arkadaşlar bir ay önce 48 49 kiloydum bir aydır spor yapıyorum asla extra yemek yemedim o zamanlarda günde bir öğün yerdim hala aynı ama 59 olan belim 65 olmuş bunun bir açıklaması var mı neden ulaaaa kilom da 53 ne oluyor anlamadım spordan anlayan beni bir bilgilendirebilir mi spor olarak basketbol oynuyorum ve evde kendi dumbell falan squat cart curt yapıyorum o tür şeylerBak şimdi ciddi bir soru sordum ya asla cevap gelmez bu görselde yeni dövmem olacak
Spor yapmama rağmen belim kalınlaştı, neden olabilir?
Ne tür besleniyordun? Beslenme programını ve spor programını görmeden bir şey diyemem. İnsülin direnci ile ilgilide bir sorun olabilir belki de ödem topladın. Mesela bizde böyle durumlar olduğunda kullandığımız bir ilaç var 3 günde 2 kilo verdiriyor. Verdiği kilo ödem aslında
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beslenme programım yok sabah uyandığımda kahve içiyorum sonra akşama doğru da evde ne varsa işte bugün mesela taze fasülye yedim harici yine kahvedir tükettiğim
Acaba fazla protein yüklenip kas kütlesimi kazandırdın kendine diye şüphelendim ama kolay değil öyle kas kazanmak. Bazı şeyleri yanlış yapıyorsun belliki