Spor Sporsuz bir hayat güzel olabilir mi? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Sporsuz bir hayat kalitesiz bir hayat mıdır? Güncellemeler+1 yıl Spor Sporsuz bir hayat güzel olabilir mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BehruzuFurkan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sporsuz bir hayati dusunemem. Gerçekten insanın hayat standardini yukseltiyor ki spor yapip ardindan buz gibi soguk suyla dus almak kadar bana zevk veren bir sey yok. 0 0 Yorumla
ωιтcнєя Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Merhaba,Yani hayatında hiç spor yapmamış bir insan için fark edeceğini sanmıyorum. Fakat alışmış bir insan insan için çok zor geçecektir. 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Spor konusunda 370 cevap paylaştı. Sporun insan hayatını kaliteli kıldığını söyleyebilirim ama sporsuz bir hayatın kalitesiz olduğunu düşünmüyorum 💆♂️. 0 0 Yorumla
Coiffeur34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Sporsuz bir hayat güzel değil ama hiç birimizin vakti yok! Arada fırsatı bulunca kaçırmıyorum ve sporun dibine vuruyorum✂️ 0 0 Yorumla
jokii Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 86% +1 yıl Yaşamı kaliteli kılan sağlıktır spor da bunun vazgeçilmezidir. 0 0 Yorumla
Zevahir06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hayat sporla güzelleşir ne demişler spor sağlıktır sağlıkta mutluluk... 0 0 Yorumla
Mes03bjk Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Kalitesiz demek kişiden kişiye göre değişir ama eksik bi hayattır diyebilirim spor çıkışı ne kadar yorgun olursam oliym mutluluk doluyo içim 0 0 Yorumla
PComfort2 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Spor yapmak sağlık için olmalı öncelikle beden şekli için değil.. Spor iyidir 0 0 Yorumla
theİlbey Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Spora alışmış bir insan için imkansız. Mesela bana ☺️ 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Spor konusunda 433 cevap paylaştı. Zinde ve dinç kalmak için spor şart. Ufak , kendi çapımda yapıyorum bir şeyler. 0 0 Yorumla
Klasiküye007 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Spor yapmadığım gün bile kendimi eksik hissediyorum sporsuz hayat düşünemiyorum 0 0 Yorumla
merhaba_dünyaa Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Güzelin yanı sıra sağlıksız bir hayat olur spor beden ve zihin sağlığı için çok önemli 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl bence olmazspor her daim gereklidir insana 0 0 Yorumla
Herkesyanar Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Ben en son askerdeyken spor yaptım jdkdkfkf 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 588 cevap paylaştı. Asla güzel olamaz. 1 0 Yorumla
TubasuedaSanlıakva Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Hayır. 0 1 Yorumla Sdklim +1 yıl aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Sporsuz bir hayati dusunemem. Gerçekten insanın hayat standardini yukseltiyor ki spor yapip ardindan buz gibi soguk suyla dus almak kadar bana zevk veren bir sey yok.
Merhaba,
Yani hayatında hiç spor yapmamış bir insan için fark edeceğini sanmıyorum. Fakat alışmış bir insan insan için çok zor geçecektir.
Sporun insan hayatını kaliteli kıldığını söyleyebilirim ama sporsuz bir hayatın kalitesiz olduğunu düşünmüyorum 💆♂️.
Sporsuz bir hayat güzel değil ama hiç birimizin vakti yok!
Arada fırsatı bulunca kaçırmıyorum ve sporun dibine vuruyorum✂️
Yaşamı kaliteli kılan sağlıktır spor da bunun vazgeçilmezidir.
Hayat sporla güzelleşir ne demişler spor sağlıktır sağlıkta mutluluk...
Kalitesiz demek kişiden kişiye göre değişir ama
eksik bi hayattır diyebilirim
spor çıkışı ne kadar yorgun olursam oliym mutluluk doluyo içim
Spor yapmak sağlık için olmalı öncelikle beden şekli için değil.. Spor iyidir
Spora alışmış bir insan için imkansız. Mesela bana ☺️
Zinde ve dinç kalmak için spor şart. Ufak , kendi çapımda yapıyorum bir şeyler.
Spor yapamasam bile yürüyüş yapmaya calısıyorum iyi geliyor
Spor yapmadığım gün bile kendimi eksik hissediyorum sporsuz hayat düşünemiyorum
Güzelin yanı sıra sağlıksız bir hayat olur spor beden ve zihin sağlığı için çok önemli
Sporsuz bir hayat hayat değildir ya 😋
bence olmaz
spor her daim gereklidir insana
spor yapmıyorum ve memnunum
Ben en son askerdeyken spor yaptım jdkdkfkf
Keşke vaktim olsa şunun için.
Sporsuz hayat olmaz aksatmayalım 😀
Olur tabi sporu sevmem
Asla güzel olamaz.
Olabilir
Asla
Olmaz