Spor Spora geri dönmesini istediğiniz birisi var mı? Şakalanşakagüldiye Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bir Trabzonspor taraftarı olarak Alexander Sörloth'un dönmesini bekliyorum. Baska da yolunu gözlediğim kimse yok. Yarım kaldı hikayemiz kardesim dön gel Spora geri dönmesini istediğiniz birisi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
WattérCUK Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl kayseri spordan sucuk arkadaşımın tenise dönmeini istiyom 1 2 Yorumla Şakalanşakagüldiye +1 yıl O çok bozuldu dönmez artık Yorumla WattérCUK +1 yıl hadi ya üzdü jlgkjgkfgjk Yorumla
ponçikkız0056 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Vedat muriqi AlexDeividRoberto Carlos Moussa sow 2 0 Yorumla
Yakışıklıhaydutttt Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl O adam trabzon gelmez artik avrupan dinmez kaliteli topcu 1 2 Yorumla Şakalanşakagüldiye +1 yıl Umuttur fakirin ekmegi :/ Yorumla ahmets61 +1 yıl gelir gelir.. Yorumla
ahmets61 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Evet fotoğraftaki kişinin fotoğraftaki takıma dönmesi.. 1 0 Yorumla
Blinding Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Mesleğimi elime almayı bekliyorum xd 1 3 Yorumla Şakalanşakagüldiye +1 yıl Ne okuyorsun Yorumla Blinding +1 yıl Psikoloji Yorumla Şakalanşakagüldiye +1 yıl Severim güzel güzel basarilar dilerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kayseri spordan sucuk arkadaşımın tenise dönmeini istiyom
O çok bozuldu dönmez artık
hadi ya üzdü jlgkjgkfgjk
Vedat muriqi
Alex
Deivid
Roberto Carlos
Moussa sow
O adam trabzon gelmez artik avrupan dinmez kaliteli topcu
Umuttur fakirin ekmegi :/
gelir gelir..
Evet fotoğraftaki kişinin fotoğraftaki takıma dönmesi..
Mesleğimi elime almayı bekliyorum xd
Ne okuyorsun
Psikoloji
Severim güzel güzel basarilar dilerim
wesley sneijder.