Spor Senin için sporsuz yaşam mümkün mü? Gülsutechar Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Selamlar. Vallaha benim için sporsuz bir yaşam mümkün değil. Hem bedenen, hemde ruhen kendimi çok daha iyi ve sağlıklı hissediyorum. Sizin için sporsuz bir yaşam mümkün mü peki? Senin için sporsuz yaşam mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 588 cevap paylaştı. Asla mümkün değil en az 4 km koşarım. Veya basket oynarım. 1 0 Yorumla
BendenizEmreniz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Vallah benim için de değil ama sorsan sürekli yatıyorum son zamanlarda asdfasd 0 0 Yorumla
ToprakBey_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Günlük 100 şınav çekiyorum sence sporsuz mümkün mü :D 0 0 Yorumla
sofiasemyonovna Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl mümkün neden mümkün olmasın spor yaptığımda daha mutlu oluyorum ama dünyanın sonu değil benim için yapmazsam 0 0 Yorumla
CeydaDemir7 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Spor saglikli yasam hayatin 4 bi kosesinde olmali bence asla eksik olmamali 0 0 Yorumla
1selobeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bugüne kadar öyle gelmişiz bırakda öyle devam edelim alsşkda şljdk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Asla mümkün değil en az 4 km koşarım. Veya basket oynarım.
Vallah benim için de değil ama sorsan sürekli yatıyorum son zamanlarda asdfasd
Günlük 100 şınav çekiyorum sence sporsuz mümkün mü :D
mümkün neden mümkün olmasın spor yaptığımda daha mutlu oluyorum ama dünyanın sonu değil benim için yapmazsam
Spor saglikli yasam hayatin 4 bi kosesinde olmali bence asla eksik olmamali
Bugüne kadar öyle gelmişiz bırakda öyle devam edelim alsşkda şljdk
Hayır spor genc kalmayı saglar
Spor deniz seks güzel bi üçlüm var😎
bisiklet sporu olmadan ben yapamam
Bende çok severim hareket şart ☺️
Benim için cinsellikten bile daha önemli
Pek değil
Evet yapmam
Mümkünatı yok.
mumkun degil
Hayır sence