eğer kendimi salmış ve hoş olmayan bir durumum varsa, bunu uyarı olarak algılarım.. tabi bunu söylemek var söylemek var.. o yine ayrı mesele.. tavır ve söyleme şekli önemli.. tabi , eğer baştan güzel güzel söyledi de ben umursamadıysam, tabi ki söyleyiş stilini keskinleştirmesi doğaldır karşımdaki insanın.. fiziğimi düzene sokarım.. ama ben olmayan bir insandan bahsediyorsa ve bu eleştiriyi çirkin şekilde yapıyorsa, bir noktada git kendine istediğin fiziğe sahip birini bul deyiveririm.. ama atıyorum g. t göbek bağladıysam, kız bana sportif bir fiziğe sahip olmamı istediğini söyleme hakkına sahiptir.. tabi doğru bir üslupla.. o zaman ben kendimi değiştirip toparlanmazsam da , onun hayvanlığından benim hayvanlığıma dönüşür mesele... gece gündüz yiyeyim harman yuvarlağı olayım, sonra bana şişman adam istemiyorum ben dediğinde kavga çıakrayım ne diyorsun sen diye.. bu da iş değil.. beni olduğum gibi sev olayı bir noktaya kadardır..
Senin sanırım suratın güzel ya da işin iyi maaşın dolgun ya da çok anlayışlı ve kafa dengi bi muhabbetin var ama biraz balık etlisin sanırım senin düşüncelerinden veya zekandan etkilenmiş fakat dış görünüşde önemlidir deyip seni değiştirmeye çalışıyo gibi anladım. Hani bi söz vardır yüzü güzele 40 günde doyulur huyu güzele 40 yıl doyulmazmış eğer bunu bilmiyosa boşvermelisin ve seni sen olduğu için kabul eden birini bulmalısın
Bir gün kızlı erkekli bir masada sohbet ederken eski sevgilimin göbeğimi eleştirmesi sonucu farklı bir kız arkadaş tarafından "en iyi hıyar gölgede yetişir kıymet bilene" cümlesi sonucu bir daha eski sevgilimin değil insan eleştirmek kendini bile aynada eleştirdiğini sanmam :))
Eğer kendisi göbekli, kilolu ve bakımsızsa bana hiçbir söz söylemeye hakkı yok. Eğer ki fitse, gram yağı yoksa, kendine çok iyi bakıyorsa anca o zaman beni eleştirebilir. Ben de kendime çeki düzen veririm tabii.
Önce aynanın karşısına geçip kendime bakarım bir kusurum yoksa bile kusur bulurum. Onu düzeltmeye çalışırım. Gıdığım olabilir, minik göbeğim olabilir. Sonra kısa bir süre düzeltmeye çalışırım bunu. Tahammül ederim yani bir kaç hafta ve ya ay.. Ama o kadar daha fazlası kendime zarar olur özgüvenime vs
"Gel beraber spor yapalım" gibi cümlelerle teşvik edilebilir ama bıd bıd sürekli eleştirirse bitiririm gitsin madem vücudunu beğendiğiyle olsun benimle ne işi var.
Eleştiri ayrı insanı yıpratmak yormak ayrı ve bunun sürekliliği halinde amacını sorarım istemiyorsa ayrılabileceğimizi söylerim 💁♂️ çünkü sürekli öyle konuşması benim daha çok zıttına gitmemi sağlar
ben dinlerdim heralde kilolu değilim ama yani cok zayifsin diyorlar bana da kilo alirdim yani ama partnerim kilo alsa benim cok hoşuma giderdi eleştiriyi birak daha cok iltifat ederdim onun yerine 😂
dinlemem de... onu yapan sevgiliyi, sevgilisi dinlese iyi yapar. Kendi can sağlığı için... dinlemez ve yapmazsa kendi bilir tabii... Neticede can onun canı