Selam dostlar. Çok uzun zamandır, hemen hemen 4 yaşımdan beri oyun oynayan biri olarak şunu söyleyebilirim ki, ben oyunsuz hayat pek düşünemiyorum, yani artık bağımlılık falan değil de sadece seviyorum, aynı zaman da alışkanlık oldu artık yani :DSiz oyunsuz bir hayat düşünebiliyor musunuz?
Hayatta bir nevi oyun benim için aynı MMORPGler gibi, biz de characterimizi kasıyoruz ve role playing yapıyoruz bir nevi. her kazandığımız tecrübe yeni bir level, her kazandığımız bilgi yeni bir stat ve skill olarak karşımıza geliyor.
Oyunsuz bir hayat 🤔 düşünebilirim zaten şu an da bile çok oyun oynamıyorum ben sadece sosyal medya ya bakıyorum YouTube dan video falan izliyorum internetten dizi film oyuna arada canım isteyince giriyorum o kadar çokta oynamıyorum bu aralar bu önümüzdeki hafta zaten sınav sonucum açıklanacak onu bekliyorum ve sabırsızlanıyorum inşAllah iyi bir puan alıp güzel bir yere atanırım da iş hayatına artık başlangıcımı yaparım olmazsa yine iş başlangıcı yapıcam 😄 her şekilde iş bulacağım 😇
Düşünüyorum ve o hayatı yaşıyorum. En son çocukken Mario, tetris oynuyordum. Üniversitede bir ara Bir ara bil ve fethet oynuyordum, ismini unuttuğum bir oyun daha vardı. Sınıfça oynardık. Zuma da oynadım bir ara, kelime bulmaca favorim ama bir süredir onu da oynamıyorum. Corona araya girdiğinden beri ama oyun ilgimi çekmiyor diyebilirim.