Vandenhaute "Bu transfer döneminde görüşmeye başladığımız hemen hemen her oyuncu aniden Club Brugge'dan teklif alıyor. Bizler sahada savaşmalıyız. Ülke futbolunu daha iyi noktalara getirmek için ise birlikte hareket etmeliyiz."

Zamanında rahmetli İlhan Cavcav'ın taktiğiydi bu...
Topçusunu FB mi istiyor, hemen uçuk bir rakam verir, sonra gider GS ye bunu FB istiyor der fiyatı yükseltir. Bir bakmışsın 1 liralık topçu 5 liraya FB ye transfer olmuş büyük yıldız diye. Sezon sonunda da ya Ankaragücüne kiralık verilmiş ya da başka topçuya karşılık takas :)
Cevap
18Cevap
Parayı bastıran alır bu kadar basit bu Galatasaraylılar bi kabullenmedi şu rekabet şeyini.
Ortalık karışacak babuş. Vaziyet alsak iyi olacak😂
Anderlecht ve Club Brugge yüzleşiyor;
https://youtu.be/pTdk3BPp9Do
🤣🤣 aynen öyle
Fb-Gs taraftarları anlaşamaz ya bu konuda o aklıma geldi djsjsjsj
O değil de Diagne için de anlaşamamışlardı herhalde bir zaman bu 2 klüp 😂😂😂
fenerde GS ye böyle yapıyordu biz de dandik futbolculara teklif atık fener aldı 😃😃😃
fenerde aynısını yaptı dediğin gibi..
sorarsan avrupa şampiyonasında parlatıp satacaklardı 11 m ye aldıkları irfanı..
Öyle bir teklif yap ki anderlecht brugge öyle bakakalsın..
Biz bunu biliyoruz yaa haysiyeti olmayan ezikbahce bu😂😂
Diagne de oyle olmadimi. Anderlecht le gorusmus durun benim az bi isim var diyip brugge transfer oldu😀
Hahah detay çok iyimiş
Bu olay bana bir yerden tanıdık geliyor
Bizim edi büdü GS FB
Galatasaray-Fenerbahçe gibi aynı 😂
Anderlecht ve Club Brugge yüzleşiyor;
https://youtu.be/pTdk3BPp9Do
Lan 😂😂
Geçenlerde de benzer durum Celtic ile Rangers arasında vardi
Galatasaray Fenerbahçe 😂
Ahahahahahah cürmünüz yetiyorsa gidip söküp alıp getirin kardeşim. Fenerbahçe bir oyuncuya talip olursa o oyuncu çubukluyu giyer unutmayın bunu da.
Ahaha Fener de Galatasarayın bulduğu oyunculara talip oluyor sonra fiyat artıyor Fb ye giriyor oyuncu. :D
Futbolcunun da bir ederi vardır paran yetiyorsa al zihniyeti ile ancak Fb gibi batarsın işte. :D
Şerefinizle mi? Bugüne kadar transferi en şeffaf Galatasaray yürüttü bu ülkede. :D şaka mısınız siz
1959 da federasyon kurulmuştur öncesi amatör ligtir
Takıma arka dönülme yönetime dönülür eğer o takim iyi yönetilemiyorsa gönderilmelidir başarısızlığa siz alışkın olabilirsiniz ama biz bu kadar kötü bi sonucun ardından sizin gibi yerimizde tekrar etmeyiz. O bi isyandır eleştiridir. Kendi takımını eleştirmeyi bilmiyorsan hakkı olani varsa hakkı olmadığı şeyleri de bilmelisin. Siz koyunsanız biz napalım yani. Sözde "iyi günde kötü günde" dersiniz de sizin ne zaman iyi gününüz oldu ki? Derbiyi kazansanız şampiyon olmuş gibi seviniyorsunuz. Haticeye değil neticeye bakarız biz.
Yav he he en son CL de oynadığınız da panoda benim çöp diye çöpe attığım ps2 vardı :D en son şampiyonluğunuz 7 yıl olmuş
Ya bırak kendini avutup durma arkadaş. Herkes kimin ne mal olduğunu biliyor 😀 18 yılda bir derbi kazandınız laga luga yapıp duruyorsunuz. Sizin 14 yıl şampiyon olamama seriniz var ne konuşuyorsun sen? Varsın 7 yılda bizim olsun senin haddine mi bizi eleştirmek bu konuda? Lütfen uzatma konuştukça bilgisiz kalıyorsun. İyi akşamlar.
@CaptainRex 😀
https://youtu.be/EPn45VYf_lE
14 yıl şampiyon olamama serisi antik dönemden kalma biz o dönemden sonra 4 sene üst üste şampiyon olup Avrupa dan kupa ile geldik... Sizin başarınız nerede? Şanslı kura ile vt pilzen lazio gibi Avrupa da değeri olmayan takımlarla eşleşip ilk ciddi rakip benfica ya elendiğinix yarı final mi yoksa Alex li David li tarihinizin en iyi kadrosu ile stamford brigde sizi gömdüğümüz maç mı? Lampard ile
Ben holiganlık yapmıyorum. Görüşümde transferle ilgili görüşümü belirttim ve güldüm, takıldım yani siz anlayamazsınız tabi de. Geri kalanında saygısız ve seviyesiz yorumlar önce diğer arkadaştan geldi bende onun anlayacağı dilden yanıtladım. Size karşı da bir saygısızlık etmemeye çalıştım çünkü siz etmediniz. Üzerinize alınmayın yazılanların çoğu henüz kalibresi yükselmemiş arkadaşa.
Saygısızlık? Sana tek bir hakaretim olmuş mu o kadar yorumda acaba :D
London doğumlu İngiliz vatandaşıyım hakaret falan etmedim argo olsun veya olmasın. :) Chelsea ile karşılaştırmadım haksızlık olmasın diye zaten başından beri yoksa 21 takım karma çıkın 6 atarız. :D
Türkçe de saçma bir çeviridir o New york dersin paris dersin london londra olmuş Beijing e pekin denir... Uydurulmuş şehir isimleri
Size de teşekkürler sarı lacivert hanım
Sen konuşma şike bahçeli. :D
Fenerin kardeş takımı
Tanıdık geldi bu senaryo 😂😂
Belçika'nın Fenerbahçe'si de Club Brugge demek
:D haha gene şampiyon olamıyorlar ki
bizdeki fb gibi
Çoğu ülkede olan şeyler 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?