Aşk İlişkileri Fevri davranan, olayı istediği gibi yorumlayan bir sevgiliniz olsa çok sevdiğinizde ne kadar tahammül edersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Fazla tahammül edemem Sabrederim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Fevri davranan, olayı istediği gibi yorumlayan bir sevgiliniz olsa çok sevdiğinizde ne kadar tahammül edersiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Onur6666 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Sabrederim, ettim de fakat sabredilmemesi gereken bir durum bu çünkü ne kadar sabredersen senden o kadar koparır gider bu sabır. 1 0 Yorumla
Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl sabır etmem ben babamın yaptığna sabır edemiyom ki onu edem 1 0 Yorumla
Agnus_Dei Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl sabrederim. sonuçta seviyorum ama rahatsızlığımı söylerim ve bir şeyler yapmasını isterim bu durum için. 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bir yere kadar sabır. sonrası kişiye zarar. 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Etmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sabrederim, ettim de fakat sabredilmemesi gereken bir durum bu çünkü ne kadar sabredersen senden o kadar koparır gider bu sabır.
sabır etmem ben babamın yaptığna sabır edemiyom ki onu edem
sabrederim. sonuçta seviyorum ama rahatsızlığımı söylerim ve bir şeyler yapmasını isterim bu durum için.
Bir yere kadar sabır. sonrası kişiye zarar.
Bir olur iki olur ama üç olmaz. Bende insanım
Etmem