Her firsatta sevgi sözcükleri kullanıp "seni seviyorum" cümlesini ağzına sakız etmiş biri ile ilişkinizi sürdürebilir misiniz? Tahammül süreniz ne zaman sona erer?
Vıcık vıcık hareketleri olan, her fırsatta sizi sevdiğini dile getiren birine ne kadar süre tahammül edebilirsiniz?
"Seni seviyorum" cümlesi çok anlamlı ve değerli. O yüzden bunu sadece gerçekten hissetdiğinde ve hissettirerek söyleyeceksin. Böyle klişe haline getirip de ikide bir söylemek cümlenin anlamını yitire, değerini düşüre bilir. Hem sevdiğini sadece söylemekle değil onun için yaptıklarınla göstereceksin. Dilde söylemesi kolay her seni seviyorum diyen sevmiyo malesef ki. O yüzden söylesen bile hem de göstereceksin sevdiğini. Ama vıcık vıcık hareketlerlede değil tabi. Ben çok dayanamam her halde vıcık vıcık hareketlere. Neyse benden bu kadar :)
seni seviyorum demesi senin için veya onun için bişey degiştirmez, seven kişi ve sevile kişi vefa sahibi mi , fedakarlık yapıyor mu ve sahipleniyor mu seni , bunlar çok önemli eger bunların biri dahi yoksa sevme o kişiyi çünkü sana deger vermiyordur bu kişi
Vıcıl vıcık hateketleri rahatsız edici olur tabiki Seven sevdiğini söylemeli Gönülden geldiğine inanıyorsanız bu kelimeden bence rahatsız olmamak lazım Kaybedince en cok duymak istediğiniz kelime olur benden demesi
Bunda kötü bişey yok sevgisini gayet göstermeye çalışmış bu içten gelen bişeydir engel olmayın kötü bişey yok bu ilerde zayıflar zaten yaşam şartları vs bunu keserseniz ilerdede bahsetmiş olduğum hayat şartları iyice o kişiyi ruhsuzlaştırır yapmayın. Bunu bende yapıyorum kız arkadaşım vıcık vıcık sevmiyorum diyor ama aşkımdan başka sözde bana kullanmıyor. Bende bunu sevmiyor olarak algılıyorum ben sana yardımcı oldum senden bana ol şimdi :)
Her an her dakika dile getirilen sevgi samimi değildir yapmacıklıktır. Elbette dillendirirsin de insanın canı yanmalı özlemeli o sözleri duymak için içinden parçalar kopmalı o sancıyı hissetmeli. Hâl diliyle belli etsin. Sevginin en keskin dili sadâkâttir samîmîyettir ancak lâubâlilik değil.
Edemem, bir yolunu bulur, uzaklaştırırım. Zira, bu insan kendi vıcıklığı yetmez gibi, bizim de vıcıklaşmamızı ister.
Lan g. t! Hayatta en değerli varlığın olan aile bireylerine dahi bu kadar "seni seviyorum" dememişsindir. Tanışalı en fazla 2 ay olan birisine niye by kadar çok diyesin. Biraz akıl, biraz fehem!
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Vıcık vıcık hareketleri olan, her fırsatta sizi sevdiğini dile getiren birine ne kadar süre tahammül edebilirsiniz?
En İyi Cevaplar