Fitness yapan kaslı birisini kizlar çekici bulurmu , hemen farkedilir gozler onun ustunde olurmu?
Sevgili yapmak istese fizigi sayesinde kisa surede sevgili yapabilirmi?
Sorulari cevaplarsaniz cok sevinirim
Sevgili yapmak istese fizigi sayesinde kisa surede sevgili yapabilirmi?
Sorulari cevaplarsaniz cok sevinirim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
E tabikide etkisi oluyor
Abi mesela sirf kaslarin sayesinde hic sevgili yaptinmi. kaslarina düşen kızlar oldumu?
Birde beslenmeye dikkat etmeden evde fitness yapsam 60 kilo set var. Ne kadar surede senin gibi olurum abi
Tabikide düşen kızlar oluyor ama düşenlerden ciddi bir şey bekleme, ayrıca benim gibi olman çok zor😃
Ilaclimisin abi. naturel olarak vucud biryere kadar gelisiyormus maalesef :(
İlaçlı değilim
Abi son birsey sorcam
Pzt gogus arka kol
Sali sirt biceps
Carsamba omuz bacak
Persembe gogus arka kol
Cuma sirt biceps
C. tesi omuz bacak
Pazar dinlenme
Bu program is gorurmu abi birde antrenman sence saat kacta yapiyim?
Abi insta varsa versene seni takip etsem olurmu
Kardeşim 2 gün çalış 1 gün ara ver bence😃
İnsta kullanmıyorum ama aklına takılan bir şey olursa hiç çekinmeden yaz cevap veririm
Eyw abi cok tesekkur ederim son bir sorum var mike tyson fizigini hergun 500 dipd 500 sinav 2000 mekik ile yaptigini soyluyor antrenman programida oyle. agirlik kaldirmadigini soyluyor sence dogrumudur abi.
h ttps://encrypted-tbn0. gstatic. com/images? q=tbn:ANd9GcTIeAi-Q5zGIblqoKpRMUmMS8BbyYOEeeYyJQ&usqp=CAU
Mesela bu resmi abi. Mekik sinav dipsle boyle olunabilirmi?
Bunun gibi olsam yeter abi fazlasinda gozum yok abi
Link atamiodum https i bosluklu yazdim abi bu sekil atilio anca :D
Mike tyson aldığı ilaçlarıda söylüyor mu😃
Abi sadece performans arttirici ilaclar kullanmis hic testestoren streoid felan kullanmamis. Okudugum yabanci sitede oyle diyordu abi yalanmi dogrumu bilmiom valla :D
Yalan😃
Abi oncelikle cok yardimci oldun Allah razi olsun. benim vardigim sonuc ilac vurmak iyi bir. vucud icin sart olmasada baya bir gerekli . evde 50 60 kiloyla olacak is degil. fitness salonu sart. beslenme olmadan olacak is degil iyi bir beslenme programi sart. benim boy 189 uzun boylularda daha zor kas oluyormus bu da olumsuz birsey. ve fitnessi baslamadan birakiyorum abi evde 50 kilo setle olacak is degilmis anladigim kadariyla. senin gibi bir fitnessciyle kavga etme durumum olursa mecbur 4 kisi felan gezip dalicam 4 kisi indiririz gibime geliyor :D
Kiz konusundada yapacak birsey yok kizlar sevecekse kassiz sevsin beni :D
Tekrardan tesekurler abi vallahi cok yardimci oldun Allah herseyi gonlune gore versin abim.
Evde olur ama beslenmeden olmaz😃
Hobi olarak yaparim abi arada sirada beslenme iside valla annem ne yemek yaparsa onu yiyorum :)
Abi sende testo taylan gokalaf gibisin haa. onlarla yarisir kas kutlen
Testo taylan dediğin adam, yazlıktan tanıdığım😃
Vaybeee. abi testo taylanla gokalaf kavga etti sonra testo taylan cenk kocak diye biriylede kavha etti. testo taylan herkesi kullaniyormus. cogu kisiyle kavgali küs zaten. vucudu iyi ama karakteri kotu abi
Zaten tanıdığım dedim, arkadaşım demedim o yüzden😃
Abi 3 ay sonra sana tekrar yazicam 3 ay spor yapicam ve sevgilim olursa sana tesekkur etmeye gelicem bu siteye. tabi hayla burda olursan
Abi senin spor yapma amacin ne kizlar icinmi yoksa güç icinmi yoksa kavgada güc icinmi yoksa baska birsey icinmi abi
Kavga ve kızlar içindi, işe yaradı ama😃
Eyw abi kavgayi adam cokluguyla halledirimm 1 kisiye yanimda kac arkadasim varsa hepimiz birden dalarız :D az bir kasla sevgilide yapinca tamamdir bu is :D
Abi bu arada senden 4 tane olsa 4u ayni anda dalsa mike tysonu bile indirirsin kavgada hee. senin gibi abim olsa gelen gecene satasirdim :D
Seni sevdim kardeşim😃
Eyw abi kindar kibirli egolu insan degilim zaten hic dusmanim olmadi nerdeyse :D
Abi corluda oturuyorsan gel takilalim beraber bizim buralarda :D
Keşke kardeşim ama Bursadayım😃
tabikide kardeşim. Örneğin ege fitness. ege fitness amerikada girmedik kadın milleti bırakmadı. şimdi sevgilisi var o yüzden o eski videoları kaldırdı. vucudu yap sonra plaja git güneşlen millet sana imrenerek bakıcak
Olur benimde evde var fumbeller iyi hafif etkisi oluyor
Hafif etkisi olir
Tabi ki.
60 kilo set var yarin baslicam aga evde fitnesse. kaslarim olunca sevgilimde olur insaAllaj
60 kilo setle evde bir şey bekleme.
h ttps://encrypted-tbn0. gstatic. com/images? q=tbn:ANd9GcTIeAi-Q5zGIblqoKpRMUmMS8BbyYOEeeYyJQ&usqp=CAU
Su vucud yapsam yeterli
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!