilmedi. Yeni yönetimin bir an önce harekete geçmeli artık yoksa bu yenilgilerin devamı gelir ki fakat bu ülke puanınün düşüşünü sadece Galatasaray'a bağlamak doğru değil buna taraflı olarak bakmayalım. Anadolu ekipleri yerine Fener ve Trabzonu daha çok görseydik ve onlar olumlu sonuçlar alsaydı sadece bir takımın elenmeleri ülke puanıni bu noktaya getirmeyeceğini görürdük. Her takım kötü olunca ülke puanu da kötü olur.
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben dün maçta yoktu sandım o olsaydı kaybetmezdiniz dedim oda saten vardı dedi 🙈😂😂
- +1 yıl
Bak hala ne diyorsun musleraya kötü diyen olmadı onu bu hale düşürenlere dedim tabi iki kere de bunu ifade ettim ama anlayamamışsın işte yazık. Takım hazır değildi çünkü başında sadece aldığı maaşa bakan bir hoca var takımla ilgisi yok. Türkiye’de mafyavari işlerle maç alıp Avrupa’ya gidince ilk maçta tökezliyor. Anadolu takımları şampiyonalar ligine çıkamıyor ama iyi örnek görmek istersen son 10 seneye bak Beşiktaş Avrupa’da çoğu popüler takıma neler yaptı ve ülke puanına neler kattı. Sadece Beşiktaş’ın kazandığı ülke puanı diğer takımların toplamından fazla
- +1 yıl
Yeni yönetim transferlerde tembel kaldıysa, hocanın suçu ne? Ne demek maaş'a bakan? Asla öyle bir hoca değil fakat her hoca hakkını alır tabi. Ligdeki galibiyetleri de hakerek elde ediyor. Beşiktaş 2 senede öyle şeyler yaptı, devamında gene bi şeye yaramadı. Slovakya takımına 4 yemişti galiba çok rahat gruptan çıkabileceği bi gruptan çıkamamıştı mesela.
- +1 yıl
Beşiktaş’ın iki sezon önceki şampiyonalar ligi grubuna ve eledikletine bak neler yaptığını anlarsın. Ayrıca gruptan namağlup ve Türkiye’nin en yüksek puanıyla sonrasında da en çok ilerleyen takım Beşiktaş. Bence salatasaray yönetimi çok yanlış ve Fatoş’u istemeyenlere de taraftar haksızlık yaptı. Yeni yönetimin tek vaadi Fatoş’u ve pek bir şey yaptığı yok. Son 10 maçına bile bakarsak neler kaybettiği ortada
- +1 yıl
Üçümüzde aynı şeyleri söylüyoruz niye tartışıyoruz ki 🙈😂
+1 yılkim girerse girsin son girişi PSV yapar
10 Yorumla
+1 yıl5-1 biteceğini ilk yarı tahmin etmiştim.
12 Yorumla- +1 yıl
hakem satın almaya benzemez
- +1 yıl
Ne alaka şimdi kardeş
kazanırsınız
11 Yorumla- +1 yıl
5-1 yenildik
5-1 yenilicez gibi hissediyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Yenildik ki zaten
+1 yılReis 3-1 oldu
13 Yorumla- +1 yıl
Maalesef, bakıyor musun sende?
- +1 yıl
Babam izliyor diye bakıyorum
- +1 yıl
Baban gsli mi
+1 yılFark olmasın yeter.
121 Yorumla- +1 yıl
Çoktan oldu 😤
- +1 yıl
Takım hazırlık maçı oynuyor gibiydi, defans berbattı. Kerem, Aytaç ve Emre dışında takım komple kötüydü. Muslera'nın yedeği hemen bulunmalı, böyle gitmez.
- +1 yıl
Aynen katılıyorum
- +1 yıl
Marcao'nun değeri varsa hemen satılmalı birde.
- +1 yıl
Pek dikkatli izlemedim ama Marcao iyi sezon geçirmişti bu sene Gs'de.
- +1 yıl
Gollerde hep adam kaçırdı veya kademeye giremedi.
- +1 yıl
Mesela Zahavi'nin 2 golüne engel olamadı hatırladım şimdi.
- +1 yıl
Geçen sene bizde kiralık çok vardı, bu sene erken açacak olmamız handikap oluşturdu.
- +1 yıl
Handikapı duydum da anlamını bilmiyorum
- +1 yıl
Beklenmeyen durum.
- +1 yıl
Zahavi'yi versinler bize 😂😂
- +1 yıl
Adam burada mutluyum demiş, gelir mi hiç..🙂
- +1 yıl
O zaman gelmez ama beğendiğim forvet 🙂
- +1 yıl
Hırsız tipli oyuncu, fenevli aykutu hatırlatıyor bana..🙂
- +1 yıl
Tipini bende beğenmiyorum onun 😂😂
- +1 yıl
🙂🙂
- +1 yıl
Bakarsın bir gün Agüero yaşlanır, Barça'yı bıraktıktan sonra bize gelir 🙂
- +1 yıl
İbrahimoviç gelsin diye senelerce bekledik ama olmadı, birde onu bekleriz artık..🙂
- +1 yıl
Gele gele Falcao geldi iyi mi 😂😂
- +1 yıl
O da bi gitse artık iyi olur.
- +1 yıl
Aynen, isterim hep Mohammed oynasın 🙂
Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Knki sana kötü bi haberim var
10 YorumlaSpor konusunda 931 cevap paylaştı. Terim bıraksın artık.
10 Yorumlakazanırız kazanırız inş 4-1 ya da 5-1 bitecek
10 Yorumla
+1 yılMuslera adeta oki golü kendi kalesine attı 🤣🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuslera artık bitmiş. Musleraya amatör takım teslim edilmez
01 Yorumla- +1 yıl
Futboldan anlamıyorum yorumu...
+1 yılşu an kazandık :D
20 YorumlaÇok geçmiş olsun
10 Yorumla
+1 yıl5-1 :)
10 Yorumla
+1 yılBence bu maç döner
10 Yorumla
+1 yılZor gibi ama yayın berbat ya yarıda kapadım
10 YorumlaZor atak yapmıyorlar
10 Yorumla